Dodaj do ulubionych

dziwny wynik

25.02.07, 12:22
Witam,piszę w sprawie testu ciążowego,okres spóźnia mi się 3 dzień,stosunek byl 19 dnia cyklu,dodam że @ mam co 32 dni.Zrobiłam test i wyszedł dziwny jedna kreska wyszła slabsza niż ta druga nie wiem jak odczytać wynik ,w zapasie mam jeszcze jeden zrobie go jutro przed pójściem do pracy,jeżeli to ciąza to dobrze ale martwi mnie jeszcze jedna rzecz byłam przeziębiona i lekarz przepisał mi antybiotyk hiconcil,wtedy jeszcze nie myślałam że jestem w ciązy ,czytałam że ten lek można brać w ciąży,czy któraś z Was brała go,do lekarza muszę się dopiero zapisać.
POzdrawiam Anka
Obserwuj wątek
    • yola13 Re: dziwny wynik 25.02.07, 12:41
      albo powtórzyc za pare dni test albo zrobic beta HCG w laboratorium, beta jest
      duzo pewniejsza
      • goosiaa3 Re: dziwny wynik 25.02.07, 14:40
        jezeli a tescie wyszly 2 kreski i nawet jedna z nich byla slabo widoczna to sa
        duze szane ze jestes w ciazy,
        idz do lekarza
        pozdrawiam
        • doral2 Re: dziwny wynik 25.02.07, 15:19
          a po co do lekarza ma iść?? przecież nie jest chora...
          dwie kreski, nawet jak jedna słaba to ciąża..możesz dla pewności powtórzyć test,
          a antybiotykiem się nie przejmuj..
    • amwaw Re: dziwny wynik 25.02.07, 15:42
      A na teście są napisane wyniki:
      -grube dwie kreski ciąża
      -druga kreska slabsza-na 60%ciaza
      -druga kreska wyraznie slabsza na 55% ciaza
      -cien drugiej kreski na 50% ciaza

czy tez: dwie kreski- ciaza??

No więc dwie kreski, niezależnie od ich grubości oznaczają ciąże. Drugi test
      tego nie zmieni i trzeci i dziesiaty.
    • piotr999910 Re: dziwny wynik 25.02.07, 16:59
      Wszystkim wam dziękuję za odpowiedzi,a do lekarza na pewno pójdę ,mam juz 4-letniego synka ,rodzeństwo na pewno mu się przyda.
      Pozdrawiam Anka

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka