sierpniowa_mama1 28.02.07, 12:20 Chciałam zapytać czy któraś z Was korzystała z sali porodów rodzinnych, jakie są szanse na taką salę, ile to kosztuje i jakie są warunki na tej sali. Chodzi mi o szpital wojewódzki na Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Forum "SZpitale" 28.02.07, 15:09 służy do szukania informacji i opinii o szpitalach,lekarzach,położnych forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588 Odpowiedz Link Zgłoś
mami271 Re: RZEszów porody rodzinne !!!!!! 28.02.07, 15:25 czesc, z tego co sie orientuję to we wszytkich szpitalach w rzeszowie porody rodzinne sa bezpłatne.Ja rodziłam "rodzinnie" w szpitalu na Lwowskiej i było całkiem miło,tzn. jest tam spcjalny pokoik z róznymi "bajerami" typu piłka,sako,drabinki,stolik,kanapa itp. i jst on polączony z boksem gdzie jest łóżko do rodzenia.Z tego co wiem dziala tu zasada kto pierwszy ten lepszy,czyli jak ci sie da to bedziesz tam rodzic.Jesl pokoik jest zajety mozesz rodzic "rodzinnie" na głownej salce,ale to juz oczywiscie mniejszy komfort i z tego co wiem decyje podejmuje lekarz czy polozna.Na Szopena rodziła koleżanka- tez sie nic nie placi ,jedynie osoba towarzysząca musi kupic sobie w sklepie obok szpitala specjalny strój(niedrogi)I z porownania naszych porodow wynika ze warnki tam sa mniej komfortowe.Ja ze swojego "rodzinnego"porodu bylam zadowolona. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś