Dodaj do ulubionych

Gdzie boli?

25.03.07, 18:58
Obserwuj wątek
    • agaciatko1 Re: Gdzie boli? 25.03.07, 19:11
      Wiem, że temat był poruszany wielokrotnie, ale jakoś nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie. Nie wiem czy jestem w ciąży, ale od kilku dni boli mnie brzuch (od ok 4 dnia po przytulanku, dzis jest dzien 11).Wszyscy pisza o jajnikach, a ja chociaz co miesiac przezywam katusze, to teraz nie jestem pewna czy to jajniki... Tzn boli mnie glownie w lewym boku, ale nie tak nisko, w prawym tez czasem, poza tym wyzej też, a oprocz tego wyzej po srodku. Kurcze nie wiem co jest. Mam cykle 27-28 dniowe, okres za 3 dni... Prosze powiedzcie gdzie dokladnie was bolal brzuszek we wczesnej ciazy? Ps. Bo zaczynam sie martwic, czasem boli dosc mocno, choc nie tak jak w okres.
      • bebe52 Re: Gdzie boli? 25.03.07, 23:20
        Jesli okres nie pojawi sie to zrób test jak wyjdzie negatywnie a nadal nie
        dostaniesz miesiaczki to go powtórz,moze to ciaza pozamaciczna wiem ze przy tej
        ciazy wystepuja takie bóle albo idz do swojego gina.Pozdrowienia
        • joannakw Re: Gdzie boli? 25.03.07, 23:27
          Mnie bolał brzuch, podobnie jak przy jajnikach, u dołu i różnie raz po prawej
          raz po lewej stronie. w czasie jak pownien być okres, miałam dalikatne
          krwawienie wiec tym badziej nie byłam pewna. Takie bóle nie świadczą jeszcze o
          ciąży, ale zrób test. Ja zrobiłam. Teraz 22 hdd wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka