lena216 27.04.07, 20:07 chcialam zapytac czy ktoras z pan brala w ciazy antybityk na zapalenie pecherza? przepisal mi go lekarz ale bardzo sie boje ze to moze zaszkodzic dziecku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: antybiotyk 27.04.07, 20:16 Bierz i sie nie zastanawiaj. Lekarz wiec jak leczyć i jakie leki przepisać. Nieleczone zap.dróg moczowych może źle skończyć się dla ciąży. Z pewnością nie zaszkodzi dziecku. Nie martw się i łykaj ten antybiotyk jak kazał lekarz. Na forum nie leczymy przecież A jak nie masz zauifania do lekarza to go zmień. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
iws Re: antybiotyk 27.04.07, 21:25 na stronie laktacja.pl jest wykaz substancji czynnych z leków z adnotacją co mozna a czego nie w czasie karmienia. moze to ci jakos pomoze, co prawda karmienie to nie ciaża ale zawsze jakis odnosnik medyczny Odpowiedz Link Zgłoś
majdeczka Re: antybiotyk 28.04.07, 13:39 Wiem, że nie ma się czym chwalić, ale ja już trzeci antybiotyk w tej ciąży łykam. Jak trzeba, to trzeba, wolę to, niż żeby jakieś bakterie nadżerały moją Zosię! No i ufam mojemu lekarzowi, że wie chłop co robi. Spoko. Odpowiedz Link Zgłoś