kopalnia.diamentow 15.05.07, 10:36 dziewczyny, zastanawiam się jak to jest z wcześniej zaplanowanymi cc w szpitalach państwowych w takich dniach jak dzisiejszy (strajk lekarzy) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: strajk lekarzy 15.05.07, 10:39 odzdzialy poloznicze chyba nie strajkuja,moze zadzwon i zapytaj bo zanosi sie na dluzszy strajk. Odpowiedz Link Zgłoś
ingapol Re: strajk lekarzy 15.05.07, 10:41 nie wiem jak z cc, ale ja miałam zaplanowaną operację kolana na dzień strajku lekarzy. Do szpitala mnie przyjęli normalnie, ale jeden dzień dodatkowo musiałam bezczynnie tam leżeć bo był tylko obchód i nagłe przypadki operowane. Operacja wykonana następnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabko Re: strajk lekarzy 15.05.07, 11:07 Ja mam na 21-go cc a wtedy ma się zacząć strajk bezterminowy. Pytałam mojej lekarki i ona mnie uspokoiła że cc są traktowane jako stan wymagający natychmiastowej interwencji. Zresztą oddziały położnicze są jedynie oflagowane i w taki sposób uczestniczą w strajku. Przyznam, że mimo wszystko troszkę się denerwuję. Odpowiedz Link Zgłoś
everest16 Re: strajk lekarzy 15.05.07, 11:48 Wczoraj rozmawiałam własnie na ten temat z moim lekarzem. Tylko dzisiaj nie przeprowadzają planowych zabiegów. Podczas strajku, który ma zacząć się 21. porodówka będzie pracować bez zmian, oni po prostu nie mogą sobie pozwolić na to żeby odmówić cc, komplikacje mogą okazać się fatalne w skutkach. Moja koleżanka urodziła dzisiaj i jej mąż stwierdził, że nie zauważył w ogóle strajku, nie było żadnych uciążliwości i wszystko przebiegło bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: strajk lekarzy 15.05.07, 12:51 oddziały połoznicze NIE STRAJKUJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skarbus81 Re: strajk lekarzy 15.05.07, 14:34 OBY ! oby nie strajkowali, bo mam 21 mieć cc Odpowiedz Link Zgłoś
julka20061 Re: strajk lekarzy 15.05.07, 14:37 Dziewczyny a gdzie macie planowane cc, w którym szpitalu ??? Pytam z ciekawości bo ja też mam planowane na Wołoskiej Odpowiedz Link Zgłoś