mirra52 03.06.03, 19:57 Droge Mamy do rozwiązania zostało mi niecałe 2 miesiące, bede rodziła przez cc i chciałam zapytać czy po cc tez są potrzebne podpaski i majtki jednorazowe. Z góry dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Agata i Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapoli Re: Po cc..... 04.06.03, 08:16 Przydadzą się, a jakże Po cesarce jest normalne krwawienie jak po fizjologicznym porodzie. Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_a Re: Po cc..... 04.06.03, 08:24 Tak, będą potrzebne, po CC złuszcza się wyściólka macicy tak samo jak po porodzie naturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
joanah2o Re: Po cc..... 04.06.03, 12:18 Przydadzą sie nie tyle podpaski, co pieluszki bella baby (na pierwsze dni w szpitalu). Ja nie miałam jednorazowych majtek, tylko zwykłe bawełniane, ale nie we wszystkich szpitalach pozwalają J. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2m Re: Po cc..... 07.06.03, 20:36 Ja miałam cc dwa razy i uważam jedorazowe majtki za ósmy cud świata i szare mydło, które polecają w szpitalu, a które naprawdę dobrze wysusza i dezynfekuje i lepiej sie goi. Trzymaj się i nie daj. Odpowiedz Link Zgłoś