jelis1 29.05.07, 11:16 witam jestem w 16 tc i nie wiem co jest, ale nie mogę patrzeć na jedzenie... a szczególnie nie mogę "drugiego dania". jedyne co bym jadła to zupy. czy któraś też coś takiego miała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melder1 Re: jadłowstręt 29.05.07, 11:28 Witaj Ja też tak miałam na początku ciąży. Nic nie potrafiłam jeść, łyżki ziemniaków i kotleta nie mogłam. Tu mi się chciało a jak miałam już nalożone to nie mogłam. Potem zaczełam wcinać jak mały smok Za niedługo powinno Ci przejść. Pozdrawiam i życze dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 14:46 hej, u mnie jadloswstret traw gdzies do 4 miesiaca, schudlam 6 kilo, nie moglam patrzec na jedzenie, kompletnie nie czulam glodu. teraz jestem w 5-tym i nadal nie moge "widziec" miesa i slodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaa16 Re: jadłowstręt 29.05.07, 14:54 U mnie było to samo jestem teraz w 17 tc i dalej nie mogę patrzeć na mięso, szczególnie gotowane, w życiu bym teraz nie włozyła do ust gotowanego kurczaka, choć przed ciążą uwielbiałam. Ja przez to schudłam 6 kg i od kąt powiedzmy zaczełam "normalnie" jeść może z kilo mi przybyło. Strasznie mnie tą męczyło, i w sumie to nadal meczy bo jestem czasem głodna a nie mogę patrzeć na jedzenie. Bardzo mnie to dziwiło na początku, bo ogólnie to uwielbiam jeść.... Odpowiedz Link Zgłoś
jelis1 Re: jadłowstręt 29.05.07, 15:02 uff a już myslałam że ze mną coś nie tak w pierwszej ciąży miałam zupełnie na odwrót. jadłam 2 obiady dziennie no i wogle duzo jadłam... narazie nie chudne i wcinam owoce szczególnie jabłka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:03 zabawne, bo przed ciaza staralam sie zrzucic troche wagi, na nic byly diety, bo jedzenie mi bardzo smakowalo.A tutaj totalna zmiana. W pierwszej ciazy rowniez nie mialam niczego podobnego. Leci 5 miesiac i poki co nic nie przytylam, ale za to po nogach moglabym calowac czlowieka, ktory wymyslil "zupki chinskie", te pomidorowe ) Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:24 u mnie dokladnie to samo, zmuszam sie, zeby jesc, ale i tak mam wyrzuty sumienia, ze jem zle i za malo( Odpowiedz Link Zgłoś
dorota814 Re: jadłowstręt 29.05.07, 19:32 duzo zalezy co mowi lekarz, jak ma sie maluch, w moim przypadku ma sie b.dobrze i rosnie zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś