edka763 02.06.07, 20:23 Mam pytanko, czy w ciąży można stosować jakieś preparaty na hemoroidy dostępne bez recepty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: hemoroidy 02.06.07, 20:56 Mnie pomógł avenoc maść i czopki - homeopatyczne. Tanie i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ciesia Re: hemoroidy 09.06.07, 21:02 Ja po porodzie mialam straszne hemoroidu, wyskoczyly w postaci olbrzymich , nabrzmialych na zewnatrz guzków, nie krwawily, troszke bolaly ale powodowaly straszny dyskomfort.Za namowa mojej mamy zaczelam smarowac oliwa z oliwek kilka razy dziennie i przeszlo!Teraz nie mam ani sladu. Sprobuj tak moze Tobie rowniez pomoze bo nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
komona Re: hemoroidy 02.06.07, 22:10 Mnie również Pani w aptece poleciła Avenoc maść, ale mój gin odradził mi, że względu na adrenaline bodajże w tym środku i zalecił mi maść, taką, żeby nie miała dawki pochodnych adrenaliny czy silnych środków znieczulających. Kupiłam posterisan maść - kosz ok. 40 zł ale pomógł mi, a dodam,że miałam wówczas ciążę zagrożoną. Odpowiedz Link Zgłoś