alhana82 14.06.07, 22:52 Bardzo interesuje mnie kwestia zazywania lecytyny w ciazy, jestem w 27tc. I zbliza sie sesja. Bede wdzieczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rbh Re: Lecytyna w ciazy 15.06.07, 08:24 Witam, nie będąc w ciazy, ale karmiąc piersią miałam podobny dylemat.....przede mną był trudny egzamin na audytora wewnętrznego a koncentracji jak by troche mi brakowało....podpytywałam lekarzy, farmaceutki w aptece, szukałm na forum i czytałam ulotki tych specyfików okazuje sie że nikt nie potrafił powiedziec mi czy lecytyna może zaszkodzić w trakcie karmienia ( dodam że dziecko miało ok 11 miesiecy),....na żadnym leku który przeglądałam nie było napisane nic o przeciwskazaniach zażywania w trackie ciąży i karmienia....w końcu zdecydowałam się na Bilomag ( wyciąg z miłożębu japońskiego + wit B6 + lecytyna)...preparat ten pomógł mi w nauce...dziecku nie zaszkodził, Mikołaj ma teraz ponad 2 lata i ma wręcz genialna pamięć Czy pytałaś już swojego ginekologa co on na ten temat sądzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alhana82 Re: Lecytyna w ciazy 15.06.07, 19:37 20 mam kolejna wizyte, i napewno sie zapytam. Pani w aptece powiedziala ze nie powinno to zaszkodzic. Moze sie na jakas slabsza niz 1200 zdecyduje Ale do srody powinnam doczekac Jak sie dowiem to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
alhana82 Re: Lecytyna w ciazy 27.06.07, 18:20 Mo i wiem juz ze moge brac lecytyne Odpowiedz Link Zgłoś