Dodaj do ulubionych

beznadziejne sny

03.08.07, 10:11
Dzisiaj obudziłam sie o 4 w nocy przerazona, śniło mi się ze dostałam @, co
raz częściej snią mi się jakies brednie, po których denerwuję się. Pewnie to
moje obawy i myśli tak działają, martwię się o dzidzie aby wszystko było ok,
to 21 tc jak tak bedzie do konca to sie wykończe nerwowo sad
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: beznadziejne sny 03.08.07, 10:12
      a może zbyt późno jesz kolację i zbyt ciężką?
      • sierpniowa_mama1 Re: beznadziejne sny 03.08.07, 10:37
        Nie Ciebie jedną głupie sny dręczą. Mi się tej nocy śniło że moja ciotka która
        urodziła 6 tyg temu zostawiła mi swojego synka i kazała mi go wykąpać a ja
        włożyłam go do wanienki i wzięłam jakąś książkę i się zaczytałam i ciotka
        wróciła i w krzyk. Ja patrzę a dziecko jest całe zanurzone w wodzie i całe sine
        i się nie rusza. Szybko wyciągnęłam to dziecko, ale nic się nie poruszyło i
        włożyłam spowrotem do wody i zaczęłam płakać, ciotka zaczęła jeszcze bardziej
        krzyczeć i płakać a tu nagle mały zaczął się pod wodą krztusić i go znów szybko
        wyciągnęłam i trzymając go do góry nogami biłam go po pleckach coraz mocniej i
        poskutkowało, woda wypłynęła z płuc a mały zaczął łapać powietrze. Oddałam
        ciotce małego a ja sama zaczęłam dziękować Bogu, że on przeżył.
        Jakiś czas temu śniło mi się że moja dzidzia tak mocno zaczęła kopać że
        dokładnie było widać jej nóżki i rączki, tak jak przez jakąś błonę
        przezroczystą. Kopała coraz mocniej, a jej nóżki i rączki były takie siwe,
        kościste a paznokcie długie, szpiczaste i czarne a temu wszystkiemu towarzyszył
        taki jęk jakby zza światów.
        Wogóle mam dziwne sny. Kiedyś śniło mi się też że miałam już dzidzię która
        miała jakieś pół roku i zapomniałam jej dawać jeść przez parę dni i jak się
        zorientowałam to w ostatniej chwili dałam jej mleko i mała przeżyła. I wiele
        innych dziwnych snów miałam. Ale nimi nie ma się co przejmować. Sny tłumaczy
        się zazwyczaj odwrotnie.
    • beatiness Re: beznadziejne sny 03.08.07, 10:33
      mi w ciąży też się śniły czasem takie głupoty, ze koniec swiata... np ze
      urodiłam dziecko bez określonej płci, że miało 3 raczki i nne bzdury...szkoda
      sie tym przejmować, oja małą jest zdrowa jak ryba smile
    • anika305 Re: beznadziejne sny 03.08.07, 10:44
      Tak sny są beznadziejne czasamisad ale teraz jestem w 38 t.c. sypiam po 5 godzin
      jak dobrze pojdzie.Najpierw nie moge zasnac jak sie poloze to mnie boli brzuch i
      noga jak by mi dziecko na nerwy naciskało do toalety biegam a zmęczona jestem
      straszniesad
      U Ciebie to raczej emocje związane z ciążą-naturasmile
      A jeść trzeba pozno np kolo 22 zeby cukier nie spadł za bardzo do śniadania-
      zalecenie mojego gina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka