kasia2705 25.08.07, 19:14 Czesc dziewczyny, Interesuje mnie czy sa wsrod Was takie, ktorym wyszedl dodatni test ciazowy mimo zupelnego braku objawow i totalnego braku "przeczucia"? kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanulllka Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 20:46 U mnie przebiegało bezobjawowo, jedynie brak okresu i bolące piersi ( jak przed okresem). W ogóle nie spodziewałam się ciąży, to moja mama wysłała mnie do gina, bo przez długi czas wmawiała mi, że jestem w ciąży i słusznie, choć ja twierdziłam, że to niemożliwe. Mile się zaskoczyłam. Przez całą ciążę ani razu nie wymiotowałam, nie byłam jakoś super zmęczona itd. Dopiero potem pojawiły się zachcianki i wilczy apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kasian00 Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 21:00 Oprócz braku okresu żadnych objawów nie miałam. Przez całą ciąże nic, tylko brzuch mi się powiększył w ósmym miesiącu Żadnych wymiotów, zachcianek, częstego siusiania poprosu nic. I dobrze mi z tym było Odpowiedz Link Zgłoś
laura801 Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 21:16 objawy jak przed okresem, a potem krwawienie, powtórzyłam test i nadal dwie kreski, nie mogłam uwierzyć bo spróbowaliśmy pierwszy raz żadnych mdłości, wymiotów, zachcianek, w piątym miesiącu wyskoczył brzuch, a teraz jestem w 9 miesiącu i mam wszystkiego dość. Także nie daj się zwariować, że musisz mieć objawy... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 21:22 A czy jak tylko ujrzysz dwie kreski to od razu mają byc mega objawy ciążowe?? Sporo kobiet NIE MA żadnych konkretnych objawów ciążowych i też jest dobrze. Będąc w ciązy o której wtedy nie wiedziałam szalałam na weselu przyjaciół do białego rana i nie miałam żadnych przeczuć co do mojego odmiennego stanu. To się ciesz,że nie masz jeszcze żadnych przykrych najczęściej objawów. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 21:47 Ja sem Do tego stopnia że ginekolog po raz czwarty czy piąty zapytana przeze mnie: "Ale jak to możliwe ?? I tak NIC ?!" powiedziała "A idź kobieto na USG to sama zobaczysz" ) Nic, po prostu nic. Tylko lekki ból brzucha jak przed okresem. Zero mdłości, zawrotów głowy, słabości czy co tam jeszcze kobiety cierpią. Dopiero pod koniec miałam dolegliwości związane z większą masą i puchnięciem, wiadomo. Myślę że powinnaś się cieszyć, że masz jak masz Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 22:37 Rzadko objawy ciązy występują w treminie @.to zupelnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
msciblak25 Re: 2 kreski mimo braku objawow? 25.08.07, 22:41 Ja przy pierwszym dziecku miałam objawy. jak tylko miesiączki nie dostałam to od razu test - pozytyw. A teraz jestem w 6 tygodniu i jak na razie dzięki Bogu spokój(zero objawów - no oprócz piersi bolą jak na miesiączkę)mam nadzieję że tak będzie do końca. Bo przy pierwszym dziecku było poprostu okropnie, do prawie 5 miesiąca mdłości. Ale jak to mówią - każda ciaża jest inna Odpowiedz Link Zgłoś
lavetti Re: 2 kreski mimo braku objawow? 26.08.07, 11:59 Moim objawem był brak objawów. Odpowiedz Link Zgłoś