kasz-kiet 10.10.07, 00:11 dziewczyny, jakie wkładki laktacyjne polecacie? W aptece polecono mi Gerbera i kupiłam. Używałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia027 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 01:37 Ja uzywalam Gerbera i bylam z nich zadowolona.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 09:04 Ja uzywałam wielorazowe Avent a gdy były w praniu to Bella. Gerber strasznie cieniutkie sa i jakies takie nieuformowane jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 09:17 "gerbera" sa beznadziejne. wg.mnie najlepse "Baby ono" Odpowiedz Link Zgłoś
margaretkaaaa Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 10:04 Ja używam Penatena, moim zdaniem są najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 11:27 Używałam wielorazowych Aventu i zdecydowanie polecam. W opakowaniu jest 6 sztuk i te trzy pary zwykle wystarczały. Jeśli wszystkie miałam w praniu (wyjątkowo) to używałam z Rossmana. Raz miałam Gerbera, ich zaletą jest to że są cienkie, ale właśnie pod bluzką takie "kanciaste" jakby nie chcą się dać uformować i pod cienką bluzką są przez to widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
asiach11 penaten 10.10.07, 13:09 wypróbowałam wiele- bo pokarm wylewał mi się dość często a noce obowiązkowo w staniku - odradzam belle - wychodziła z nich wata przyklejając się do sutków - nie przyjemne, bolesne przy odrywaniu i niezbyt higieniczne dla dzidzi - a zdecydowanie polecam penaten - są najlepsze! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 13:46 po pierwszej ciąży kupowałam gerbera chyba, teraz kupiłam do szpitala sobie wkładki belli, w Kauflandzie, o połowe taniej niż w aptece, wkładki, z tego, co widzę, są już odpowiednie uformowane w stożek i zprzylepcem. Gerberowskie pięć lat temu takie nie były, ot były to zwykłde krążki. Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 14:09 Trochę czasu minęło - jedno pamiętam: najgorsza była Bella Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 16:49 to dobrze, że nie przepłaciłam w aptece, jak to ma być szajs Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 17:18 Może przez dwa lata przeszły cudowną metamorfozę i teraz okażą się bomba Odpowiedz Link Zgłoś
a.stalowa Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 17:42 Kupilam chicco,ale znajome mowia ,ze sa beznadziejne ,bo nie maja wyprofilowanego dziubka na sutka. Odpowiedz Link Zgłoś
22max2007 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 19:23 Z Penathenu i Johnsona jestem bardzo zadowolona. Kupiłam kiedyś Tomme Tippee - katastrofa. Składają się z dużej ilości folii - są nieprzepuszczalne - odradzam. Aventu wydawały mi się równie niedobre. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 19:19 Nie masz się co przejmować wydanymi pieniędzmi, bo jeszcze się tego nakupujesz. Można próbować przecież różne (to schodzi jak podpaski). Mi najbardziej odpowiadały Johnson&Johnson. Gerber rzeczywiście "kanciaty". Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 19:21 Kupiłam, ale okazały się zbędne. Moje piersi pracowały wyjątkowo ekonomicznie, żadnej kropli nadprodukcji nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
magdunia83 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 19:27 hej! ja używałam tych wkładek. mogę ci je spokojnie polecić, bo sa bardzo chłonne i nie podrażniaja skóry. no i nie przepuszczają nic na zewnątrz, chociaz przepuszczaja powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
ruda73 Re: wkładki laktacyjne 10.10.07, 23:30 No ja tez byłam z Gerbera wkładek zadowolona. Ale taki rzeczy to lepiej kupuj w marketach - będzie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
ma-rzena Re: wkładki laktacyjne 14.10.07, 15:52 mi położna poleciła gerbera i jestem b. zadowolona. te wkładki sa bardzo mięciutkie, delikatne, ale nic nie przepuszczają. będziesz też zadowolona, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
szamalka Re: wkładki laktacyjne 14.10.07, 18:25 Używam Penatena, dla mnie są super, coś mnie raz podkusiło i kupiłam belle-były beznadziejne. Odpowiedz Link Zgłoś
agatunia1977 Re: wkładki laktacyjne 14.10.07, 18:25 Ja mogę polecić wielorazowego użytku. Kupiłam 2 komplety z Medeli (czyli 4 pary) i to był jeden z najlepszytch wydatków pociążowych. Jednorazowych używałam tylko w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
late2 Re: wkładki laktacyjne 14.10.07, 21:48 Silikonowe wielorazowego użytku - Lilly Pads - chyba taka nazwa- nie mam teraz opakowania przed oczami - naklejasz - i nic nie cieknie, nie odznacza się pod bluzką,można ich używać do pływania itp- super - nie wyobrażamsobie połogu bez nich. Pozdrawiam late Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkamama Re: wkładki laktacyjne 15.01.24, 20:43 Ja polecam wkładki laktacyjne Lansinoh sprawdź link potrzebujetego.pl/produkt/jednorazowe-wkladki-laktacyjne-lansinoh/ Odpowiedz Link Zgłoś