beniaszostek 17.10.07, 14:36 Witam zdecydowalam sie zmienic lekarza. Tak trzeba. Macie racje. Ile placicie za prywatne wizyty. Znacie jakiegos dobrego lekarza z Bytomia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzigusia1 Re: prywatne wizyty 18.10.07, 09:21 I bardzo pozytywnie, że zmieniłaś!!! Ja od początku ciąży chodzę prywatnie płacę 60 zł za wizytę i na każdej mam robione usg! Nie ma problemu z wystawieniem zwolnienia, skierowaniami na badania i ogólnie jest naprawdę super. Grunt to trafić na dobrego lekarza w końcu chodzi tutaj o dobro twoje i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
agata309 Re: prywatne wizyty 18.10.07, 09:55 Witaj, ja również jestem z Bytomia jestem teraz w 14 tyg. ciąży i chodzę do dr Kucharka, przyjmuje na ul. Katowickiej 25-27, wizyta razem z usg kosztuje mnie 100 zł. Na miejscu jest laboratorium analityczne i specjalistyczny sprzęt. Wiem ,że przyjmują tam również inni lekarze - na co dzień pracujący w bytomskiej klinice. To moja druga ciążą, na razie jestem zadowolona - jestem pod dobrą opieką, a lekarza wybrałam za namową znajomych i teściowej . Niestety nie miałam dotąd szczęścia, by trafić na solidnego lekarza z państwowej przychodni , chociaż próbowałam, bo względy finansowe brały górę i na początku poprzedniej jak i obecniej ciąży pierwsze kroki zawsze kierowałam do rejonowej przychodni. nie ma problemu ze zwolnieniem, ja ze względów zdrowotnych jestem na zwolnieniu od 9 tyg. ciąży i nie zapowiada się , bym szybko wróciła do pracy jeżeli będizesz miała pytania, moje gg 6192623 pozdrawiam agatapa Odpowiedz Link Zgłoś