zaslona4 06.11.07, 19:08 Cześć dziewczyny mam pytanie czy któraś z was miala tak ze robila sobie test ktory nic nie wykazal a byla w ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: Test ciążowy 06.11.07, 19:12 Czy pisząc,że nic nie wykazał,miałaś na myśli,że nie pojawiła się żadna kreska,nawet testowa?czy to,że wyszedł on negatywnie?bo jak to,że wyszedł negatywnie,to poczytaj na forum W oczekiwaniu ile dziewczyn tam jest,którym test pokazał brak ciąży,a okazało się,że jest inaczej!Jak jesteś już w dniu,w którym powinnaś dostać @,a jej nadal nie ma,to zrób bete,ona pokaże,czy jest ciąża,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslona4 Re: Test ciążowy 06.11.07, 19:19 test wyszedl negatywnie a juz tydzień czasu spóżnia mi sie okres ale nie mam zadnych objawów od czasu do czasu zakłują mnie jajniki Odpowiedz Link Zgłoś
kingadaw Re: Test ciążowy 06.11.07, 19:23 ja tak miałam, wyszedł negatywny (była tylko kreska kontrolna) po dwóch tyg powtórzyłam test bo miałam iść na operację ale coś mnie tknęło i drobiłam drugi- wyszedł pozytywny - już drugi raz uciekłam spod noża. Odpowiedz Link Zgłoś
zaslona4 Re: Test ciążowy 06.11.07, 19:26 Dzięki dziewuszki troche podniosłyście mnie na duchu mam jeszcze jakąś nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_b Re: Test ciążowy 06.11.07, 19:25 Zrób badanie z krwi, beta hcg. W każdym laboratorium, bez skierowania. Koszt ok 25 zł. To jedyny PEWNY test Odpowiedz Link Zgłoś
artdesign84 Re: Test ciążowy 06.11.07, 20:43 tak, mi dwa testy nie wykazały ciąży w której byłam Odpowiedz Link Zgłoś
agaskup Re: Test ciążowy 07.11.07, 18:19 przepraszam, ale przez przypadek otworzyłam nowy wątek. Byłam bardzo niercierpliwa i zrobiłam sobie test w 22 dniu cyklu i wyszła tylko kreska kontrolna. Dzisiaj jest dzień 27, boli mnie brzuch jak przy okresie, tak więc chyba nie czas na dzidziusia, chociaż chciałabym bardzo, żeby było inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: Test ciążowy 07.11.07, 18:50 Mnie za pierwszym razem wyszedł negatywny kilka dni później pozytywny. Położna tłumaczyła, że tesy z moczu sa mało wiarygodne, pokazują ciążę, gdy beta jest już wysoka. Zrób sobie test z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś