pkmk3 19.02.08, 15:43 Czy któraś z Was brała ten lek w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Metoclopramidum 19.02.08, 18:20 dostalas na wymioty? Blue Angels 2006 Jedynym sprawnym organem jest organ pana prezydenta.-Nelly Rokita. Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: Metoclopramidum 19.02.08, 20:41 Tak i nie wiem co robic. Jest mi tak źle, że chętnie bym go wzięła ale się boję i chciałabym wiedzieć czy ktoś go brał i czy z dzidzią było wszystko oki. Odpowiedz Link Zgłoś
4askany Re: Metoclopramidum 20.02.08, 04:23 Tak ja go biore od samego poczatku ciazy, teraz jestem w 34 tygodniu i z usg wynika, ze dziecko sie rozwija prawidlowo. Powiem szczerze, ze codziennie mysle czy te lekarstwa nie zaszkodzily dziecku. Lekarka mnie zapewnia, ze sa bezpieczne, no i mam kolezanke, ktora brala przez 5 miesiecy i urodzila zdrowiutkiego synka, widzialam go i super wyglada (taki naprawde zdrowy chlop) Mnie niestey mdli dalej i pewnie tak zostanie do konca ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
pkmk3 Re: Metoclopramidum 20.02.08, 08:47 Dziękuję Ci bardzo to mnie uspokoiłaś. A powiedź mi proszę jeszcze ile razy dziennie bierzesz? i czy tak jak jest napisane na ulotce maksymalnie 12 dni? Odpowiedz Link Zgłoś