a02091980 27.04.08, 19:34 jeśli ich przybywa to czy idzie wam w brzuszek czy generalnie jesteście większe???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tanoshii Re: jak rozkładają się kg.... 27.04.08, 20:45 W brzuszek to mi chyba nie poszło nic. Albo minimalnie. Nie miałam i nie mam tłuszczyku. Zrobiły mi się małe boczki, których wczesniej nigdy nie miałam. No i w pupe poszło trochę. Chyba najwięcej. Ale całkiem nieźle to wygląda Piersi mi się powiększyło prawie o 2 rozmiary, więc pewnie to też jest trochę dodatkowych kg. Nogi nie zgrubły mi w ogóle, ręce też nie. Jestem w 32 tc, przytyłam 8 kg (chyba, bo dawno się nie ważyłam- boję się ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinkach1 Re: jak rozkładają się kg.... 28.04.08, 12:33 Ja koncze teraz 27 tydzien i przytyłam jak narazie tylko 2,5 kg no moze 3.Ciesze sie bardzo z tego powoduPoszło mi w brzuch no i troszke w pierssi Odpowiedz Link Zgłoś
sosena Re: jak rozkładają się kg.... 28.04.08, 14:41 Czasami jak piszecie o tym, ze jesteście w 7 miesiącu ciazy i przytyłyście 2, 3 kilo to aż mi się wierzyć nie chce... Ja konczę 29 tydzien, przytyłam 11,5 kg. Jestem wysoka (180 cm) i te kilogramy jakos tak ładnie mi sie rozeszły wszędzie po troszku Najbardziej brzuszek i piersi, troszke biodra. Łydki, ręcę, buzia zostaly takie jak były przed ciażą Odpowiedz Link Zgłoś
agatka.007 Re: jak rozkładają się kg.... 28.04.08, 16:01 30tc, 9 kg na plusie, poszlo w brzuch, mam fajną stercząca piłkę) i piersi, natomiast reszta ciała taka sama. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tanoshii ewelinkach1 28.04.08, 17:47 Rozumiem, że startowałas z nadwagą? Albo byłaś gdzies na granicy? Moje dziecko w 27 tc wazyło trochę ponad kilogram, do tego wody i cała raszta, to z 3 kg pewnie by wyszło. Czyli wychodziłoby na to, że albo w ogóle nie przytylaś, albo masz takie lekkie dziecko Ja przed ciążą miałam wage idealną, może nawet 3 kg do tyłu, dlatego tak mi się przytyło... W wakacje strasznie schudłam, więc pierwsze co zrobił mój orgaznim, po zajściu w ciąże, to upomniał się o te stracone kg Ale jak pisałam, oprócz większego brzucha, minimalnie pupy no i piersi, to nie zgrubłam w ogóle. Chociaż tyle Odpowiedz Link Zgłoś
agata688 Re: ewelinkach1 28.04.08, 18:10 tanoshii napisała: > ( Ale jak pisałam, opró > cz większego brzucha, minimalnie pupy no i piersi, to nie zgrubłam w ogóle. Cho > ciaż tyle dobry tekst)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelsik Re: ewelinkach1 29.04.08, 15:12 mi poszlo głowniew brzuch i piersi.Generalnie przed ciaza bylam szczyplutka, prztylam do jej finiszu 8,5 kg.3 ty po porodzie wrocilam do swojej wagi ps.karmilam piersia, a teraz na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś