k.mat 03.05.08, 21:00 Rano jak się obudziłam zauważyłam na koszulce żółte plamy, z sutków (właściwie jednego) wydobywa się mleko. Wiem, że może się to zacząć w trakcie ciąży ale czy u mnie nie jest za wcześnie? Jestem obecnie w 24tc. Jak było u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiczek Re: laktacja w ciąży 03.05.08, 21:52 Oczywiście,że nie jest to za wcześnie.U mnie siara pojawiła się też ok.20-tego tygodnia.Czasem zakładałam wkładki.Piersi szykują się do karmienia więc się nie martw.Tak to już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dagis.1 Re: laktacja w ciąży 03.05.08, 22:09 jesatem w 23 tygodniu mam "to" od miesiaca. podbnie w jak w pierwszej ciazy tak i w tej mleko pojawilo sie wczesnie... nic sie nie martw sprawa indywidualna - u jednych piersi podejmuja prace wczesniej u innych pozniej... dla twojego spokoju dosam ze szczesliwie wykarmilam corke... (ssala jeszcze po skonczeniu 3 lat) Odpowiedz Link Zgłoś
kozakiewiczowa Re: laktacja w ciąży 04.05.08, 07:32 nic sie nie martw, wszystko jest w porządku. Siara może się zwiększać lub okresowo zanikać w ciązy. U mnie też pojawiła się jakoś w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
pumeczka Re: laktacja w ciąży 04.05.08, 08:09 u mnie pojawiła się jakoś z pierwszymi ruchami tj. ok 19 tc, też szukałam porad, czy to normalne w tym okresie i okazało się to najnormalniejszą rzeczą, gdyż piersi przygotowują się powoli do karmienia to moja pierwsza ciąża, więc jestem zielona w tych kwestiach Odpowiedz Link Zgłoś
tanoshii Re: laktacja w ciąży 04.05.08, 09:16 U mnie tez siara pojawiła się ok 25 tc, po kilku dniach przestała się lać i do tej pory mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
ada_aa Re: laktacja w ciąży 05.05.08, 09:10 hej...jestem w 23 tygodniu i po naciśnięciu lekko brodawki pojawiają się przezroczyste kropelki.Czy to już też laktacja? Odpowiedz Link Zgłoś