ewelinkach1 14.05.08, 10:24 Kochane kobitki jestem w 30 tc.,i nadal czuje ruchy dziecka na dole brzucha pod pępkiem .Czy to znaczy ze tam ma nóżki?I jeszcze jedno...Kiedy dziecko powinno przybrac postawe główka w dół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solangelika Re: ułozenie dziecka? 14.05.08, 10:35 Witaj.Ja jestem w 38 tc,a też nadal czuję ruchy w dole brzuchadosłownie aż mnie czasem rozrywaAle moja dzidzia już od miesiąca jest ustawiona głową w dół,więc pewnie rusza sobie rączkami.Oczywiście nóżki też czuję,bo nieustannie wpycha mi je pod żebra,i wypina dupcię na samym środku brzucha.A Tobie radzę poczekać na USG,wtedy wszystko się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
uccellino Preeti Agrawal super to opisuje w jednej... 14.05.08, 22:45 ...ze swoich książek - chyba w "Macierzyństwie". Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
soulflygirl spokojnie 15.05.08, 08:25 Mój dzidziol jeszcze podczas wizyty u gina w 34tygodniu miał główkę w okolicach pępka, teraz 37tydz. i juz się przekręcił, bo wyraźnie czuje jak pupcie wypycha, tak wiec spokojnie..ma czas.. Odpowiedz Link Zgłoś