kajzerka2 29.09.03, 19:18 czy w czasie ciązy może wystąpić płodny śluz, czyli wyglądu kurzego białka i ciągnący się. Drugie pytanie kiedy w czasie ciąży rosną piersi i jak bardzo na początku i czy są twardsze i czy bolą??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiciusek Re: śluz a ciąża 29.09.03, 20:05 Jeżeli chodzi o śluz, to nie wiem. U mnie jest raczej mleczny i nieciągnący się. Jestem w 5 tygodniu i piersi mi już sporo urosły i są dość bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik8 Re: śluz a ciąża 29.09.03, 21:29 co do sluzu to pewnie sie troche zmienia jego konsystencja i ilosc..Podczas normalnego miesiaca...sluz zmienia konsystencje i barwe..teraz w ciazy wydaje sie bardziej staly w swym wygladzie. A co do piersi..to twarnieja i rosna juz od samego poczatku..piersi przygotowyja sie przeciez do karmienia. Powoli zaczna robic sie mieciutkie ale tez pelniejsze...pod koniec ciazy wystapia wycieki (choc niekoniecznie) tzw. siary..przezroczystozoltego plynu-mleczka. Moze to wystapic wczesniej. kasik Odpowiedz Link Zgłoś