zawszexyz 01.08.08, 17:41 jestem w26 tc i od rana cos mnie dziwnie kluje z prawej strony brzucha ? co to moze byc? klucie pojawia sie co jakis czas, nie wiem co to jest , wczesniej nic takiego nie mialam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mleczomysza Re: dziwne klucie 01.08.08, 17:46 Pod koniec 22tc miałam tgo typu kłucia -z tym, że z lewej str. Lekarz stwierdził, że "wszystko w normie"/ rozciąganie więzadeł macicy itd. Brzuszek rośnie Jeśli kłucie by się nasilało i/lub obejmowało większą część brzucha, sądzę że powinnś udać się na konsultację do lekarza/pojechać do szpitala, aby sprawdzić, czy jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
devona25 Re: dziwne klucie 03.08.08, 14:21 mnie kluło na środku brzucha, to podobno przez rozciąganie mięśni Odpowiedz Link Zgłoś
mleczomysza Re: dziwne klucie 01.08.08, 17:48 a! i najlepiej połóz się, polez troche /zmień pozycję na taką, przy której mniej boli-może przejdzie. Mi przy łuciu lewostronnym pomagało leżenie na prawym boku/ chwilami na plecach.. Odpowiedz Link Zgłoś