luboanna 05.09.08, 14:54 czy ktoś używał tego specjału? działają? zastanawiam się czy moge ich zacząć używać teraz, jestem w 23 tc, czy nie pobudzę laktacji w ten sposób? a przydałyby sie mi, bo mam fatalne doświadczenia z karmienia w 1. ciąży... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: niplette aventa 05.09.08, 16:01 laktacji nipletem raczej nie pobudzisz tym bardziej w polowie ciazy widzialam ustrojstwo, zasysa sie sam sutek na podcisnieniu nie uciskasz kanalikow, nic sie nie masuje, ale pamietam, ze jakies straszne pieniadze to kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
sigma_m Re: niplette aventa 05.09.08, 16:34 Mozna taniej: www.allegro.pl/item425620974_medela_oslona_piersi_formujaca_brodawki.html Polecam rowniez strzykawkę - tutaj mozna wiecej poczytac: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=585&w=81351705&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: niplette aventa 05.09.08, 16:39 mam niplette i pomogl troszke obydwa sutki wciagniete do srodka (taka uroda niestety) i jeden sie wyciagnal - reszte pomogla Corka teraz juz od roku nie karmie i jest wyciagniety a drugi to leniuch - chyba czeka na kolejnego potomka ale generalnie dziala i mi pomogl bo mozna tez przed samym przystawieniem dziecka zassac nipletka zeby uformowac ladny sutek, i dac dziecku do buzi Odpowiedz Link Zgłoś