lola3111 06.11.08, 15:13 byłam dzis u ginekologa z wynikami okazało sie ze mam bialko w moczu mam tez opuchniete nogi lekarz za tydzien kazal powtorzyc badanie Moze macie jakies sposoby na zlikwidowanie opuchlizny i białka w moczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batsi81 Re: białko w moczu 06.11.08, 16:40 też raz w czasie ciąży miałam białko w moczu ale jak powtórzyłam badanie to już go nie było więc na Twoim miejscu nie martwiłabym się tym do czasu powtórzenia badań. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 Re: białko w moczu 06.11.08, 17:01 ja również miałam białko w moczu, ale zniknęło po zmianie diety na bardziej mleczną, jogurtową i serową Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka9999 Re: białko w moczu 15.11.08, 12:37 ja też miałam białko w moczu, którego z kolejnymi badaniami było coraz więcej. Pod koniec ciąży żle mi sie oddychało i czułam że maleństwo się coraz rzadziej rusza.Skończyło się cesarką Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: białko w moczu 15.11.08, 16:09 A nie masz podwyższonego ciśnienia do tego? To mogą być objawy gestozy, która może być bardzo niebezpieczna. Póki co stosuj dietę wysokobiałkową i niskosodową (zero soli!) i staraj się jak najwięcej leżeć na lewym boku. Odpowiedz Link Zgłoś