Dodaj do ulubionych

ktory szpital?

18.11.03, 14:56
Jestem w 16 tyg. ciazy i powoli zaczynam sie zastanawiac, w ktorym szpitalu
rodzic - mieszkam pod Warszawa w Jozefowie. Na razie myslalam o Karowej (bo
tam przyjmuje moj lekarz ginekolog) i o szpitalu w Miedzylesiu pod Warszawa.
Moze macie jakies opinie nt. tych szpitali?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madziarka7 Re: ktory szpital? 19.11.03, 13:03
      Czesc,
      ja jestem w 19 tyg. i tez zastanawiam sie nad szpitalem. Nie mam wlasnej opini
      na ten temat - brak wczesniejszych, osobistych doswiadczen, ale rozmawialam z
      kilkoma osobami i wierz mi ile osob, tyle opini... Przyjaciolka polecila mi
      lekarza w przychodni przyszpitalnej na Karowej i jestem bardzo zadowolona -
      wreszcie trafilam na lekarza, ktory wydaje sie byc kompetentny. To nie ja jego
      musze wypytywac o pewne podstawowe informacje, ale to on sam mi je podaje i
      jeszcze do tego interesuje sie innymi sprawami. Wczesniej bylam u lekarki
      w "rejonie" i ona bardzo polecala Miedzylesie - chwalila, ze jest to maly
      szpital i lekarze pomagaja w porodzie, natomiast psy wieszala na Karowej...
      Poki co do lekarza bede chodzila na Karowa, bo warto - a do porodu jeszcze sie
      zorientuje, tym bardziej, ze slyszalam, ze czesto odsylaja do innych szpitali z
      braku miejscsad Tak wiec spokojnie, mamy jeszcze sporo czasu...

Pozdrawiam
      Madzia i Maluszeksmile
      • la_lunia Re: ktory szpital? 19.11.03, 13:20
        ja tez sie nad tym juz zastanawialam chociaz wiem, ze duzo sie moze jeszcze
        zmienic (u mnie 1 tydzien)
        ale polecam Ci forum "szpitale"
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=588
        tam masz wszystko w jednym i moze znajdziesz wlasciwy szpital dla siebie
    • marzenawl Re: ktory szpital? 20.11.03, 08:35
      a ja mimo wszystko proponuje Ci nie wchodzic na to forum bvo sie okaże że nie
      ma dobrego szpitala i tylko będziesz miała mętlik w głowie. Najlepiej zapytać
      własnego lekarza--w końcu to jemu zaufałaś już w bardzo ważnej sprawie --a
      opiniami innych gdzie porody przebiegały bez komplikacji nie do końca należy
      się kierować, ważniejsze jest jaka była opieka w przeciwnej sytuacji...

Pozdrawiam, Marzena

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka