ziuta2040 12.05.09, 11:21 mam pyt. czy w drugiej ciąży miałyście podobnie z objawami ciążowymi jak w pierwszej, czy inaczej. chodzi mi o te pierwsze objawy, samopoczucie. wiem ze to indywidualne, ale ciekawośc pozostaje... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lysa.spiewaczka Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 11:32 Ja mam jeden objaw wspólny dla obu ciąż. Zarówno w pierwszej jak i w drugiej hepie mi sie na potegę. Podobno nawet przez sen. I co gorsza raz (podobno) zbudziłam męża... tak było za pierwszym razem, tak jest i teraz...od poczatku do końca. To chyba zamiast mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
lysa.spiewaczka Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 12:18 odbija, hepie, beka - do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
dag_dag Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 11:32 Identycznie, zarówno w pierwszej, jak i w drugiej zero objawów Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 11:39 były takie same. u mnie pierwszym objawem ciazy jest bezsenność. potem nabrzmiale piersi i nudnosci. to na poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 15:05 Ja mam ciekawy objaw, mianowicie jak normalnie jestem wielbicielką herbaty (zwykłej czarnej), tak w obu ciążach miałam do niej wręcz wstręt. Jak mi herbata nie smakuje to znaczy że jestem w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 16:33 o emamo..to u mnie za każdym razem było identycznie..prawie natychmiast odrzucało mnie od herbaty..przy drugim synu (trzeciej ciązy) spotkanej koleżance powiedziałam, że od tygodnia jestem "przy nadziei", śmiała sie ze mnie, ze az czkawki dostała..potem "odszczekała", gdy w drugim miesiącu lekarz stwierdził już "oficjalnie", z wpisem do ksiązeczki zdrowia i z podaniem w którym tygodniu jestem )) Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: druga ciążą - objawy 12.05.09, 16:40 Objawy w drugiej ciąży miałam takie same jak w pierwszej. Za to trzecia ciąża odpłaca mi się z nawiązką! Mdłości, zmęczenie, rozdrażnienie, jadłowstręt, przewrażliwienie na punkcie zapachów! Makabra! Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta2040 Re: druga ciążą - objawy 13.05.09, 12:51 dziękuje za wszystkie odpowiedzi, pozdrawiam, jeszcze nie wiem czy to druga ciaża ale licze na to Odpowiedz Link Zgłoś