siep 23.12.03, 13:44 Mam pytanie czy możecie dokładnie wytłumaczyć mi gdzie znajduje się punkt G u kobiety? Bardzo proszę również np. o jakieś linki gdzie będzie to przedstawione na rysunku. Z góry thx. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgog Re: PUNKT G 24.12.03, 09:19 Drogi SIEPIE Widzę, że dręczą Cię pytania typu - "jak nie zajść w ciążę" czy "gdzie znajduje się punkt G", a najplepiej jeszcze aby nie tylko dokładnie wytłumaczyć, ale także narysować. Zrób grzeczność wszystkim i przenieś się na inne forum, bo tego typu problemy absolutnie nie pasują do forum "Ciąża i poród". Zdaję sobie sprawę, iż zadając pytania na tym właśnie forum oczekujesz odpowiedzi od doświadczonych, dodam ciężarnych kobiet, które szczęśliwe z faktu oczekiwania na potomstwo - świetnie znają tajniki uchronienia się przed ciążą a usytuowanie punktu G mają opanowane do perfekcji. Niestety, mimo to, z pewnością nie udzielą odpowiedzi na nurtujące Cię pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
siep Re: PUNKT G 24.12.03, 12:50 Ja chciałem odpowiedzi a nie zwracania mi uwagi ale okej. PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunia Re: PUNKT G 24.12.03, 13:23 punkt G odnaleziony kurde.pl/art.php?ID=133 powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś