ognista998 30.10.09, 18:26 o jakiej porze dnia najlepiej robić test ciążowy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lil-lia Re: test ciążowy 30.10.09, 18:40 z rana gdyz jest wtedy najbardziej skoncentrowany a tak poza tym, to zalezy w jakim dniu cyklu jestes, bo jak jestes pare dni po terminie @ to o kazdej porze dnia wynik bedzie wiarygodny a jak jestes przed terminem @ to radze z wlasnego doswiadczenia nie testowac Odpowiedz Link Zgłoś
madzia116 Re: test ciążowy 30.10.09, 19:09 zgadza się, po termine nie ma znaczenia pora. Ja robiłam 3 dni przed terminem około 10.30, więc to też nie było tak rano, wyszła blada kreseczka, powtórzyłam 2 dni po termine koło 20 i była piękna tłuściutka krecha Odpowiedz Link Zgłoś
ognista998 Re: test ciążowy 30.10.09, 19:40 jestem już po terminie.... ale chcę poczekać jeszcze dwa dni, bo jakby mi się coś rozregulował i miał przyjść spóźniony okres to wolę dziś jeszcze nie robić. zrobię w poniedziałek, jak nadal nie pojawi się okres Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia-k26 Re: test ciążowy 30.10.09, 21:57 Według instrukcji można spokojnie zrobić w ten dzień, kiedy spodziewamy się miesiączki. Wcześniej faktycznie nie ma sensu (przy obydwu ciążach miałam negatywne wyniki robiąc wcześniej). życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sapalka1 Re: test ciążowy 01.11.09, 12:37 Fakt lepiej poczekać, żeby się niepotrzebnie nie rozczarować. A po terminie @ test można zrobić o każdej porze. Odpowiedz Link Zgłoś