zabcia35 Re: Mega dół... 03.11.09, 11:41 Przejdzie choćby za 25 minut, albo jutro rano Och ileż ja dołów zaliczyłam w tej ciązy.Hormony kochana nami rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
ognista998 Re: Mega dół... 03.11.09, 20:53 minie popatrz tylko na usg, to zaraz poprawi ci się humor.....to podobno pomaga.... a ja mam pomieszanie euforii ze strachem....zobaczymy kiedy będę płakać na reklamach;P Odpowiedz Link Zgłoś
sssto_krotka_1983 Re: Mega dół... 04.11.09, 06:27 skąd ja to znam...ostatnie dwa dni przepłakałam, bo zdołałam wynaleźć 1000 powodów dla których jestem beznadziejna i życie jest beznadziejne.Zresztą nie pierwszy raz w ciąży coś takiego mi się zdarzyło, a że przed ciążą byłam waleczną i uśmiechniętą dziewczyną to myślę sobie że to wszystko hormony. Niestety trzeba to przetrwać.Nie będę Ci pisać że w czasie dołka masz myśleć pozytywnie bo nijak Ci się to nie uda.Ale z całą pewnością przyjdą też jak fala momenty siły i radości i wtedy nakazuję Ci się nimi cieszyć całą sobą Urodzisz i wszystko wróci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
kamis1910 Re: Mega dół... 04.11.09, 09:57 Ja jestem w 30tc,i od paru dni też mam mega dół,wszystko mnie denerwuje,wstaje zmęczona,martwie sie czy z ciażą wszystko ok,bo juz mam rozwarcie,założony pessar,pocieszam sie ze juz bliżej niz dalej rozwiązania,ale jakos ten 3 trymestr mi sie dłuży,drugi trymestr naprawde był super,mialam pełno energi,chęci życia...,ale musimy to jakoś przetrwać Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Mega dół... 04.11.09, 12:16 Może nie mega dół, ale mój pierwszy trymestr do euforycznych nie należał. Albo spałam, albo czułam że zaraz położę się i zasnę, albo za dużo myślałam, a co myśl to był mega problem nie do rozwikłania. Nie wiadomo co gorsze Odpowiedz Link Zgłoś