farfale 12.08.10, 20:46 czy słyszałyście o tym ze łykanie wiesiołka "pomaga" w staraniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wuika Re: wiesiolek 13.08.10, 06:45 Pomaga na śluz i przyjmuje się go od początku cyklu aż do owulacji, bodajże 2x2. Mi nie pomogło, ale wtedy nie mogło, bo jak się okazało, jak go brałam, to i tak nie miałam owulacji (choć nie on był powodem ). Na "W oczekiwaniu" są jakieś wątki na ten temat, o ile dobrze kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
88monia Re: wiesiolek 13.08.10, 10:36 to fakt ponoc pomagastarlam sie 9cykli bez skutku w 10cyklu stosowalam wiesiolek udalo sie...niewiem czy to przypadek czy sprawka wiesiolka jednak teraz znow rozpoczelam starania i zaczelam go stososwacbiore 3razy dziennie po 2 tabletki,on dziala tez pozytywnie na wlosy i paznokcie. Tylko wazne to co powiedziala poprzedniczka - brac tylko do momentu owulacji a nie do konca cyklu!!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon_f1 Re: wiesiolek 13.08.10, 11:51 hehe. stosowałam w 3 cs do owulacji razem z żelem PRE-SEED przed machnięciem po wszystkim nogi na 45-60 minut w górę. efekt w suwaczku Odpowiedz Link Zgłoś
ona2010.net Re: wiesiolek 13.08.10, 12:22 Poprawia jakosc sluzu ale nie wpływa na zapłodnienie.Na ciąze jest 1 sposób regularny sex 4-5 dni w ciagu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś