Dodaj do ulubionych

Cień drugiej kreseczki na teście

26.09.10, 16:19
Dziś zrobiłam test w 28dc przy cyklach 30-dniowych. Po długim czasie zauważyłam cień drugiej kreseczki na teście. Zdaję sobie sprawę, że wynik nie jest wiarygodny. Powtórzę test we wtorek lub w środę no chyba że prędzej @ przyjdzie... A może to były tylko moje urojenia..tak bardzo pragnę tej ciąży...
Obserwuj wątek
    • dele_mele Re: Cień drugiej kreseczki na teście 26.09.10, 16:40
      Gratuluje smile Ja też na początku myślałam że to urojenia, taka bladziusieńka kreseczka wink
      • ginag Re: Cień drugiej kreseczki na teście 26.09.10, 18:40
        Ja tez mialam bladziusienka i to po przekroczonym czasie, az sobie Bhcg z krwi zrobilam. Wyszlo b wysokie, wiec chyba bladosc kreski o niczym nie swiadczywink
    • palka.pralka Re: Cień drugiej kreseczki na teście 26.09.10, 18:48
      A po jakim czasie ta kreseczka ? Teoretycznie po upływie czasu podanego na ulotce wynik niewiarygodny ale jak czytam na forach to przeważ nie ciąża jednak była. Proponuje zrobić jutro lub pojutrze . Trzymam kciuki wink
      • kasiek.83 Re: Cień drugiej kreseczki na teście 26.09.10, 18:54
        U mnie pierwszym razem tez bardzo blada kreseczka, za dwa dni juz wyrazniejszasmile
        Gratulujesmilesmilesmile
    • kalinka19801 Re: Cień drugiej kreseczki na teście 26.09.10, 19:02
      Spoglądalam na niego w ciągu 10 min, ale nieuwaznie, nie przypatrywałam sie, a po kilku godzinach zaczelam sie w to okienko wpatrywac i zauwzylam dojrzalam cień, wiem ze to o niczym nie swiadczy, musze czekac...
      • nadave [...] 26.09.10, 22:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kasiak37 nadave 26.09.10, 22:44
          odsylam do watku na szpilce u gory forum dotyczacego sygnaturek i ich regulaminowej wielkosci.
      • mama_nikodemka Re: Cień drugiej kreseczki na teście 28.09.10, 16:39
        ja przy pierwszej ciazy tez mialam taka blada kreseczke, ledwo widoczna ale zauwazylam ja po kilku minutach a test robilam na drugi albo trzeci dzien po terminie spodziewanej miesiaczki,wieczorem, powtorzylam po kilku dniach i nadal byla slaba ale juz bardziej widoczna, natomiast teraz przy drugiej ciazy zrobilam 2 dni przed @ i od razu pojawila sie wyrazna, gruba kreska, 3mam kciuki za Ciebie, napisz koniecznie jak powtorzysz test
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka