23.02.11, 20:04
jak sie czujecie?
Obserwuj wątek
    • nati0320 Re: 37tydz 24.02.11, 11:11
      Hej!
      Brzuch już się obniżył więc o wiele lepiej się teraz oddycha, czasami dokucza ból pleców, ale jest do zniesienia. Dziś wybieram się na wizytę. Już coraz mniej zostałosmileodliczam dnismilepozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie!!
    • betty842 Re: 37tydz 24.02.11, 14:46
      Ja jestem w 38tc i już nie mogę doczekać się 7go marca bo jestem umówiona na prowokację (o ile nie urodzę wczęsniej) i prawdopodobnie maleństwo będzie już z nami!
      Czuję się o wiele gorzej niż w pierwszej ciaży. Szybko sie męczę ( a przytyłam mniej niż w poprzedniej ciąży),nie mogę spać (ból bioder) i strasznie męczy mnie zgaga! Wszystko da sie jeszcze znieść ale ta zgaga jest okropnie wkurzająca! Już nie wiem co mam a czego mam nie jeść żebym nie miała zgagi-nawet rennie nie pomaga...
      • mandarynka.1 Re: 37tydz 25.02.11, 01:05
        ja mam rozwarcie na 3 cm,lekarz powiedzial,ze musze troszke zwolnic,bo moge wczesniej isc niz 16 marca(wtedy kiedy mam termin)...
        teraz wiec czuwam i tylko plecy daja sie we znaki...co jak co juz chce miec synka w swoich ramionachsmilepozdrawiam wszystkie 37tygodniowki
        • nati0320 Re: 37tydz mandarynka.1 25.02.11, 10:54
          Hej!
          Daj znać jak urodziszsmile, ja mam termin na 20 i też już nie mogę się doczekać, kiedy pojawi się moja córeczkasmile. Życzę powodzenia pozdrawiam
          • mandarynka.1 Re: 37tydz mandarynka.1 25.02.11, 22:13
            odezwe sie napewno,tymczasem duzo relaksu i zdrowka zycze
            • nati0320 Re: 37tydz mandarynka.1 16.03.11, 16:58
              Hej!
              Jeszcze niedawno od porodu dzieliły mnie 3 tygodnie, wprawdzie termin miałam na 20 marca, ale od dwóch tygodni jestem szczęśliwą mamusiąsmile - mała się nieco pospieszyła - urodziła się 2 marca, poród zaczął się zupełnie niespodziewanie, odeszły mi wody więc od razu udałam się do szpitala. Następnego dnia Natalka pojawiła się na świecie. Czy Wy też już urodziłyście? Pozdrawiam wszystkie mamusie, te oczekujące teżsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka