gabriela1999 18.03.11, 15:17 Na poniedziałkowym usg wszystko się wydało. Miał być Stasiu a jest Majeczka. M się odgraża że nauczy ją naprawiać rowery itp... Biedny same baby w domu tylko królik płci męskiej ale on się raczej nie liczy)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepparkakor Re: 3 córa!!! 18.03.11, 15:46 Gratuluję A z ciekawości - starania były "na chłopca" czy tak po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 Re: 3 córa!!! 18.03.11, 16:58 a ja bym sie cieszyla! teraz jestem w drugiej ciazy, planowanej choc raczej z rozumu niz chceci. dziecko ma onad 5 lat, my w takim wieku, ze albo teraz albo wcale. bylo z rozumu a nie z wielkiej checi ale teraz bardzo sie cieszymy. najpierw myslalam- moze corka dla odmiany, no i wszyscy tak zyczli a teraz mysle, ze latwiej i przyjemniej miec jednej plci dzieci. zatem mam mile nastawienie na 2 syna. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: 3 córa!!! 18.03.11, 19:21 o jejuniu, jak zazdroszcze... mamy dwie córeczki, chcieliśmy trzecią, ale na genetycznym gin. stwierdził, że stawia na faceta. Najważniejsz, że zdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: 3 córa!!! 18.03.11, 23:03 Spoko spoko, dobrze jest, moja 2,5 latka umie wymienić niemal wszystkie części samochodu (na pewno jest w tym lepsza ode mnie), przegląda z ojcem wszystkie gazety motoryzacyjne i nie daje ojcu spokoju, gdy ten właśnie się ściga w grze, bo "ja też cem!" Może się okazać, że wcale jej nie będzie musiał niczego uczyć a zwyczajnie nie będzie się mógł od Niej opędzić w trakcie każdej naprawy "czegokolwiek" Odpowiedz Link Zgłoś
prigi Re: 3 córa!!! 19.03.11, 15:25 gdyby nie wiek, to pomyślałabym, że o mojej córce piszesz. wizyta u mechanika to dla niej niebywała rozrywka Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: 3 córa!!! 18.03.11, 23:19 A ja mam dwóch chłopców i trzeci by mnie podłamał chyba, bo zawsze marzyłam o dziewczynce (jeszcze się nie poddałam. Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhills Re: 3 córa!!! 19.03.11, 12:05 Hehe, u mnie też miał być Staś i też będzie ... Majeczka! Pozdrawiam autorkę wątku, zabawny zbieg okoliczności - wybrać takie same dwa imiona Odpowiedz Link Zgłoś
milamala Re: 3 córa!!! 19.03.11, 13:35 Gratulaje! Ja tez bede miala córcie. Mial byc synus a jest córcia. Moj sie odgraza, ze bedzie ja na ryby zabieral i dopytuje czy na pewno nie czuje, ze mala juz trenuje ruch rzutu wedka. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: 3 córa!!! 21.03.11, 13:46 gabriela1999 napisała: > Na poniedziałkowym usg wszystko się wydało. Miał być Stasiu a jest Majeczka. > M się odgraża że nauczy ją naprawiać rowery itp... > Biedny same baby w domu tylko królik płci męskiej ale on się raczej nie liczy:- > ))) No to gratuluje Ja mam trzy dziewczynki i jednego chłopca jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
basha Re: 3 córa!!! 23.03.11, 08:44 gratuluję, ja czekam jeszcze, aż trzecie się ujawni, ale jak ja to mówię jak ktoś już ma dwie córki, to ma 80% na córkę U mnie w 18 tyg nie było jeszcze widać. Moje panienki chętnie przywitałyby siostrzyczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
basialek Re: 3 córa!!! 23.03.11, 15:13 U mnie w poniedziałek też wyszła córka na usg i mój mężuś się strasznie cieszy. U niego pracy w ciągu ostatniego roku urodziło się 6 chłopaków. Dla nas to pierwsze dziecko , a dotego mój mężuś wczoraj zamówił sobie bodziaka z napisem "Córeczka Tatusia". Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: 3 córa!!! 28.03.11, 23:49 gratuluje 3 dziecka. a co to dziewczynka to dziecko gorszej kategorii???? przeciez to nie chiny Odpowiedz Link Zgłoś
kramlak Re: 3 córa!!! 06.04.11, 00:09 Ja mam 4 córki i kiedy dziewczyny dowiedziały się , że będą miały braciszka ( a nie kolejną wymarzoną siostrzyczkę) to co niektóre się popłakały. Ja też tak bardzo przyzwyczaiłam się do dziewczynek, że trudno mi sobie wyobrazić, że w moim brzuchu uwił sobie gniazdko jakiś facet. Odpowiedz Link Zgłoś
eturen Re: 3 córa!!! 07.04.11, 09:26 Jejku jak ja marzę, żeby znów nosić pod serduszkiem małą dziewczynkę. Mam już dwie wspaniałe kobitki i teraz staram się o trzecią. Mąż i cała rodzina ma nadzieję na chłopaka. A ja i tak mam przeczucie, że jak zaskoczę to z dziewczynką. Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie i wasze córeczki. Prześlijcie mi trochę swoich pozytywnych myśli, żebym mogła dołączyć do Waszego grona. Odpowiedz Link Zgłoś
k_sawa Re: 3 córa!!! 16.04.11, 22:11 a ja mam 4 córki, słodkie i fajne są ale czasami też dopiec potrafią, a jak ci się udało z tym facetem Marysia 18.12.2005 Jadzia 05.08.2007 Małgosia 18.12.2008 Magdalena 18.10.2010 Odpowiedz Link Zgłoś
anika305 Re: 3 córa!!! 07.04.11, 16:48 u mnie też 3 córa a cała rodzina myśli, że chłop będzie Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: 3 córa!!! 17.04.11, 13:25 Tak to się kończy płodzenie aby w końcu utrafić syna, he he.... Bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kubawki Re: 3 córa!!! 19.04.11, 00:28 zazdroszcze i życzę szczęsliwego rozwiaznaia jak sobie poradzić chyba musisz przeznaczyc jednen pokoj tylko dla swoich corek muratordom.pl/wnetrza/pokoje-dla-dzieci/8-pomyslow-jak-urzadzic-ladny-pokoj-dla-dziecka-zdjecia,70_5231.html?cat=70 naprawde gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś