09.08.04, 09:14
zastanawiam się czy moja córka nie będzie piłkarką, dzisiaj w nocy tak mocno
kopała że aż się przestraszyłam. Kopanie było tak bardzo mocne iż zastanawiam
się czy wy czegos takiego doświadczacie, trudno to opisać, ale lęk jest
ogromny, zadaje sobie pytanie dlaczego moje dziecko aż tak bardzo daje o
sobie znać.
Może podzielicie się ze mną swoimi doświadfczeniami?
Obserwuj wątek
    • robaczek70 Re: kopanie.. 10.08.04, 16:22
      no kochana nie tylko twoje maleństwa tak daje znac o sobie. Mój łobuz od dwóch miesiecy namietnie kopie mnie ciagle w tosamo miejsce z takim impetem i siła że podejrzewam je o złośliwość . Bok mam tak skopany jakbym tam miała siniak na siniakusmile))))
      • monikaj1 Re: kopanie.. 11.08.04, 12:40
        Ja mam w brzuchu chyba jakąś akrobatkęsmile - dzisiaj jest trochę spokojniejsza,
        ale poza tym daje o sobie znać w zasadzie non stop. Na ostatnim USG zostało
        nawet uwiecznione, jak wali własną matkę pięć razy z pięści - taki to szacuneksmile
    • limes1 Re: kopanie.. 11.08.04, 15:09
      Ostatnio powiedziałam lekarzowi, że moja córa wykombinowała sobie kumpelę do
      zabawy i ze dwie piłki - tak dokazuje. Jednak usg wykazało, że córa jest sama,
      nawet się kamuflowała, bo ssała cztery paluchy naraz - jednym słowem grzeczne,
      niewinne dzieciątko, a zła matka szkaluje i się czepia smile)
      Pozdrawiamy wszystkie mamusie
      Limes1 i 32 tyg. dziewuszka
    • adomi Re: kopanie.. 11.08.04, 19:19
      Hej! Mój Synek też mi daje nieźle popalić. Jego ulubiona pora to ok. 23-ciej,
      wtedy boksuje i rozrabia tak, że mam wrażenie, że brzuch tego nie wytrzyma.
      Dzisiaj rano ok. 5-tej też mały dał popis - w którymś momencie aż się
      wystraszyłam czy wszystko jest OK. Czasem te jego kopniaczki są bolesne, ale
      generalnie przyjemne i wolę to niż zbyt długą ciszę, bo wtedy też się martwię
      (nie dogodzisz kobiecie... smile))

Pozdrawiam Was i fikające maleństwa ode mnie i 36tyg rozrabiaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka