Dodaj do ulubionych

MAJ 2005 !!!

• fasolka31 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 14:37
      Ojej a ja muszę jeszcze poczekać kilka dni na zrobienie testu, a tak bardzo
      chciałabym wpaść na maj 05. Czuję się inaczej, pobolewa mnie brzuch, czasem
      delikatnie zemdli - może to to?? W pierwszej ciąży też mnie mdliło i
      wymiotowałam.
      Jestem dobrej mysli, bo dawno tak sie nie czułam, a brzuch...to normalnie
      zupełnie innysmile))))
      Trzymajcie za mnie kciuki.
    • isia_50 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 15:42
      A ja się z Wami żegnam w tym wątkusad(((
      Tym razem nie wyszło, ale poprzednim razem udało się w drugim cyklu, więc może
      pojawię się w CZERWIEC 2005smile)))
      • natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 16:34
        Justyna GRATULUJĘ dwóch kreseczek!
        Fasolka a który dzień cyklu u Ciebie?
        • justynas2 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:46
          Wedlug moich obliczen to 14 ale kompletni sie na tym nie znam jestem troche
          zagubiona bo to pierwsza ciaza dzis odebralam badania krwi ktore potwierdzily
          dodatni wynik takze ok napewno jest w poniedzialek wybieram sie do lekarza ,
          ale mam pytanie w ktorym tygodniu nalezy zrobic USG pozdrawiam
    • karola23 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 21:04
      Witam Cie MIskasmile)))))
      Ja w poniedziałek byłam u swojego lekarza noi..... termin wyznaczył mi mniej
      więcej na 5- 6 majasmile))))))
      Mam nadzieję że bedziemy w kontakcie i wspólnie będziemy dzieliły się swoimi
      przezyciamismile
      Pozdrawiam i do usłyszonkasmile)))
      • sylwiawm Re: MAJ 2005 !!! 15.09.04, 17:55

• karola23 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 21:13
      Chciałam Cie najmocniej przeprosićsad((((
      Przeczytałam twojego pierwszego maila ......
      Mam nadzieję że bedziesz dalej kontynuowała swoje starania.....a ja życzę Ci z
      całego serca powodzonkasmile)))
    • kasiablauciak Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 08:55
      Witam! W sierpniu odstawiłam tabletki i chciałam odczekać 3-4 miesiące zanim
      zaczniemy się starać o maleństwo ale los chyba chciał inaczej. @ miałam dostać
      w poniedziałek, test nie wykazał jednoznacznie że to ciąża (jedna kreska bardzo
      wyraźna natomiast druga bardzo blada). Jutro rano mam zamiar zrobić jeszcze
      jeden. Mam nadzieję że wypadnie pozytywnie (strasznie bym chciała) i w maju
      (ok.17) będziemy już we trójkę.
    • aluniaaa Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 09:56
      Witajcie dziewczynki, i ja jestem z tych majowych mamusieksmile Termin wypada wg
      ostatniej @ na 17 maja.Dobra zmykam do mojego 9 miesiecznego sloneczka bo go
      zostawilam zeby podzielis sie ta wiadomosciasmile
      • podi11 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:03
        Ja chyba też dojrzałam żeby do was dołączyć. Według OM to 7 tydz. Ale według B-
        hcg to dopiero 2-3. Według wszelkich kalkulatorów jakie znalazłam najczęściej
        termin wychodził mi na 2 maja.
    • agatamaroszek Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:51
      Dołączam do WAs.
      Mój termin to 15 majsmile))
      pozdrawaim bardzo radośnie
      Agata
      • cedex Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 11:03
        W zasadzie to juz sama nie wiem gdzie się dołączyć, bo termin wychodzi mi
        koniec kwietnia poczatek maja (ze względu na cykle 30-35 dniowe). A na razie
        pozdawiam Was serdecznie i zyczę zdrowia!
        Wczoraj byłam u ginki i wszystko OK. W poniedziałek 13.09. idę na pierwsze USG.
        Wtedy to będzie 7 tyg. i 3 dni. Chyba powinno juz być widać bijące serce?
        • natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 11:11
          witajcie dziewczyny!!! ale Nas tu coraz więcej i fajnie!!!
          Aluniaa moje serdeczne gratulacje!!!

Agatamaroszek- Masz sliczną córeczkęsmile i widze że jest tylko miesiąc starsza
          od mojego Dawida a więc różnica między naszymi dziećmi bedzie niemalże
          identyczna.

A jak sie dziś czujecie??? bo ja fatalnie! mój apetyt gdzieś zaniknął, jestem
          strasznie nie wyspana i nic mi sie niechce. Na szczeście mój synek juz
          zdrowy!!!

pozdrawiam ! a co u was???
        • kangosia Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 19:15
          Cedex, mam ten sam problem - na razie mam termin na 29.04., ale równie dobrze
          może być na maj, okaże sięsmile A na pierwsze USG wybieram się za tydzień w
          czwartek. Daj znac, co było u Ciebie widać, pozdrawiam!
      • justynas2 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 12:31
        Witaj bardzo sie ciesze ze jest ktos tak jak ja z 15 maja , ale ty jestes w
        lepszej sytacji bo juz masz jedno dziecko a dla mnie to wszystko nowosc i
        jestem bardzo przerazona i nic niewiemm co pownnam a czego nie .napisz prosze
        gdzie urodzila sie twoja coreczka w ktorym szpitalu i jak bylo pozdrawiam
    • justynafx Witam!!! 09.09.04, 11:23
      Hej, ja nieśmiało chciałabym zapisać się do wątku majowego smile)) We wtorek
      ujrzałam dwie kreski na czterech testach wink Dzisiaj zrobiłam bHCG i jutro mam
      wyniki. Ciąża baaardzo mnie zaskoczyła. Nie sądziłam, że uda nam się za
      pierwszym razem smile)) Termin wypada mi na 15 maja.
      Podpowiedzcie mi, kiedy mam iść na pierwszą wizytę do lekarza? Ja szykuje się
      tak gdzieś tak za 3tygodnie.
      • natalia433 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:03
        hej Justyna! witam w majówkach! jeżeli nic Ci nie dolega to nie ma sie co
        spieszyć z lekarzem! Ja o ciązy dowiedziałam się w sobote a do gina ide w
        przyszły piątek bo dłużej nie wytrzymam z tym czekaniem z resztą chcę zrobić
        badania żeby miec pewność że wszystko jest ok.

pozdrawiam!!!
        • podi11 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:21
          Może któraś z was ma jakąś sprawdzoną metodę na mdłości bo właśnie mnie dopadły
          o senności już nie wspomnę. Z sennością do tej pory radziłam sobie kawką ale
          teraz ogarniczyłam do jednej dziennie. Jednej nie mogę sobie odmówić. A senna
          jestem cały czas i do tego spię po 10!! godzin dziennie.
          • natalia433 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:38
            wiem dobrze co znaczy miec mdłosci, chociaz w tej ciąży jeszcze ich nie mam!
            niby dobrze jest zjesc cos przed wstaniem rano z łózka i nie doszuszczac do
            tego by chodzic głodnym! u mnie niestety to w ogóle nie działało mdłosci i tak
            i tak były!!!

pozdrawiam!!!
      • justynas2 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:39
        czesc widze ze jestesmy dwie justyna i obie na 15 maja fajnie ciesze sie ze nie
        jestem sama zagubiona pozdrawiam
        • justynafx Re: Witam!!! 09.09.04, 13:07
          No dwie Justyny z takim samym terminem to wielki zbieg okoliczności smile Cieszę
          się, że tu jesteś smile Oczywiście cieszę sie z Was wszystkich, ale że jestem tu u
          Was pierwszy dzień to musicie mi wybaczyć że jeszcze nikogo nie rozpoznaje smile))
          Mam nadziej, że to się szybo zmieni smile że poznamy się lepiej i wspólnie
          przebrniemy przez te długie miesiące, bez ZADNYCH problemów!!! smile))
          Ja nie mam w zasadzie objawów, tylko boląceee piersi. Wczoraj mnie senność
          złapała, ale sądze że to raczej z powodu emocji z dnia poprzedniego związanych
          z dwoma kreskami smile Mój mąż zupełnie zwariował jak się dowiedział smile Od razu
          poleciał do apteki i dokupił jeszcze dwa testy, zeby się upewnić smile no i teraz
          w kuchni leżą na oknie cztery testy ułożone w rządku i wszystkie z dwoma
          kreskami big_grin Aaaa i do tego mój M zrobił im pamiątkowe zdjęcie wink
          Witam Was jeszcze raz bardzo serdecznie smile
          • justynas2 Re: Witam!!! 09.09.04, 13:23
            nie przejmuj sie ja takze sie tu gupie i nierozpoznaje osob za co przepraszam
            ja wlasnie odebralm dzis kwynik badania krwi i jest pozytwny potwierdzony a
            mezem sie nie przejmuj po tescie we wtorek rano chcial mi zapakowac podwojne
            sniadanie i dzwonil do mnie z 10 razy zeby zapytac jak sie czuje koszmar .U
            ciebie to tez pierwszy raz moze uda nam sie jakos razem przetrwac ja jestem z
            warszawy a ty tzn, niezupelnie pracuje w warszawie a mieszkam pod . masz juz
            jakiegos lekarza i namiary na jakis szpital wiem ze to za szybko bo jeszcze
            roznie moze byc ale tak na wyrost pytam
            • justynafx Do Justynka 09.09.04, 14:09
              Jestem z Łodzi. Lekarza narazie nie ma. Tzn mam ginke do której chodziłam do
              tej pory, ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu, a chce takiego który będzie
              prowadził moją ciąże i dodatkowo przyjmował poród. Takie rozwiązanie wydaje mi
              się najrozsądniejsze, bo wiem, że nie będę obca smile W Łodzi jest kilka dobrych
              szpitali, ale nie wiem który miałabym wybrać. Jeszcze tak daleko nie sięgam w
              przyszłość. Narzie oswajam się z myślą bycia w ciąży smile no i czekam na wyniki
              bHCG z krwi. Wtedy będę miała pewność, bo ja raczej typ niedowiarka jestem smile --

______
              Justi
      • mama_pyzuni Re: Witam!!! 09.09.04, 13:06
        hej,
        włączam dziś komputer, a tu szok, przybyło tyle nowych wpisów i przede
        wszystkim nowych dziewczyn. Ja również witam Was serdecznie.
        Byłam dziś na wizycie u lekarza, niestety totalna klapa - wizyta trwała może
        minutę, bo lekarz wypisał skierowanie na USG i powiedział, że dopiero jak USG
        wyjdzie pozytywnie, to zrobi mi badania, założy kartę ciąży itd.
        A ja cały ranek tak bardzo sie denerwowałam...
        Niestety pierwszy wolny termin na USG to 21 wrzesień. Spróbuję wcześniej coś
        wykombinować (w moim mieście jest tylko jeden aparat usg - w szpitalu), wizyta
        prywatna ewentualnie w większym mieście.
        Rano strasznie źle sie czułam, miałam ogromne mdłości (ale to chyba stres przed
        wizytą u lekarza), a teraz czuję sie jakaś osłabiona. W ogóle u nas dziś jest
        bardzo zimno (mimo, że świeci słońce), trochę mnie przewiało na spacerze i boli
        mnie szyja i ramię sad
        • natalia433 Re: MAJ 2005!!! 09.09.04, 13:16
          Mama_pyzuni! rzeczywiście dziwny ten lekarz że Cie nie zbadał, mój odrazu
          zakłada kartę ciązy! moze rzeczywiście udaj sie gdzies prywatnie jesli mozesz.

pozdrawiam!!!
        • natalia433 Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:18
          tak żeby było wiadomo kto co!

może wpiszemy imie, wiek i date porodu? co wy na to? dopisujcie się cytując
          ja zaczne:

1. Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005
          • mama_pyzuni Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:22
            2. mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko

dopisałam sie, wiem, że na innych wątkach dziewczyny podają także jeszcze inne
            dane o sobie - może macie jakieś pomysły?
            • mama_martusi Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:28
              Monika - 30 lat - chyba 4 maja 2005, to będzie druga dzidzia
              u lekarza jeszcze nie byłam, idę za tydzień
              z objawów tylko zmęczenie i niesmak w buzi
            • justynafx LISTA 09.09.04, 13:32
              mama_pyzuni napisała:
              > 2. mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko
              >
              >
              > dopisałam sie, wiem, że na innych wątkach dziewczyny podają także jeszcze
              inne
              > dane o sobie - może macie jakieś pomysły?

Mam pewne doświadczenie, bo przyszłam to do Was z najduższego chyba wątku na
              forum "Kto planuje poczęcie..." cz.1 i cz.2 I wiem, że potrzeba troche czasu na
              zapoznanie się...hmmm...mysle, ze jakieś tysiąc postów, albo miesiąc czasu wink))
              Dopisuję się zatem do listy smile

1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005
              2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko
              3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia
              • podi11 Re: LISTA 09.09.04, 13:43
                1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005
                4.Podi11 - Iwona - Radom - 26 lat - 2 maj - pierwsza dzidzia
              • natalia433 Re: LISTA 09.09.04, 13:43
                1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 - drugie dziecko
                • justynas2 Re: LISTA 09.09.04, 13:50
                  > 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko
                  > 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza
                  dzidzia

dopisuje sie do listy jestem chyba 4
                  4.Justynas2 - Warszawa - Grójec - 28/29 - 1 dziecko - termin 15 maj
                  napisalam warszwa - grójec poniewaz mieszkam w grojcu a pracuje w Warszawie

--------------------------------------------------------------------------------
                  • sylwiawm Re: LISTA 09.09.04, 14:33
                    > > 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko
                    > > 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza
                    dzidzia
                    4.Justynas2 - Warszawa - Grójec - 28/29 - 1 dziecko - termin 15 maj
                    > napisalam warszwa - grójec poniewaz mieszkam w grojcu a pracuje w Warszawie
                    > >5.sylwiawm -Sylwia - 24 lata (byk) - termin 12 maj - pierwsze maleństwo
    • aluniaaa a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005? 09.09.04, 13:55

• aluniaaa Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 13:57
        wtedy wszystko byloby przejrzysie,watki dotyczace konkretnego problemu czy
        innych tematow,a tak w ocnu moze sie zrobic balagan i nie wiadomo gdzie czego
        szukac w tym watku.Co wy na to?
        Czy ktoras zna sie na zakladaniu forum prywatnego?
        ja juz jestem na forym Grudniowe Skarby2003,i powiem Wam szczerze ze jest tam
        pzremilo,wiec stad taki moj pomysl.
        • natalia433 Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:03
          Ja niewiem jak sie tam zakłada prywatne forum ale pewnie nie tak trudno! ale ja
          sie juz zdazyłam przywiazac do Naszego watku Majowego i jest mi tu naprawdę
          dobrze smile)))))
        • mama_pyzuni Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:13
          Alu, pomysł bardzo mi sie podoba (nie wiem co na to powiedzą inne
          dziewczyny...), ale faktycznie byłoby bardziej przejrzyście, zakładałybyśmy
          konkretne wątki, np. pierwsza wizyta u lekarza, pierwsze usg...
          Ten nasz obecny majowy wątek zapewne bardzo szybko sie powiększy i będzie w nim
          ciężko cokolwiek znaleźć.
          Niestety nie pomogę w kwestii technicznej, bo nie mam pojęcia jak zakłada sie
          prywatne forum. Może któraś z Was lepiej sie na tym zna?
          Pozdrawiam, Monika.
          • mama_pyzuni Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:17
            Właśnie przeczytałam instrukcję zakładania prywatnego forum - jest to banalnie
            proste.
            Jeśli chcecie to możemy chociaż spróbować coś takiego sobie wspólnie stworzyć.
            • aluniaaa Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:18
              jestem zasmile
              • natalia433 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:24
                założyłam prywatne forum tytuł to oczywiscie MAJ 2005, ale dopiero gdzies za
                godzine sie pojawi w katalogu a więć zapraszam Was wszystkie do wspólnej
                dyskusji smile)))
                • aluniaaa Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:26
                  supersmile
                  jesteś Wielkasmile
                • mama_pyzuni Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:26
                  NATALIO, SUPER!!!
                  mam nadzieję, że przeniosą sie tam z nami wszystkie majówki!!!
                • justynas2 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:36
                  Ok ale zostawcie tu dokladne namiary jak trafic na to prywatne forum majówek pa
                  pa do zobaczenia
                  • merunka Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 16:35
                    Witajcie! Gratuluje wszystkim nowym Majowka! Bardzo sie ciesze, ze preznie sie
                    nasz watek rozwija, a co wiecej powstalo nowe forum! Brawo dla pomyslodawczyni
                    i zalozycielkismileCzekam niecierpliwie az sie pojawi, by sie wpisac, ale jeszcze
                    go nie widze. Nie bede sie dopisywac na razie do listy - tam na pewno powstanie
                    nowa, wiec poczekam. Aha, troche mnie dreczy to wczorajsze stwierdzenie podczas
                    usg, ze dzidzius ma dopiero 5 tyg. i termin jest na 11 maja, a ostatnia @
                    mialam 27 lipca. Czy to mozliwe? Ja bylam przekonana, ze to poczatek 7
                    tygodnia... zwlaszcza, ze wedlug kalkulatora mi wychodzi termin na 2 maja. To
                    co, mam sie przejmowac? Napiszcie cos pokrzepiajacego, prosze. Czuje sie bardzo
                    dobrze, przed chwila ucielam sobie godzinna drzemke, piersi pobolewaja i tylesmile
                    Pozdrawiam Was serdecznie, pa merunka
                    • podi11 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 16:43
                      merunka jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty ostatnia @ 26 lipca
                      kalkulatory mówią że 2 maj ale ja tak myślałam że to za wcześnie. Jeszcze nie
                      byłam u gina ale wybiorę się jak najszybciej. Myślę że nie masz się czym
                      martwić.
                      • aluniaaa Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 17:20
                        ja tez jeszcze nie widze nowego forum,ale mam nadziej,że wkrotce sie pojawismile
                        • natalia433 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 17:40
                          dziewczyny niewiem gdzie jest to forum miało sie pojawic za godzinę a tu
                          jeszcze go nie ma!!! mam nadzieje że sie pojawi wkrótce.

pozdrawiam!!!
    • natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 17:58
      weszłam tam jeszcze raz i jeszcze go nie ma, ale ja moge w niego wejsć w inny
      sposób jako załozyciel i nawet załozyłam juz pierwszy wątek i znowu mi sie
      wyswietliło że trzeba czekać około godziny. no nic czekam moze coś z tego
      będzie????
    • natalia433 Re: Jest juz nowe forum!!!!! 09.09.04, 18:22
      juz sie w końcu pokazało, dla tych co nie wiedza to trzeba wejść w "forum
      prywatne" kliknąć w "wiecej forum prywatnych" i tam najlepiej posegregować
      sobie wg. nazwy i szukać pod "m"
      a więc mam nadzieje że bedziecie tam zaglądać smile))))

pozdrawiam!!!
      • mama_pyzuni Re: Jest juz nowe forum!!!!! 09.09.04, 18:45
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23275&s_action=f_add
        wklejam link, dopisujcie się!!!
    • 1jagienka ja również dołączam 12.09.04, 15:47
      witajcie, wpadłam tu z końcówki sierpniowych starań i nie posiadam się z
      radości. Z drugiej strony cały czas się niepokoję. Czuję się naprawdę bardzo
      dobrze - tzn. trochę pobolewają mnie piersi i czasami przychodzi fala
      zmęczenia, ale to drobiazg, chwilami czuję się tak dobrze, że boję się, że to
      nie ciąża, no ale test wyszedł natychmiast, a w badaniu hcg było już 1500
      jednostek. Do gina idę we wtorek, a do tego czasu troszkę nerwów. Zachowuję się
      jak 15-latka, a mam już 3-letniego synka. Ale chyba w tych sprawach kobietki -
      przyszłe mamusie niepokoją się w każdym wieku. Mam też dylemat, który
      próbowałam rozwiać na innym forum, ale coś nie wyszło, może wy mi doradzicie.
      Nie wiem, czy iść na zwolnienie. Wprawdzie czuję się świetnie, no wiadomo
      szybko się męczę itp, ale jestem nauczycielką w baaardzo dużej szkole, boję się
      tych wszystkich wirusów, które niedługo zaczną szaleć wśród moich
      gimnazjalistów. Uczę koło 150 dzieci i włąściwie ciągle któreś jest chore,
      prycha, kicha. Poza tym spory stres. Z drugiej strony przerwie mi się staż na
      mianowanego i będę musiała zaczynać od początku i w dodatku 5 lat.
      Może mi coś doradzicie?
      pozdrawiam was goooorąco
      • natalia433 Re:do Jagienki1 13.09.04, 09:16
        Jagienka po pierwsze to gratulije a po drugie to My przeniosłysmy sie wszytkie
        na prywatne forum majowe i ciebie też tam serdecznie zapraszam bo atmosfera
        tam i dziewczyny super smile))))
        powyżej w watku mamy pyzuni jest wklejony link !
        • sylwiawm Re:do Jagienki1 14.09.04, 18:20
          Gratuluję Jagienko!!!
          Wiedziałam, że ci się uda smile. HUUUUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAA. Fajnie, że
          jesteś z nami smile))))))))))
    • agnes79 Re: MAJ 2005 !!! 14.09.04, 18:43
      Niestety nie dołącze do was, bo dzisiaj dostałam sad. A tak się cieszyłam, bo
      opóźnił mi się o 5 dni. Jak ja wam zazdroszczę. Oczywiście życzę Wam
      wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Was gorąca!!!!!!!!!!!!!!
    • beciaw77 POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 18:05
      Witajcie dziewczyny!
      Urodziłam w maju bierzącego roku i z takim wzruszeniem zaglądam na Wasz wątek
      bo dopiero nie tak dawno sama cieszyłam się z grubej czerwonej krechy na
      teście... a tu juz 1 października minie rok jak go zrobiłam... ale ten czas
      leci....
      Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze dużo cierpliwości, odwagi,
      determinacji i sił w oczekiwaniu na ten najważniejszy dzień dzień w którym po
      wielkim wysiłku i nie mniejszym bólu w ciszy szpitalnego korytarza zabrzmi
      donośny płacz Waszego dziecka....
      Trzymam kciuki i niech Bóg -lub jakakolwiek inna Opatrzność w jaka wierzycie-
      ma w opiece Was i Wasze maleństwa!
      Uściski!
      Beata
      a to moja córeczka-zapraszam!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13431105&v=2&s=0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka