fasolka31 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 14:37 Ojej a ja muszę jeszcze poczekać kilka dni na zrobienie testu, a tak bardzo chciałabym wpaść na maj 05. Czuję się inaczej, pobolewa mnie brzuch, czasem delikatnie zemdli - może to to?? W pierwszej ciąży też mnie mdliło i wymiotowałam. Jestem dobrej mysli, bo dawno tak sie nie czułam, a brzuch...to normalnie zupełnie inny)))) Trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
isia_50 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 15:42 A ja się z Wami żegnam w tym wątku((( Tym razem nie wyszło, ale poprzednim razem udało się w drugim cyklu, więc może pojawię się w CZERWIEC 2005))) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 16:34 Justyna GRATULUJĘ dwóch kreseczek! Fasolka a który dzień cyklu u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:46 Wedlug moich obliczen to 14 ale kompletni sie na tym nie znam jestem troche zagubiona bo to pierwsza ciaza dzis odebralam badania krwi ktore potwierdzily dodatni wynik takze ok napewno jest w poniedzialek wybieram sie do lekarza , ale mam pytanie w ktorym tygodniu nalezy zrobic USG pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karola23 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 21:04 Witam Cie MIska))))) Ja w poniedziałek byłam u swojego lekarza noi..... termin wyznaczył mi mniej więcej na 5- 6 maja)))))) Mam nadzieję że bedziemy w kontakcie i wspólnie będziemy dzieliły się swoimi przezyciami Pozdrawiam i do usłyszonka))) Odpowiedz Link Zgłoś
karola23 Re: MAJ 2005 !!! 08.09.04, 21:13 Chciałam Cie najmocniej przeprosić(((( Przeczytałam twojego pierwszego maila ...... Mam nadzieję że bedziesz dalej kontynuowała swoje starania.....a ja życzę Ci z całego serca powodzonka))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiablauciak Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 08:55 Witam! W sierpniu odstawiłam tabletki i chciałam odczekać 3-4 miesiące zanim zaczniemy się starać o maleństwo ale los chyba chciał inaczej. @ miałam dostać w poniedziałek, test nie wykazał jednoznacznie że to ciąża (jedna kreska bardzo wyraźna natomiast druga bardzo blada). Jutro rano mam zamiar zrobić jeszcze jeden. Mam nadzieję że wypadnie pozytywnie (strasznie bym chciała) i w maju (ok.17) będziemy już we trójkę. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 09:56 Witajcie dziewczynki, i ja jestem z tych majowych mamusiek Termin wypada wg ostatniej @ na 17 maja.Dobra zmykam do mojego 9 miesiecznego sloneczka bo go zostawilam zeby podzielis sie ta wiadomoscia Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:03 Ja chyba też dojrzałam żeby do was dołączyć. Według OM to 7 tydz. Ale według B- hcg to dopiero 2-3. Według wszelkich kalkulatorów jakie znalazłam najczęściej termin wychodził mi na 2 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
agatamaroszek Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 10:51 Dołączam do WAs. Mój termin to 15 maj)) pozdrawaim bardzo radośnie Agata Odpowiedz Link Zgłoś
cedex Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 11:03 W zasadzie to juz sama nie wiem gdzie się dołączyć, bo termin wychodzi mi koniec kwietnia poczatek maja (ze względu na cykle 30-35 dniowe). A na razie pozdawiam Was serdecznie i zyczę zdrowia! Wczoraj byłam u ginki i wszystko OK. W poniedziałek 13.09. idę na pierwsze USG. Wtedy to będzie 7 tyg. i 3 dni. Chyba powinno juz być widać bijące serce? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 11:11 witajcie dziewczyny!!! ale Nas tu coraz więcej i fajnie!!! Aluniaa moje serdeczne gratulacje!!! Agatamaroszek- Masz sliczną córeczkę i widze że jest tylko miesiąc starsza od mojego Dawida a więc różnica między naszymi dziećmi bedzie niemalże identyczna. A jak sie dziś czujecie??? bo ja fatalnie! mój apetyt gdzieś zaniknął, jestem strasznie nie wyspana i nic mi sie niechce. Na szczeście mój synek juz zdrowy!!! pozdrawiam ! a co u was??? Odpowiedz Link Zgłoś
kangosia Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 19:15 Cedex, mam ten sam problem - na razie mam termin na 29.04., ale równie dobrze może być na maj, okaże się A na pierwsze USG wybieram się za tydzień w czwartek. Daj znac, co było u Ciebie widać, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 12:31 Witaj bardzo sie ciesze ze jest ktos tak jak ja z 15 maja , ale ty jestes w lepszej sytacji bo juz masz jedno dziecko a dla mnie to wszystko nowosc i jestem bardzo przerazona i nic niewiemm co pownnam a czego nie .napisz prosze gdzie urodzila sie twoja coreczka w ktorym szpitalu i jak bylo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx Witam!!! 09.09.04, 11:23 Hej, ja nieśmiało chciałabym zapisać się do wątku majowego )) We wtorek ujrzałam dwie kreski na czterech testach Dzisiaj zrobiłam bHCG i jutro mam wyniki. Ciąża baaardzo mnie zaskoczyła. Nie sądziłam, że uda nam się za pierwszym razem )) Termin wypada mi na 15 maja. Podpowiedzcie mi, kiedy mam iść na pierwszą wizytę do lekarza? Ja szykuje się tak gdzieś tak za 3tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:03 hej Justyna! witam w majówkach! jeżeli nic Ci nie dolega to nie ma sie co spieszyć z lekarzem! Ja o ciązy dowiedziałam się w sobote a do gina ide w przyszły piątek bo dłużej nie wytrzymam z tym czekaniem z resztą chcę zrobić badania żeby miec pewność że wszystko jest ok. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:21 Może któraś z was ma jakąś sprawdzoną metodę na mdłości bo właśnie mnie dopadły o senności już nie wspomnę. Z sennością do tej pory radziłam sobie kawką ale teraz ogarniczyłam do jednej dziennie. Jednej nie mogę sobie odmówić. A senna jestem cały czas i do tego spię po 10!! godzin dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:38 wiem dobrze co znaczy miec mdłosci, chociaz w tej ciąży jeszcze ich nie mam! niby dobrze jest zjesc cos przed wstaniem rano z łózka i nie doszuszczac do tego by chodzic głodnym! u mnie niestety to w ogóle nie działało mdłosci i tak i tak były!!! pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: Witam!!! 09.09.04, 12:39 czesc widze ze jestesmy dwie justyna i obie na 15 maja fajnie ciesze sie ze nie jestem sama zagubiona pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx Re: Witam!!! 09.09.04, 13:07 No dwie Justyny z takim samym terminem to wielki zbieg okoliczności Cieszę się, że tu jesteś Oczywiście cieszę sie z Was wszystkich, ale że jestem tu u Was pierwszy dzień to musicie mi wybaczyć że jeszcze nikogo nie rozpoznaje )) Mam nadziej, że to się szybo zmieni że poznamy się lepiej i wspólnie przebrniemy przez te długie miesiące, bez ZADNYCH problemów!!! )) Ja nie mam w zasadzie objawów, tylko boląceee piersi. Wczoraj mnie senność złapała, ale sądze że to raczej z powodu emocji z dnia poprzedniego związanych z dwoma kreskami Mój mąż zupełnie zwariował jak się dowiedział Od razu poleciał do apteki i dokupił jeszcze dwa testy, zeby się upewnić no i teraz w kuchni leżą na oknie cztery testy ułożone w rządku i wszystkie z dwoma kreskami Aaaa i do tego mój M zrobił im pamiątkowe zdjęcie Witam Was jeszcze raz bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: Witam!!! 09.09.04, 13:23 nie przejmuj sie ja takze sie tu gupie i nierozpoznaje osob za co przepraszam ja wlasnie odebralm dzis kwynik badania krwi i jest pozytwny potwierdzony a mezem sie nie przejmuj po tescie we wtorek rano chcial mi zapakowac podwojne sniadanie i dzwonil do mnie z 10 razy zeby zapytac jak sie czuje koszmar .U ciebie to tez pierwszy raz moze uda nam sie jakos razem przetrwac ja jestem z warszawy a ty tzn, niezupelnie pracuje w warszawie a mieszkam pod . masz juz jakiegos lekarza i namiary na jakis szpital wiem ze to za szybko bo jeszcze roznie moze byc ale tak na wyrost pytam Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx Do Justynka 09.09.04, 14:09 Jestem z Łodzi. Lekarza narazie nie ma. Tzn mam ginke do której chodziłam do tej pory, ale ona nie pracuje w żadnym szpitalu, a chce takiego który będzie prowadził moją ciąże i dodatkowo przyjmował poród. Takie rozwiązanie wydaje mi się najrozsądniejsze, bo wiem, że nie będę obca W Łodzi jest kilka dobrych szpitali, ale nie wiem który miałabym wybrać. Jeszcze tak daleko nie sięgam w przyszłość. Narzie oswajam się z myślą bycia w ciąży no i czekam na wyniki bHCG z krwi. Wtedy będę miała pewność, bo ja raczej typ niedowiarka jestem -- ______ Justi Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Witam!!! 09.09.04, 13:06 hej, włączam dziś komputer, a tu szok, przybyło tyle nowych wpisów i przede wszystkim nowych dziewczyn. Ja również witam Was serdecznie. Byłam dziś na wizycie u lekarza, niestety totalna klapa - wizyta trwała może minutę, bo lekarz wypisał skierowanie na USG i powiedział, że dopiero jak USG wyjdzie pozytywnie, to zrobi mi badania, założy kartę ciąży itd. A ja cały ranek tak bardzo sie denerwowałam... Niestety pierwszy wolny termin na USG to 21 wrzesień. Spróbuję wcześniej coś wykombinować (w moim mieście jest tylko jeden aparat usg - w szpitalu), wizyta prywatna ewentualnie w większym mieście. Rano strasznie źle sie czułam, miałam ogromne mdłości (ale to chyba stres przed wizytą u lekarza), a teraz czuję sie jakaś osłabiona. W ogóle u nas dziś jest bardzo zimno (mimo, że świeci słońce), trochę mnie przewiało na spacerze i boli mnie szyja i ramię Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: MAJ 2005!!! 09.09.04, 13:16 Mama_pyzuni! rzeczywiście dziwny ten lekarz że Cie nie zbadał, mój odrazu zakłada kartę ciązy! moze rzeczywiście udaj sie gdzies prywatnie jesli mozesz. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:18 tak żeby było wiadomo kto co! może wpiszemy imie, wiek i date porodu? co wy na to? dopisujcie się cytując ja zaczne: 1. Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:22 1. Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 2. mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko dopisałam sie, wiem, że na innych wątkach dziewczyny podają także jeszcze inne dane o sobie - może macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: może faktycznie zrobimy liste..... 09.09.04, 13:28 Monika - 30 lat - chyba 4 maja 2005, to będzie druga dzidzia u lekarza jeszcze nie byłam, idę za tydzień z objawów tylko zmęczenie i niesmak w buzi Odpowiedz Link Zgłoś
justynafx LISTA 09.09.04, 13:32 mama_pyzuni napisała: 1. Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 > 2. mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko > > > dopisałam sie, wiem, że na innych wątkach dziewczyny podają także jeszcze inne > dane o sobie - może macie jakieś pomysły? Mam pewne doświadczenie, bo przyszłam to do Was z najduższego chyba wątku na forum "Kto planuje poczęcie..." cz.1 i cz.2 I wiem, że potrzeba troche czasu na zapoznanie się...hmmm...mysle, ze jakieś tysiąc postów, albo miesiąc czasu )) Dopisuję się zatem do listy 1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: LISTA 09.09.04, 13:43 1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia 4.Podi11 - Iwona - Radom - 26 lat - 2 maj - pierwsza dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: LISTA 09.09.04, 13:43 1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 - drugie dziecko 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: LISTA 09.09.04, 13:50 1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 - drugie dziecko > 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko > 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia dopisuje sie do listy jestem chyba 4 4.Justynas2 - Warszawa - Grójec - 28/29 - 1 dziecko - termin 15 maj napisalam warszwa - grójec poniewaz mieszkam w grojcu a pracuje w Warszawie -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: LISTA 09.09.04, 14:33 1.Natalia - 23 lata- 14 Maja 2005 - drugie dziecko > > 2.mama_pyzuni - Monika - 27 lat - 7 Maja 2005, drugie dziecko > > 3.Justynafx - Justyna - Łódź - 26/27lat - 4tc - termin 15Maj - pierwsza dzidzia 4.Justynas2 - Warszawa - Grójec - 28/29 - 1 dziecko - termin 15 maj > napisalam warszwa - grójec poniewaz mieszkam w grojcu a pracuje w Warszawie > >5.sylwiawm -Sylwia - 24 lata (byk) - termin 12 maj - pierwsze maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 13:57 wtedy wszystko byloby przejrzysie,watki dotyczace konkretnego problemu czy innych tematow,a tak w ocnu moze sie zrobic balagan i nie wiadomo gdzie czego szukac w tym watku.Co wy na to? Czy ktoras zna sie na zakladaniu forum prywatnego? ja juz jestem na forym Grudniowe Skarby2003,i powiem Wam szczerze ze jest tam pzremilo,wiec stad taki moj pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:03 Ja niewiem jak sie tam zakłada prywatne forum ale pewnie nie tak trudno! ale ja sie juz zdazyłam przywiazac do Naszego watku Majowego i jest mi tu naprawdę dobrze ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:13 Alu, pomysł bardzo mi sie podoba (nie wiem co na to powiedzą inne dziewczyny...), ale faktycznie byłoby bardziej przejrzyście, zakładałybyśmy konkretne wątki, np. pierwsza wizyta u lekarza, pierwsze usg... Ten nasz obecny majowy wątek zapewne bardzo szybko sie powiększy i będzie w nim ciężko cokolwiek znaleźć. Niestety nie pomogę w kwestii technicznej, bo nie mam pojęcia jak zakłada sie prywatne forum. Może któraś z Was lepiej sie na tym zna? Pozdrawiam, Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:17 Właśnie przeczytałam instrukcję zakładania prywatnego forum - jest to banalnie proste. Jeśli chcecie to możemy chociaż spróbować coś takiego sobie wspólnie stworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: a moz eby tak zalozyc forum prywatne MAJ 2005 09.09.04, 14:18 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:24 założyłam prywatne forum tytuł to oczywiscie MAJ 2005, ale dopiero gdzies za godzine sie pojawi w katalogu a więć zapraszam Was wszystkie do wspólnej dyskusji ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:26 NATALIO, SUPER!!! mam nadzieję, że przeniosą sie tam z nami wszystkie majówki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justynas2 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 14:36 Ok ale zostawcie tu dokladne namiary jak trafic na to prywatne forum majówek pa pa do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
merunka Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 16:35 Witajcie! Gratuluje wszystkim nowym Majowka! Bardzo sie ciesze, ze preznie sie nasz watek rozwija, a co wiecej powstalo nowe forum! Brawo dla pomyslodawczyni i zalozycielkiCzekam niecierpliwie az sie pojawi, by sie wpisac, ale jeszcze go nie widze. Nie bede sie dopisywac na razie do listy - tam na pewno powstanie nowa, wiec poczekam. Aha, troche mnie dreczy to wczorajsze stwierdzenie podczas usg, ze dzidzius ma dopiero 5 tyg. i termin jest na 11 maja, a ostatnia @ mialam 27 lipca. Czy to mozliwe? Ja bylam przekonana, ze to poczatek 7 tygodnia... zwlaszcza, ze wedlug kalkulatora mi wychodzi termin na 2 maja. To co, mam sie przejmowac? Napiszcie cos pokrzepiajacego, prosze. Czuje sie bardzo dobrze, przed chwila ucielam sobie godzinna drzemke, piersi pobolewaja i tyle Pozdrawiam Was serdecznie, pa merunka Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 16:43 merunka jestem dokładnie w takiej samej sytuacji jak ty ostatnia @ 26 lipca kalkulatory mówią że 2 maj ale ja tak myślałam że to za wcześnie. Jeszcze nie byłam u gina ale wybiorę się jak najszybciej. Myślę że nie masz się czym martwić. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 17:20 ja tez jeszcze nie widze nowego forum,ale mam nadziej,że wkrotce sie pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: założyłam prywatne forum!!!! 09.09.04, 17:40 dziewczyny niewiem gdzie jest to forum miało sie pojawic za godzinę a tu jeszcze go nie ma!!! mam nadzieje że sie pojawi wkrótce. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: MAJ 2005 !!! 09.09.04, 17:58 weszłam tam jeszcze raz i jeszcze go nie ma, ale ja moge w niego wejsć w inny sposób jako załozyciel i nawet załozyłam juz pierwszy wątek i znowu mi sie wyswietliło że trzeba czekać około godziny. no nic czekam moze coś z tego będzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re: Jest juz nowe forum!!!!! 09.09.04, 18:22 juz sie w końcu pokazało, dla tych co nie wiedza to trzeba wejść w "forum prywatne" kliknąć w "wiecej forum prywatnych" i tam najlepiej posegregować sobie wg. nazwy i szukać pod "m" a więc mam nadzieje że bedziecie tam zaglądać )))) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Jest juz nowe forum!!!!! 09.09.04, 18:45 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23275&s_action=f_add wklejam link, dopisujcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1jagienka ja również dołączam 12.09.04, 15:47 witajcie, wpadłam tu z końcówki sierpniowych starań i nie posiadam się z radości. Z drugiej strony cały czas się niepokoję. Czuję się naprawdę bardzo dobrze - tzn. trochę pobolewają mnie piersi i czasami przychodzi fala zmęczenia, ale to drobiazg, chwilami czuję się tak dobrze, że boję się, że to nie ciąża, no ale test wyszedł natychmiast, a w badaniu hcg było już 1500 jednostek. Do gina idę we wtorek, a do tego czasu troszkę nerwów. Zachowuję się jak 15-latka, a mam już 3-letniego synka. Ale chyba w tych sprawach kobietki - przyszłe mamusie niepokoją się w każdym wieku. Mam też dylemat, który próbowałam rozwiać na innym forum, ale coś nie wyszło, może wy mi doradzicie. Nie wiem, czy iść na zwolnienie. Wprawdzie czuję się świetnie, no wiadomo szybko się męczę itp, ale jestem nauczycielką w baaardzo dużej szkole, boję się tych wszystkich wirusów, które niedługo zaczną szaleć wśród moich gimnazjalistów. Uczę koło 150 dzieci i włąściwie ciągle któreś jest chore, prycha, kicha. Poza tym spory stres. Z drugiej strony przerwie mi się staż na mianowanego i będę musiała zaczynać od początku i w dodatku 5 lat. Może mi coś doradzicie? pozdrawiam was goooorąco Odpowiedz Link Zgłoś
natalia433 Re:do Jagienki1 13.09.04, 09:16 Jagienka po pierwsze to gratulije a po drugie to My przeniosłysmy sie wszytkie na prywatne forum majowe i ciebie też tam serdecznie zapraszam bo atmosfera tam i dziewczyny super )))) powyżej w watku mamy pyzuni jest wklejony link ! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re:do Jagienki1 14.09.04, 18:20 Gratuluję Jagienko!!! Wiedziałam, że ci się uda . HUUUUUUUUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAA. Fajnie, że jesteś z nami )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes79 Re: MAJ 2005 !!! 14.09.04, 18:43 Niestety nie dołącze do was, bo dzisiaj dostałam . A tak się cieszyłam, bo opóźnił mi się o 5 dni. Jak ja wam zazdroszczę. Oczywiście życzę Wam wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Was gorąca!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.09.04, 18:05 Witajcie dziewczyny! Urodziłam w maju bierzącego roku i z takim wzruszeniem zaglądam na Wasz wątek bo dopiero nie tak dawno sama cieszyłam się z grubej czerwonej krechy na teście... a tu juz 1 października minie rok jak go zrobiłam... ale ten czas leci.... Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i zycze dużo cierpliwości, odwagi, determinacji i sił w oczekiwaniu na ten najważniejszy dzień dzień w którym po wielkim wysiłku i nie mniejszym bólu w ciszy szpitalnego korytarza zabrzmi donośny płacz Waszego dziecka.... Trzymam kciuki i niech Bóg -lub jakakolwiek inna Opatrzność w jaka wierzycie- ma w opiece Was i Wasze maleństwa! Uściski! Beata a to moja córeczka-zapraszam! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13431105&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś