Dodaj do ulubionych

DO MAM STYCZNIOWYCH - czy kupujecie kombinezon?

12.10.04, 15:47
No właśnie mam taki problem. Termin mam na początek stycznia i zastanawiam
się czy kupić typowy kombinezon zimowy dla dziecka. Mam co prawda jeden
cieplutki z polaru, poza tym gruby polarowy śpiworek i jeszcze jeden taki
typowy do wózka na misiu. Mi się wydaje że to wystarczy, ale nie jestem
pewna, a wokół mnie zdania są podzielone.
Poratujcie smile
Pozdrawiam
Iza
Obserwuj wątek
    • kajaaa Re: DO MAM STYCZNIOWYCH - czy kupujecie kombinezo 12.10.04, 16:05
      ja kupiłam...ale przede wszystkim, dlatego, że dużo jeżdżę samochodem i łatwiej
      będzie mi je w tym kombinezonie przypinać w foteliku (kombinezon jest cały
      rozpinany z przodu więc dziecku nie będzie za gorąco)...ale jak masz polarowy
      kombinezonik i ciepły śpiwór, to wydaje mi sie, że nie ma potrzeby inwestować w
      dodatkowy kombinezon...a śpiwór+ciepły kombinezon to przesada.
      Pozdrawiam Kasia+Oleńka 31tc
    • adrianakanabus Re: DO MAM STYCZNIOWYCH - czy kupujecie kombinezo 13.10.04, 20:44
      Mam termin na 20 stycznia i myślę że kombinezon obowiązkowo musi być.Czasami
      nawet w marcu leży jeszcze śnieg i może być zimno.A kwiecień też nie wyskoczy
      pewnie z upałami.Kupiłam też drugi polarowy, na 3-6miesięcy i myślę, że w tym
      to już dociągniemy do porządnej wiosny.Pozdrawiam Adriana.
      • farelka1 a jaki rozmiar kombinezonu dla styczniowego 16.10.04, 13:02
        noworodka?
        • malaika7 Re: a jaki rozmiar kombinezonu dla styczniowego 16.10.04, 13:40
          ja kupuję na 68 cm. Mam termin pod koniec grudnia. Dziecko nie zapowiada się na
          kruszynkę, więc myślę, że taki będzie dobry.
      • iziak80 Re: DO MAM STYCZNIOWYCH - czy kupujecie kombinezo 16.10.04, 15:25
        Hej
        A ja zdecydowałam że jednak takiego typowego dla maluszka nie kupuję. Mam ten
        jeden polarowy i futerko do wózka, myślę,że to starczy. Poza tym jeśli urodzę w
        połowie stycznia, to nie tak szybko wyjdę z dzieckiem na dwór, a nawet jeżeli
        to wtedy też będzie możliwość kupna. Gdzieś na forum wyczytałam, że właśnie w
        styczniu są przeceny na taki8e rzeczy.
        Całuję
        Iziak
        • akaka Re: DO Iziak80 18.10.04, 22:39
          I ja Iziak robie tak samo! Za szybko z dzieckiem na spacer nie pojde, a jak
          bedzie taka potrzeba to mam pod bokiem bardzo duzy sklep z ciuszkami. Trzymaj
          sie cieplo!
    • alcantra Re: DO MAM STYCZNIOWYCH - czy kupujecie kombinezo 19.10.04, 09:52
      hej, zamiast kombinezonu jako takiego proponowałabym Ci odmianę śpiworkową. Ja
      spodziewam się Maleństwa w połowie grudnia i właśnie taki śpiworek kupiłam, z
      rozcięciem na pasy od fotelika. Poza tym do wózka mam śpiwór z futerkiem i na
      pewno nie będzie to za dużo dla dziecka.
      Pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka