maryjanka2 18.02.05, 19:26 mamuśki rodzące w sierpniu jak się czujecie? Jestem na poczatku 4 miesiąca, mam juz taki mały śmieszny brzuszek i czuję się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primka Re: sierpień 2005 18.02.05, 19:32 Cześć, ja też jestem sierpnióweczką. Wszystkie jestesmy na prywatnym forum. Podaję Ci link i pozdrawiam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25033 Odpowiedz Link Zgłoś
aldafryc Re: sierpień 2005 18.02.05, 20:44 Zaczęłam 17 tydzień! Czuję się rewelacyjnie, chociaż musiałam powtórzyć badania z "krzywą cukrowa" bo mam za wysokie wyniki. W poniedziałek będzie wiadomo czy to nie przypadkiem cukrzyca ciążowa. Mam nadzieję, że będezie dobrze. A brzuszek wygląda pięknie, taki okrąały i nie mieszczący sie w zwykłych spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
miskaa Re: sierpień 2005 22.02.05, 17:35 helo ja mam na 4 sierpnia termin, pierwszy trymest byl koszmarny, nudnosci, brak apetytu i wszystko co tylko zle na poczatku ciazy mnie dopadlo, ale teraz jest juz znacznie lepiej, mam zamiar wrocic do pracy ja juz nawet wyczuwam bardzo delikatne ruchy dziecka, to moja druga ciaza wiec wiem jak to sie objawia pozdr Monika Odpowiedz Link Zgłoś