male3 02.06.05, 15:15 bede miala USG połówkowe u tego doktora-przyjuje w Medicover- Mokotow. Czy to dobry lekarz ? dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topka1 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:29 male3, ja nie byłam wprawdzie u niego, ale wybieram się, niestety prywatnie więc ciężko mi się zebrać i na razie chodzę do bezpłatnego gina. Ale napisz mi proszę jakie wrażenia po wizycie u niego, bo nic o nim nie wiem, poza tym że to kolega mojej siostry z dawnych lat A że jestem z tych niewiernych Tomaszów to wolę każde badanie zdublować dla pewności, stąd pomysł na drugiego lekarza prowadzącego mnie w ciąży. Jestem strasznie ciekawa Twojej opinii Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:29 Byłam u niego 2 razy kiedy miałam krwawienia międzymiesiączkowe i podejrzenie polipa. Dużo o nim powiedzieć nie mogę. Wszystko mi wytłumaczył, ale jak sama pytałam. Rozwiał moje wątpliwości. Okazało się, że nic mi nie jest. Ma trochę specyficzny sposób bycia, jakby był lekko oderwany od rzeczywistości.... Odpowiedz Link Zgłoś
topka1 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:33 no masz ci los, juz myslalam ze jakis konkretny facet ktory mowi nie pytany, w końcu ja przecież nawet nie wiem o co spytać, a delikatny był, bo na ostatnim usg dopochwowym trafił mi się taki lekarz że aż się spociłam, a u mojego gina zawsze wolałam takie badanie od każdego innego... Odpowiedz Link Zgłoś
topka1 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:34 stokrotka76, zapomniałam tam postawić znak zapytania czy był delikatny? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:50 To już było jakiś czas temu, ale z tego co pamiętam to tak Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: dr. Pietrasik 02.06.05, 19:59 Nie ma za co. A pan doktor może nie był zbyt komunikatywny, ale wydawał się być dobrym fachowcem Odpowiedz Link Zgłoś
ianna Re: dr. Pietrasik 03.06.05, 10:07 Byłam u Niego na USG w 12 tc.w Medicover na Mokotowie. Dokładnie zbadał malucha ale, żeby mieć dokładne dane - chyba, to dokładnie przyciskał końcówkę do brzucha co bardzo, bardzo bolało przez kilka dni - normalnie myślałam, że będę miała siniaka . Ale co by nie powiedzieć wynik był dokładny (zweryfikowany u innego gin.) i zmierzył wszystko, co wtedy należało zmierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
male3 Re: dr. Pietrasik 03.06.05, 15:09 Dzieczyny Bardzo Wam dziekuje za info.. Po USG- napisze Wam jak bylo, jak sie "zachowywal" Pan doktor ??? Mam nadzieje,ze zbada dokladnie mojego "kurczaczka" Aga Odpowiedz Link Zgłoś
morelka_28 Re: dr. Pietrasik 04.06.05, 07:11 Tak, Tak.Koniecznie napisz jak było. Ja mam u niego pierwsze USG 11 czerwca. Strasznie jestem przejęta,że to facet, bo zawsze chodziłam do gin-kobiety. A z tego co czytałą, na początku ciąży USG jest dopochwowe. Czekan na info jak było. Morelka Odpowiedz Link Zgłoś