Dodaj do ulubionych

Ciągle choruję

27.06.05, 11:29
Jestem załamana, jestem w 33 tygodniu ciąży, a przez ten cały okres
chorowałam już chyba z 9 razy. Ciągle katar. Dwa razy skończyło się na
antybiotyku miejscowym Bioparox. Mam nadzieje, że to nie wpłynie w żaden
sposób na dziecko.
Obserwuj wątek
    • finka11 Re: Ciągle choruję 27.06.05, 12:39
      Moja siostra jak była w ciąży przeżywała to co Ty, od 3 miesiaca cały czas
      chora, też brała ten antybiotyk, pomagały jej też tzw. "parówki", ale tylko
      chwilowo. Ale o dzidzie sie nie martw, lekarze wiedzą co robią. Jej maluch jest
      zdrowy jak ryba i rzadko choruje. Dla pocieszenia powiem Ci, że jak urodziła,
      jej choróbsko się skończyło. Pewnie organizm osłabiony, bo ciąża to jednak dla
      niego duży wysiłek. Będzie dobrze, dbaj o siebie. Pa
    • baaasiiia Re: Ciągle choruję 28.06.05, 09:34
      Jeżeli Cię to pocieszy - ja przez całą poprzednią ciążę też chorowałam - nie
      było miesiąca, żebym nie była przeziębiona, zakatarzona itp. Do tego
      przyplątywało się zapalenie pęcherza, nerek a co za tym idzie - antybiotyki
      itp. Córcia urodziła się zdrowa jak rydz i do tej pory (9 lat) bardzo rzadko
      choruje. A mnie po porodzie wszystki dolegliwości też minęły.
      Tak,że nie martw się - organizm masz pewnie osłabiony i to dlatego. Mini i
      dzidzi nie zaszkodzi!
      Pozdrawiam
      Basia
    • rakastan Re: Ciągle choruję 28.06.05, 09:50
      Dzięki za wypowiedzi na ten temat. Po prostu mam już dosyć zapchanego nosa.
      Jest gorąco, ja sie ledwo ruszam i jeszcze nie moge oddychać.
      Ewa
    • beti1970 Re: Ciągle choruję 29.06.05, 18:30
      ja też - w trzecim miesiącu miałam trzy tygodnie zapalenie zatok - koszmar,
      myślałam że wykituję, potem w marcu - w szóstym mcu - zapalenie płuc, zarówno
      za pierwszym i dtrugim razem antybiotyk - duomax. w maju dostałam zapalenia
      okostnej. i tak naokoło. ale teraz już jest dobrze, za tydzień idę rodzić do
      szpitala, mała narazie OK i dobrze rośnie w brzuchu, wagowo Ok. może wszystko
      będzie dobrze - a antybiotyki które lekarze przepisują nie przechodzą przez
      łożysko do dzidzia, więc się nie bój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka