Dodaj do ulubionych

Gdzie takie sklepy w Warszawce ?

15.07.05, 18:01
Dziewczyny znacie adresy sklepów w Warszawce, w których mozna znalezc rzeczy
dla malenstwa i dla mamuni. Nie chodzi mi o jakies konkretne markowe jak
Mathercare i tego rodzaju ale takie zwykle sklepy , gdzie sa rzeczy róznych
firm.
Obserwuj wątek
    • domka1 Re: Gdzie takie sklepy w Warszawce ? 15.07.05, 21:29
      hurtowania w starych babicach - ul. Rynek 15
      ale ciuchy chyba tylko dla ciężarnych a oprócz ciuchów wszelkie inne akcesoria
      dla bobasa

pozdr
      dominika
      • noelka28 Re: Gdzie takie sklepy w Warszawce ? 17.07.05, 16:22
        o, słyszałam o tych Babicach i chyba się tam wybiorę, bo podobno sporo taniej smile
    • jenny_curran Re: Odpowiedź 18.07.05, 15:42
      Mnóstwo pieknych ciuszków, baaaaardzo czesto jeszcze z metkami sprzedają ...
      szmatekscy czy ciuchlandy (jak kto woli). Sa to rzeczy firm takich jak Marks&
      Spencer, Next i wiele innych. Gorąco polecam. Za 40 złotych można kupić wór
      takich ciuszków. Potem wrzucasz do pralki i masz ekstra ubranego dzieciaczkasmile.
      Powodzenia
      • lolita27 Re: Odpowiedź 18.07.05, 19:02
        Jezeli chodzi o warszawe to mamy bardzo duzo sklepow. Wiadomo nie mowie tylko o
        tych firmowych. ja do tej pory dla roznych maluszkow w rodzinie kupowalam w
        Smyku, bo za 3 zl taniej nie chcialo mi sie jezdzic po calej warszawie, a
        wiadomo ze w smyku sa ubranka dobre gatunkowo. Ja lubie ubranka firmu Sofia i
        takie tez znalazlam na kilku stoiskach na Stadionie. I te tez ubranka sa tam ok
        3 zl tansze na sztuce. Ostatnio tez mam sklep kolo mojego stomatologa ul.
        Fieldorfa 10. Maly sklepik ale jest wszystko. Ogladalam lozeczka w smyku - tam
        takie jak mi sei podoba ok 500-600 zl, a w tym sklepiku ok 320 zl. Zatem jest
        roznica. Kupilam dzis tam spioszki i kaftanik. Pozdrawiam
        • luna333 Re: Odpowiedź 20.07.05, 14:43
          co do "Maluch" ul. Fieldorfa 10 na Gocławiu to faktycznie fajny sklepik i
          zawsze coś doradzą - tzn tam są rzeczy tylko dla maluszka no i dla mamy na czas
          porodu troszkę , tak samo jak w Calineczka na ul. Grochowska 178 i 180
          www.calineczka.pl/sklep/ Jeśli chodzi o rzeczy i ciążowe i dla maluszka
          to jest mjakmama na ul. kasprzaka www.mjakmama.pl mają też filię na
          tarchominie. Ja ciuszki kupowałam w lumpeksie a resztę na wyprawkę właśnie
          w "maluch" albo w "calineczce" Ciuchy ciążowe w mjakmama bo kołowali ciuszki z
          happymum i pod pałacem. Co do stadionu to nie kupowałam ale ponoć jest tam
          taniej i pewnie po porodzie się wybiorę jak będę w stanie smile Pieluszki i
          kosmetyki kupiłam w hipermarketach smile
          • bellafe Re: Odpowiedź 22.07.05, 09:54
            jest jeszcze tomi na zaciszu

www.tomi.com.pl/
    • lahore Re: Gdzie takie sklepy w Warszawce ? 03.08.05, 11:39
      Polecam Tomi przy Chocimskiej (sklepik przy hurtowni). Na Bemowie, okolice
      Powstańców Śląskich róg Wrocławskiej, w pasażu handlowym w nowych blokach jest
      ciuchland tylko z rzeczami dla dzieci, naprawdę ładne i dobrej jakości. Może
      nie za grosze, ale warto. Po wielu praniach są w lepszym stanie niż te nowe
      kupione w sklepach z odzieżą dziecięcą. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka