lenka_26 25.10.05, 08:41 były staranka przytulanka do miesiączki mam jeszcze tydzień - może jej nie będzie.... a wczoraj zmierzyłam sobie temperaturę i miałam 36,8 a zawsze jest 36,6 dlaczego? czy to może być maluszek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: temperatura - pomóżcie 25.10.05, 09:08 Po owulacji az do @ temperatura ciała utrzymuje sie na podwyższonym poziomie. To zupełnie normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Re: temperatura - pomóżcie 25.10.05, 09:10 jesli zajdziesz w ciążę to taka podwyższona tempka moze sie utrzymywac ok 100 dni Odpowiedz Link Zgłoś
giovanita Re: temperatura - pomóżcie 25.10.05, 09:10 To czy jest maluszek czy nie, okaże się w terminie @. Temperatura skacze w róznych fazach cyklu. Przed owulacją jest niższa, po owulacji wyższa. Zazwyczaj temperatura spada do tej wyjściowej, sprzed owulacji, tuż przed @. A więc jeśli @ się nie pojawi a temperatura będzie się utrzymywała, wówczas zrób test i się okaże czy się udało stworzyć małego człowieka )) Odpowiedz Link Zgłoś