Dodaj do ulubionych

8 tydz.ciąży a zero objawów?

15.11.05, 23:12
Ciążarówki, czy Wy też tak lekko przechodzicie początki ciąży?
Nie narzekam, ale zaczynam się zastanawiać jak to jest. Jedyny objaw jaki mam
to obolały biust, poza tym nic. Na samym początku lekko pobolewał mnie
brzuch, ale ostatnio nawet jego nie czuję. Jak jest u Was???
Obserwuj wątek
    • paola_k2 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 00:15
      Ja teraz jestem w 12 tygodniu i właściwie tylko na samym początku troszkę
      gorzej się czułam: bóle brzucha, ogólne osłabienie, nabrzmiałe piersi. Ani razu
      nie wymiotowałam, nie miałam też żadnych zachcianek jedzeniowych. Na samym
      początku ciąży nie mogłam spać, ale to chyba z powodu emocji, że ten dzidziuś
      naprawdę jest.
      • melek77 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 09:00
        Ojej, tylko pozazdroscic. Ja jestem teraz w 11tyg i czuje sie juz lepiej, ale
        od 6 tyg meczyly mnie calodniowe mdlosci, zmeczenie i ogolnie bylo fatalnie.
        Piersi bola mnie jednak caly czas.
        Jednak moja przyjaciolka od poczatku do konca ciazy czula sie wspaniale, zero
        meczacych objawow. Nawet porod przebiegl lekko i w ciagu "5 minut" pojawil sie
        na swiecie zdrowy, silny chlopak.
        Zycze, aby to dobre samopoczucie trwalo do samego konca. Pozdrawiam serdecznie!
    • anetapc Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 08:56
      Witajcie!
      Nie masz czym się martwić. Jestem teraz w drugiej ciąży, właśnie w 8 tygodniu.
      Z objawów ciążowych mam właśnie obolałe piersi, senność około godziny 20-tej i
      konieczność zjedzenia czegoś, gdy jestem głodna, bo strasznie mnie zaczyna
      mdlić. Nie mogę tego przeczekać, jak kiedyś. Poprzednio miałam tak samo. Całą
      ciążę przeszłam bardzo dobrze. Przytyłam tylko 8 kg. Nie miałam żadnych
      problemów. Karolek urodził się 12 dni po terminie, ale wszystko było oksmile))
      Miał 68cm i 4100g. Oboje czuliśmy się bardzo dobrze po porodzie. Później było
      różnie, ale to inna bajkawink)))))))))))))))))
      Teraz też chciałabym tak łagodnie przejść ciążę. Czego z całego serca życzę
      sobie i Wam wszystkim.
    • jj18 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 09:53
      słuchaj a jak to było u ciebie zupełnie na poczatku miałaś jakieś objawy przed
      zrobieniem testu ?????
      • lovable8 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 10:19
        W II połowie cyklu bolał mnie biust, ale to się zdaża, a potem spóźniała się @.
        Dziecko było planowane, więc czekałam 1 dzień, drugi i nabierałam podejrzeńwink
        Ale objawów innych niż napięte cycuchy praktycznie nie miałam. Na początku, po
        terminie @ jeszcze podświadomie czekałam, że się pojawi, bo zaczął mnie
        pobolewać lekko brzuszek - tak jak w czasie okresu, ale zrobiłam test i wyszedł
        pozytywnysmile
    • mka16 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 19:48
      ja tez na poczatku mialam objawy typowe dla miesiaczki (tak mi sie przynajmniej
      wydawalo), a wymioty pojawily sie ok 9-11 tyg, kiedy myslalam naiwnie, ze moze
      mnie omina. Wiec nie martw sie i ciesz tym dobrym samopoczuciem
      • stycz72 Re: 8 tydz.ciąży a zero objawów? 16.11.05, 20:18
        ja jestem w 32 tc i nie miałam żadnych objawów tzn. wymiotów, senności,
        zachciewajek. jedyne co, to na poczatku bolały mnie piersi. A teraz zaczynam
        czuć ciężar mojego synka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka