Dodaj do ulubionych

31 dc temp,37,00

19.01.06, 15:40
Dziś mam 31 dc temp37,00 dwa poprzednie dni 36,9 zyję nadzieją test dopiero
zrobie jak będzie 40dc wczesniej nie ...boję się rozczarowania.....łez....
Obserwuj wątek
    • madalena07 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 17:17
      Hej renne.Przeżywam to samo...wiesz...Dzisiaj też 31 dc,temp.37, kłuje w
      jajnikach no i piersi cały czas powiększone i nabrzmiałe.Ale zauważyłam na
      wkładce blado-łososiowy śluz i obawiam się,że to może w związku z nadchodząćą
      @.Cały czas czekam i żyję nadzieją tak jak i Ty...TRZYMAJMY SIE RAZEM!!!Nie
      będę testować wczesniej niż 26.01.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas...
      • renne2 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 19:31
        madalena07 cieszę się z
        • renne2 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 19:31
          cisze sie z Toba madalena07 oby to bylo to na co czekamy....
          • madalena07 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 19:48
            Od kiedy zaczęły sie poważne plany na temat dzidziusia u Ciebie? To mój
            pierwszy cykl starań...i niby powiedziałam sobie,że nie będę ubolewała jeżeli
            się nie uda...ale co Ty?!Nie da sie w ten sposób.Wariuję jak nie wiem.Ale testu
            tak jak powiedziałam nie zrobię przed 26.Już testowałam w tym miesiącu,bo
            głupia i naiwna myślałam,że coś to da, jedna krecha i nic więcej.Także nie kuś
            się,bo naprawdę boli rozczarowanie.
            Powodzonka
            • dziorkamadziorka renne mamy ten sam dzień cyklu 19.01.06, 19:54
              Ja też mam dzisiaj 31dc tempka 36,7 już od kilku dni. Cykle zazwyczaj 28-29,
              okresu nie ma, żadnych zwiastujacych go objawów również, zrobiłam rano test i
              wyszedł negatywny nie wiem czy to za wcześnie czy poprostu test do nieczego
              (pre-test), tym bardziej mogę tak sądzić bo kiedy zgodnie z instrukcją nalałam
              5 kropelek moczu to najpier nasiąknął cały pasek testowy i dopiero po jakimś
              czasie pokazała się jedna kreska (ta testowa) więc nie wiem czy nie był
              felerny (w każdym razie już więcej go nie kupię). A macie jakieś objawy okresu
              lub ciąży?
              • renne2 Re: renne mamy ten sam dzień cyklu-dziorkamadziork 19.01.06, 20:01
                dziorkamadziorka ja robie te testy o ktorych mowie takie sa jego dzialania
                jeszcze sie na nich nie zawiodlam...zawsze byl negatyw poxniej wizyta u lekarza
                i nigdy nie potwierdził ciązy...Mnie teraz bolą piersi ale nie wriuje bo może
                to być oznaką zbliżającej się @
            • renne2 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 19:59
              ja juz sie staram znacznie dłużej od Ciebie teraz 8 m-ąc jeśli sie nie uda
              bedzie przede mna 9 m-ąc wobec tego nie ma co myslec za duzo...lekarz
              powiedzial ze to wina psychiki bo badania sa u mnie i męza oki
              • meme13 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 20:01
                Dziewczyny!! Niezmiernie wam kibicuje!!! Trzymam za was!!
                • renne2 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 20:03
                  dziekuję ale patrze na swiat racjonalnie jak to już moja 8 proba...wiem ,że na
                  forum sa dziewczyny ,które staraja się dłużej ode mnie....
                  • meme13 Re: 31 dc temp,37,00 19.01.06, 20:05
                    wiem, ale ja żyje nadzieją! wierzę że mi się uda i z całego serca wam życzę!!
                    Trzymaj sie rene!!! trzymam mocno kciuki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka