tytkin 28.02.06, 21:29 Moja żona jest w 5 tygodniu ciąży. Zaczyna odczuwać bóle - coś jaby ją ściskało w środku. Czy ktoś może mi poradzić czy to normalne, czy może dzwonić do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamusik1 Re: Bóle brzucha 28.02.06, 21:33 w tak wczesnym etapie ciąży lepiej dmuchać na zimne-sugerowałabym konsultacje z dobrym ginem. Odpowiedz Link Zgłoś
tytkin Re: Bóle brzucha 28.02.06, 21:37 Dziękuję. Ten ból zmienił się w takie uczucie, jakby coś rozpierało od środka. Odpowiedz Link Zgłoś
zmonika1982 Re: Bóle brzucha 28.02.06, 22:33 Ja tez radze udac sie do dobrego gina. Ja te pierwsze tyg. mialam tak: -4 tc wieczorem jakos nie moglam jesc kolacji ale takie lekkie mldlosci ale ogolnie bylo ok i do tego pobolewania jelit i achwin w stanie lekkim - 5tc podobne jak w 4 do tego napady glodu ale bez mdlosci - 6 tc juz sie zaczely poranne mdlosci i wieczorne ale to byl poczatek tego co nastapilo pozniej,okropny bol glowy, zawroty,bol brzucha jakbym sie czyms zatrula i wogole jakby tobyly moje ostatnie dni zycia maz myslal ze wezwie pogotowie - 7tc jak w 6, wiecej mdlosci i zamias wymiotow okropny kaszel(taka reakcja) - mdlosci, wilcze napady glodu,bole jelit, wstret do zapachow np.zapach chleba,sera ,wedlin ,tuszu do rzes,pasty do zebow itp Do onca 3 mies.tak to sie ciagnelo, mdlosci i bole jelit do konca 4 mies. Ja bralam Nospe od chyba 11 tc ale nie wiem czy mozna brac od samego poczatku. Podstawa bardzo dobry ginekolog!!!!! Powodzenia - Odpowiedz Link Zgłoś