Dodaj do ulubionych

37 tc i .....

21.03.06, 15:54
Witajcie....Jestem w 37 tc,mam termin na 14.04, ale sie zastanawiam czy
bardzo duża ilośc wyudzieliny oznacza zbliżający się poród? Z dnia na dzień
jest jej coraz więcej.Macie też tak?
Obserwuj wątek
    • 0902b Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 15:59
      Ja też jestem w 37tc i też wydaje mi się że tej wydzieliny mam więcej, takiej
      białawej. Może ma tak być. Trzymajmy się ciepło, bo już mało czasu zostało.
      Pozdrawiam.
      • gospuc Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 18:52
        wiatm!mam termin na 12-14 kwietnia bedzie to cesarka i tez mam ostatnio dosc
        duzo wydzieliny wiec skoro wy tez to chyba to jest normalne...pozdrawiam
    • domikiola Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 19:16
      Ja mam termin na 11 kwietnia ale dziś byłam u lekarza i po pierwsze dał mi
      globulki dopochwowe w związku z tą wydzieliną - powiedział że nie mam stanu
      zapalnego ale tak na wszelki wypadek (6 globulek), a p;o drugie mam już
      rozwarcie 2 cm i łożyski III stopnia także poród już tuż tuż. A jak u was z
      łożyskiem i rozwarciem, bo ja się trochę martwię moim stan em.
      • dora_woj Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 19:25
        Witam!
        Ja mam termin wg Usg na 10.04., a wg OM na 12.04. co do wydzieliny to i owszem
        jest ale trudno mi coś więcej powiedzieć, bo biorę globuli i po części to
        pewnie ich załuga... U mnie na razie cisza, zero zwiastunów porodu. A tak
        bardzo bym już chciała.
        Pozdrowienia
        Dorota
      • pati261 Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 19:25
        Ja mam termin na 17.04 i podobny problem, wczoraj byłam u lekarza i dostałam
        globulki, powiedział że lepiej to wyleczyć przed porodem na wszelki wypadek.
      • dora_woj Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 19:25
        a może któraś z Was jest z Wrocławia???
        • natasza141 Re: 37 tc i ..... 21.03.06, 22:52
          hej
          Ja mam termin na 11 kwietnia a z usg na 30 marca. Jutro idę do lekarza. Jestem
          z wrocka. Co do wydzieliny to tez mam jej sporo. Czasem wydaje mi sie ze cos
          sie tam juz zaczyna sączyć. Mam juz nocne skurcze które puszczają po 3-4 godz,
          biegunki, krecenie w plecach i okrutną zgagę. Ostatnio na dniach obsunoł sie
          brzuch i jest jaby szpiczasty i bardzo napięty. Chyba niedługo sie zacznie.
          Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki. Aha... Wiecie juz kogo przybędzie w domciu?
          Córeczki czy synusia? Ja mam chłopaka...hihih buziaki
    • cynamonka6 Re: 37 tc i ..... 22.03.06, 18:05
      Dopisuję się bo też jestem w 37tc. Termin mam na 12.04smile:. Życzę wam powodzenia
      na porodówkach.
      • magda10101 Re: 37 tc i ..... 24.03.06, 07:59
        Ja mam termin na 16.04 chcę na święta być już w domu ale żadnych opisywanych
        objawów nie mam. Mój gin powiedział że już cyt. "wszystko jest miękkie" więc
        jest nadzieja na roziązanie przed świętami.
        Pozdrawiam wszystkie "kwietniówki"
    • beata197112 Re: 37 tc i ..... 22.03.06, 18:49
      U mnie termin na 12,04 też dużo wydzieliny,odszedł mi czop,wszystko
      mnie boli,sączy mi się z piersi a mój gin mówi że do porodu jeszcze
      bardzo daleko....
    • kaczucha24 Re: 37 tc i ..... 23.03.06, 19:15
      Termin mam na 11.04., czyli już niedługo. Też przez ostatni czas miałam
      strasznie dużo wydzieliny ale od wczoraj po prostu zginęła, nic. Ciągle
      oczekuję oznak zbliżającego się porodu i oczywiście tą traktuję tak samo. W
      każdym bądź razie na początku kwietnia zamierzam zrobić porządki świąteczne, bo
      nie mam zamiaru w Wielkanoc leżeć w szpitalu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka