fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:28 Ja się chyba zabiję..................... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:29 Fantaisie, coś mi na oczach usiadło No nie rób tego, zostań z nami Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:30 Zostaję! Widocznie ten mój wątek jakiś pechowy Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:31 to który dobijamy? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:32 Ja swój już anulowałam( więc idziemy po Twojej linii i wiem dlaczego kocham kotki wiadomosci.onet.pl/1307634,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:33 koty rządzą Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:43 Oj ja też uwielbiam koty!!! I bardzo bym chciała drugiego! Może jak dzidzia już będzie... narazie nie Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:19 A to ty miałas spotkanie z muszlą???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:35 Balbinko, a wracając do tematu mojego koloru włosków, to 4 lata temu byłam rasową blondi)) ale powoli wracałam do swojego aż mam to co mam) A zdjęcie było robione po długim pobycie na Cyprze, więc dodatkowo mi rozjaśniły się kudełki Indorka robię, ale skórkę z cytrynki na pewno zdejmę, bo boję się właśnie tej gorczki. Płucz gardziołko solą z wodą, wyżera ale naprawdę pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:39 Mlebuś, ale ja muszę mieć jeszcze w tym roku @@@@(((( przynajmniej w maju(( a może i w czerwcu, ale liczę że czerwiec mi już odpuszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:41 I ja witam na naowym watku ))) Swieta jeszcze trwaja .... Nazwa watku obiecujaca ) Bo u mnie 31 dc i nie moglam wytrzymac i kolo 18 zrobilam tescik i nie wyszedl ale sie nie lamie ... Imprezujemy i co ma byc to bedzie hihihi Probujemy sake domowej roboty ) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:41 Ale mamy znowu wątków )). Miły był dziś znowu dzionek, szkoda, że już po Świętach... A ja się kulam, hihi. Jedzonko pyszne było i jeszcze dostaliśmy mnóstwo na wynos! Musimy w następne Święta się zrewanżować i zaprosić rodzinkę do nas . Tak Balbinko, miałam zastrzyk z pregnylu w 12dc. Dziś 24dc. Ale i tak torbiel się zrobiła. Ginka mi tłumaczyła, że jajeczko mogło się wydostać, tylko płyn mógł zostać w otoczce. Ale co ztego jak i tak żołnierzyki nie przeszły pewnie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:43 Zycie jest piekne )) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:44 Ide do towarzystwa ) i jeszcze tu zajrze ))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:44 Matalko to po sake? czy zrobiłaś kolejny teścik?? Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:45 Nie mam drugiego tesciku ) Kupie jutro jak bede z pracy wracac i potestuje w srode rano ( o ile bedzie mi dane) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:46 Matalko to trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:44 o to widze 2 watki) wczoraj widzialam 2 bociany tyle ze ja juz nie potrzebuje mam nadzieje ze nic nie zwiastuja dlamnie naszcescie nie lecialy nademna a siedzialy sobie w gniezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:45 Oj, Lalisiu może te bocianki dla nas oby!!! Ja wyjątkowo w te święta miałam smutny nastrój.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:47 Tego jeszcze nie było trzy nasze wątki na samej górze! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:48 no to ja tez bociany wysylam do was Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:48 to jest ten ktory nademna lecial jak zaszlam w ciaze z amelka bo akurat u mojej mamy) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:48 Święta, święta, i po świętach... Matalko, a ile trwają Twoje cykle?bo ten 31 dc tak jakoś obiecująco brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:52 A ja mam 23 dc nie 24, coś mi się pomyliło, że dziś wtorek jak patrzyłam w kalendarz, hihi. Balbinko, przykro mi z powodu @... Matalka, jeszcze nic straconego, @ nie ma, więc nie tracimy jeszcze nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 20:57 Do mnie to teraz pocian nie przyleci(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:02 zwykle rowno 28 dni jak w zegarku, ostatnio byl 30 dni. Wiec jestem dobrej mysli - byl urlopik i luzik i bez stresow ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:03 Matalko!!!! To ślę jeszcze fluidki)) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:09 Fluidki chwytam!!!! Oj przydadza sie przydadza. Tym bardziej ze nie mam zadnych objawow przedmalpowych. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:18 Znowu mi wcięło posta.....buuuuu........ Zatem jeszcze raz...póki pamiętam.... Z @@@@ sie pogodziłam, nie mam wyboru...Jutro dzwonie do gina i umawiam sie na wizyte w maju( takie tam kolejki), jesli będzie ok, w czerwcu ruszamy z druga seria IUI...zdaję sobie sprawę,ze i tak pewnie z tego nic nie będzie...ale w życiu nie można niczego oddawać walkowerem....a na invitro jeszcze bardzo długo nie będzie nas stać..... Zatem dwa nastepne cykle odpuszczam i ( przynajmniej spróbuję wziąc na luz) na nic nie liczę, bo trza zbierac psychike do kupy....na nasteępne podejścia i monitoringi.... Janie, przypomniało mi się, kochana...ja stra baba jestem...mam juz 32 latka...zatem z ciebie to podlotek! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:19 Balbinko, przepraszam z góry za to pytanie, ale ile kosztuje to invitro??? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:19 I ja witam właściwie już poświątecznie!! Balbinko - przykro mi z powodu małpy... ściskam! Matalko-może jeszcze za wcześnie żeby teścik wyszedł. Poczekaj do środy - a ja trzymam kciuki. A co z Antusią?? chyba też doszła do 30-tego dnia?? czy coś pominęłam?? ja dziś byłam na podwórku z całą grupą żłobkową - i sesja fotograficzna byla. jutro pierwszy piesek idzie do nowych właścicieli. A w środę dwa kolejne.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:19 Matalko trzymam kciukasy za jutrzejsze testowanko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:21 a trzy nasze wątki na samym szczycie - to chyba jakiś znak... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:23 Fantasiu z tego co wiem to zam zabieg in vitro kosztuje około 5 tysięcy - ale całe przygotowanie czyli leki przed i po są bardzo drogie. Więc w granicach 10 tysięcy. No chyba że w warszawie jest drożej.. Mężuś ostatnio oglądał program o in vitro-jakaś nowa metoda ma wejść która będzie połowę tańsza.. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:39 Erga, o tej nowej metodzie czytałam na którymś forum . Polega na tym, że jajo rośnie poza organizmem kobiety i w związku z tym nie musi być stymulowana - mniejsze obciążenie dla organizmu i być może dla kieszeni . Ta matoda już jest wprowadzona w niektórych klinikach. Ale to i tak kupa kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:24 W srode testuje z samego ranca ) No i smutek mnie czeka- bo w srode moj Luby leci na 1,5 tygodnia za morze a tez pewnie by chcial wiedziec czy sie udalo czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:34 Matalko, no to weż jutrzejszy poranny mocz do słoiczka, potem do lodówy....albo na balkon...i po powrocie z pracy mozesz zrobić...a i luby zobaczy te 2 krechy....cos tak czuję.... Lekarze radzą miec kaske na 3 podejscia...( ze wzgledu na duze obciązenie psychiczne)zatem około 45 tysiączków(( max.... a my mamy duzy kredycik na dom...i dupa blada. Wszystko zalezy od leków, które miałabym miec podane)) Zresztą nie jestem do końca przekonana , by je robić...chyba musiałabym do tego dojrzeć... Ant...chyba juz tez powinna testować... Przyznam wam się,ze nawet nie miałam zakupionego teściku...@@@ zjawiła się dokładnie 28dc...a wczoraj wieczorem brzuchol juz mi dawał nieźle popalić.... Sól juz była w akcji...płyn do płukania gardła też....i nic...nadal pali jak ch...a...łeb mi pęka...nadaje sie tylko na zlom(( tylko kto mnie kupi...sam kłopot(( Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:39 Balbinko na zaden zlom sie nie nadajesz. Kobitko glowa do gory wiosna idzie i bedzie jeszcze dla Ciebie pieknie - zobaczysz. Sake domowe sprobowalam - moze byc ) Ale teraz wole piffko. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:42 Matalko nie chcę być upierdliwa ale czy nie mogłabyś sobie odpuścić tego picia???? A jeśli masz już w brzuszku lokatora?! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:47 Matalko..ja juz nie wierzę w me szczęście...to jakies odległe mrzonki...chyba wyczerpałam swój limit juz bardzo dawno.... Ktos sie tam kiedys w rachubach musiał pomylić...dał mi bonus kłopotów(( Ale trzeba żyć....jakoś....tylko nie wiem jak długo tak na tym jakos pociągnę... Staram się cieszyc kazdym normalnym(patrz bez klopotów i chorób) dniem... Dxzis dowiedziałam się,że mój znajomy nie ma szans wygrać z nowotworem....to straszne, on ma dopiero 30 ! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:53 Różnie to w różnych klinikach wyceniają...ok 5 tys za sam zabieg...a reszta zalezy od leków towarzyszacych.... O nowej metodzie słyszałam..tylko kiedy oni to wprowadza w zycie...niestety pewnie jeszcze poczekamy.... Zreszta my nie chcemy kusic losu...nasze dziecie ma szanse w 25% odziedziczyć chorobe męża ...a z tą chorobą nie jest łatwo żyć...o nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:01 I tak siue w kryzysowych momentach pocieszamy,ze moze Bóg chce naszemu dziecieciu oszczedzic cierpienia... Melbus, masz rację, ale z tym sluzem to rózne rzeczy sie zdarzają...Nasza bombamonika zaszła bez problemu 2 razy...a potem wytworzył sie wrogi śluz... Boje się,ze i ja mam to samo.... wcześniej zaszłam za pierwszym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:07 Balbinko, ale na wrogi śluz stosuje się iui, także u Ciebie to raczej nie to! Fantaisie, musi Wam byc nadal bardzo ciężko... Mam nadzieję, że jak tak nagle się wytwarza, to może to tez działa odwrotnie, co? Aha, nie wiem czy wam pisałam, 27.04 robię hsg Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:17 Stokrociu, nie miałam tego badanka na wrogosc sluzu, chociaz kilka razy o nie prosiłam....ginek stwierdził,ze zbędne, skoro i tak zdecydowaliśmy sie na IUI... postanowiłam jednak je zrobic, by wiedziec na czym stoimy... A hsg..to chyba po okresie sie robi??? może nie bedzie konieczne....marudka tez o nie pytała hihi.Jesli trzeba, to zrób.Zreszta w szpitalach podobno robi sie IUi dopiero po hsg lub laparo...no i wrogim sluzie, jak w waszym przypadku. Fantasie, to smutne....ale dobrze,ze twój męzus o tym mówi...Moje cyce, jeszcze długo po zabiegu były powiększone...hormony musza sie uspokoić! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:23 Tak, hsg po @ się robi. A ja jutro biorę ostatni dzień duphaston, także powinnam zdążyć z @. Jak nie, to będę musiała przełożyć termin badania... No, idę sobie poczytać i moż emi się zachce spać . Obspałam się po południu i jestem rześka, hihi. Ale spać iść trzeba, bo nie wstane jutro. Ale mi się nie chce do pracy... Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:28 Ja też idę spać.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:10 Zresztą niedługo dowiem sie , co i jak... po co sie łudzić... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:14 Dziewczynki - starszny jakiś pesymizm Was dppadł. Starałm się włąśnie przebrnąc przez wszystkie posty świąteczne i jakoś tak bardziej optymistycznie było niz teraz?? Co się dzieje?? Głowy do góry!! Wiem, ze najprosciej sie tak mówi ale musicie być "twarde a nie mętkie". Trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze!! Wiem, że każdy tak mówi ale jak ja mówie to znaczy ze tak bedzi ebo ja zawsze mam rację!!! Zapytajcie mojego małżona )) Powie Wam, na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:17 Fantaisie, zobaczysz, będziecie z Pawełkiem fantastycznymi rodzicami...już niedługo.Balbinko, Wy też...jestem pewna. Moja gin opowiedziała mi historie pary, która starała się kilka lat o dziecko-cuda wianki robili,chyba był tam tez wrogi sluz, do in vitro chyba nie doszli, ale było niedalko.Zaszła w ciązę naturalnie po wypadku samochodowym, z nogą w gipsie... Nie polecam tej metody, ale biologia jest nieodgadniona Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:18 Fantaisie, a myslałam,ze tylko ja tak mam-widzę same 'wydmuszki' (bez urazy))i dzieciaczki w wózkach) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:19 i jeszcze Wam chciałam powiedzieć, ze widziałam dziś 2 bociany i kazały mi przekazać, ze niedługo Was odwiedzą !!!!! Tak wiec nic - tylko patrzeć!!! bo w końcu musicie przestać myśleć, ze dzieci to w kapuście sie znajduje moje drogie - tylko bociany!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:20 Ja tez same dzieciaczki w wozeczkach i kobitki w ciazy widze wczoraj na spacerze az mnie serducho bolalo Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:29 A ja się popłakałam prawie przy reklamie Dialogu - z kobitką w ciąży i dzidziusiem w brzuszku... Ech... I łatwo się z równowagi wyprowadzam i rozklejam sprawami ciążowymi i dzieciaczkami... Szczególnie po ostatnich wieściach od ginki... No, teraz to juz naprawde lecę do łóżeczka Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:32 Stokrotko jak ja to zobaczyłam to też się popłakałam(( Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:04 Balbinko, ta nowa metoda już jest wprowadzona forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=40321254&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:42 Ja zostałam ostatnio postraszona invitro . Że niby jak badanie na przeciwciała przeciwplemnikowe wyjdzie dodatnie, to wtedy... Oby nie wyszło! Bo też by był klops finansowy. Nie wiem, kredyty, pozyczki? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:44 Nie myślmy tak pesymistycznie! Musi się nam udać klasycznie(no może pozycja do wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:45 Fantaisie, u mnie niestety mała szansa na "klasycznie", chyba że badanie było błędne na wrogi śluz... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:50 jakiś mądry lekarz powiedział-skoro zaszło się w ciążę raz, zajdzie się i drugi...coś w tym jest, w kazdym razie chciałabym w to wierzyć. W grudniu miałam ciążę biochemiczną-więc jajowody są drożne, wrogiego śluzu nie ma, bo ciąża była... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:04 Melbuś ja też tak staram się myśleć! Ale powiem Wam tak cichutko, że ciężko było pójść do kościółka i na spacerek( obsesyjnie widziałam tylko kobiety w ciąży i same wóżki(( a jeszcze przy jak byliśmy ze święconką, to spotkałam koleżankę, z którą się widziałam w listopadzie i wtedy jej mówiłam, że zaczynamy się starać. I teraz widziałam, że patrzyła się na mnie wymownie i jak tylko wyszłyśmy to wypaliła, Monia jesteś w ciąży bo biust Ci urósł! Odpowiedziałam, że jeszcze nie zdążył zmaleć(((( a łezki płynęły i płynęły.... Na pocieszenie powiedziała mi, że oni już trzy razy to przeżyli! Mają jedną dziewuszkę i chcą drugie i nie wychodzi. A dzisiaj pierwszy raz od zabiegu Pawełek się rozpłakał i powiedział, że nie może sobie darować że nie prztulił swojej dzieciny, nie mógł wziąć na ręce Eh, ciężki to nasze życie, ale trzeba wierzyć w lepsze jutro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:37 Witajcie kochane!!!! Melduję się, już prawie po świętach. Dopiero wróciliśmy i jestem trochę zmęczona ale już od paru godzin myślałam tylko o tym żeby zajrzeć na forum już sie uzalezniłam.... Nie zdążyłam przeczytać wszystkiego - nadrobię - jesli nie dziś ( a pewnie nie dam rady) to jutro. Na pewno!!! Uffff, w sumie to sie ciesze że już po świętach ale niestety jutro do pracy : (((( a jak wasze święta?? Bardzo objedzone?jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:41 O rany(( ja nie miałam pojęcia, że in vitro to taki koszt(( dlaczego w Polsce nie ma refundacji na to??? Balbinko, ja Cię wezmę i za darmo!!!! Matalko, a nie możesz testować jutro??? Jaaniu, przejedzone? Chyba żartujesz na maksa przeżarte) Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:50 Takiego mam smaczka na szklaneczke piffka, a z tego co wiem to jak lokatorek jest to mu nie zaszkodzi. Witam Cie Jaania Swieta udane i zmeczona sie tylko czuje, bo organizowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 21:53 Matala...ja Ci nic nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:17 Ojojoj smutaskowo sie zrobilo i lzawo Sluchajcie Jaani Musi byc dobrze i bedzie jeszcze przepieknie ) Glowy do gory Skarby!!! Trza byc twardym. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:31 Matalko i my wszystkie jesteśmy bardzo twarde!!!! Głowy mamy wysoko i radosny uśmiech, ale czasami smutek nas dopada i musimy się wygadać! Ja cały czas mam nadzieję, że niedługo znowu będę w ciąży ale tym razem donoszę i urodzę zdrowego dzieciaczka! Tylko teraz przez święta było mi gorzej, może dlatego że wyjątkowo cieszyłam się, że te święta będą inne... A ta obsesja widzenia samych ciążowych i wózków jest po prostu dobijająca... Wiem, że nie można się poddawać i tego nie robię! Na pewno te pociany wreszcie do nas wszystkich przylecą! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:34 No, laski, widzę ,że popadamy w zbiorową fazę wyjca.Tak być nie może! Proponuję zrobić coś na poprawę humoru, co jednocześnie przybliży nas do upragnionego celumój mąż własnie się goli Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:35 A ja w międzyczasie pomalowałam sobie paznokcie u nóg na z...sty różowy kolor i wyrwałam całe futro-wiadomo skąd! I Paweł dzisiaj też się ogoli!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:37 A, na rwanie futra muszę się umówić, zbliża się moja pora na to)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:38 U mnie już po..... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:39 Ale ja sama sobie tego nie zrobię, nie ma mowy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:41 Coś Ty, było nawet miło Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:45 ech dziewczynki - poczytalam o tej nowej metodzie i ryczę... bo wszędzie piszą że stosuje się ją przy PCO.. tak bardzo bym chciała by udało się naturalnie.. I powiedziałam sobie że jeśli nie uda się nam w ciągu 3 najbliższych lat to zdecyduję się na IVM... oby się udało.. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:45 a co do obsesji "wydmuszkowej" - też ją mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:45 kurka trza sie wziac w garść...jani dobrze prawisz.Tylko wiesz, kochana, ja troche juz czekam na moje maleństwo...niedługo sześć latek stuknie....i coraz częściej mam takie napady smutasowania(może dlatego necik zastrajkował). I ja tez wszędzie widze wózki i wydmuszki....A smutno mi, bo kumpele, kuzynowie juz maja po 2...a my nadal sami... A.... kiedy to spotkanie w Poznaniu??? melduję,ze egzaminek raczej bedzie w innym terminie...chyba12 maja.Moze pasowałoby wam 30.04??? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:50 Panowie ogoleni....to sie będzie działo... A ja do rwania futerka tez idę, ale po @@@, oj, będzie bolało, oj będzie.... Jestem juz wykapana,nadrobilam posciki na forum....chyba trzeba iśc spac....jutro cięzki dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:51 Przeczytam tylko link ergi o tej nowej metodzie...zatem dobranoc babeczki! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 23:06 Zatem faktycznie koszty maleja...za leki tylko 720 zł... Zobaczymy....u nas praktycznie niby wszystko ok....a dzidzi nie ma... Nie chce by, mnie ktos xle zrozumiał...ja im tych dzieci nie zazdroszcze , tylko smutno mi, ze my nie zostalismy obdarowani dziecinką... No nic, przestaję juz smęcic... matalko czekam na wyniki tesciku.... a wiecie,ze u nas bocianów ani widu, ani słychu??? Co sie z nimi stalo??? Buziaczki, do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Dzień Dobry!! 18.04.06, 08:15 Cześć Dziewuszki!! Witam Was wtorkowo i upraszam o dobry nastrój i uśmiech Wczoraj dopadły Was nastroje bardzo pesymistyczne. Wiem, ze gadanie kogoś kto nie miał takich przeżyc jak Wy i tak nie robi żadnego wrażenia bo tak naprawdę nie wiem co czujecie, mogę sie tylko domyślać. Ale jestem z Wami całym sercem i każdej z Was zyczę aby jak najszybciej miała upragnioną dzidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:51 Balbinko, mogę się tylko domyślać jak Ci jest smutno! Co do spotkania, to ja na dzień dzisiejszy mówię-tak! Czyli wszystkie mamy to samo-wszędzie dzieci... Balbinko, jeszcze jedno, u naszych znajomych też dzieci, nawet jak nie chcą to mają, u szwagra dziecię w drodze i mam piać już z zachwytu. Ale nie jestesmy same, wbrew pozorom jest nas więcej niż myślimy, mojej przyjaciółce w tym roku stuknie 4 latka. Erguś, nie smuć się! Doktorek widział u Ciebie ładne jajo Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:45 Witam sie na nowym watku! Chwile mnie nei bylo a tu juz prawie setka postow do przeczytania! Jutro jak wroce ze szkoly, to wy juz pewni bedziecie konczyly ten watek A teraz ide spac Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:49 Kochane!!! Po gosciach, wiec padam na ryjek i ide slodko spac ) Kolorowych i spokojnych snow Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:51 Ojojoj do pracy ciezko bedzie wstac ) Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:52 Oj, będzie będzie!!!!! ja mam jutro tyle lekcji co jeszcze nigdy w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:57 Fantaisie - ja nie wierzę w to jajo - podejrzewam że to była resztka torbieli. Bo gdyby to było jajo to już by dawno pękło (miało 17 mm) a jak przed świętami mierzyłam tempkę to była nadal niska... czyli dupa blada.. szkoda gadać. poryczałam się właśnie, mężuś chce pocieszać więc zmykam do łóżeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 17.04.06, 22:57 Dobranoc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dzień dobry po świętach 18.04.06, 08:13 Kochane moje! Doczytałam Wasze wczorajsze pościki już na nowym wątku i strasznie mi się smutno zrobiło, chciałabym bardzo, by każdej z WAS spełniło się fasolkowe marzenie, oj, gdybym potrafiła czarować... Erguś, Balbinko, Stokrotko, ja wciąż ogromnie wierzę, że u Was żadne in vitro czy coś podobnego nie będzie potrzebne!!! A te które widzą dookoła same big brzusie i wózeczki wkrótce zobaczą to we własnym lustrze! Pierwsza to chyba Matalka będzie, a potem już się posypie! )) Trzymam kciuki za wiosenny rozkwit fasolek! Dziś Monia i Magdzia wychodzą na przepustkę... Czy to znaczy, że będą musiały wrócić jeszcze do szpitala?!?! Nawet jeśli będzie dobrze?! U nich też coś to wiosenne słonko ciągle zachodzi :o( Oby już po raz ostatni!!! Wstałam wcześniej, za chwilkę ma przyjechać znajomy od maszyn rolniczych, znów czekają mnie jakieś agro-rozmowy telefoniczne! )) Dziewczynki, uśmiechnijcie się!!! Musi być dobrze!!! Miłego dnia!!! m. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 08:24 Hej! Zlitujcie sie i nie piszcie tak duzo! Kiedy ja to przeczytam?? Teraz uceikam do szkoly. Po poludniu zdjecie szwow, a jeszcze musze opanowac ten balagan w kuchni. Do pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 i nastał wtorek:) 18.04.06, 08:26 Witam wtorkowo!) Znalazłam Was)) zaległości odrobię wieczorkiem. Jak po świętach? nie chce mi się pracować(( ale musze się wziąść za papierki, bo dużo rzeczy mnie czeka do zobienia miłego dzionka wszystkim)) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 08:42 I ja witam wtorkowo. Humorek taki sobie bo tempka nadal niska (( Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 SMS od Moniki 18.04.06, 08:43 Własnie wyszliśmy na przepustkę. W domu mam ją inhalować i oklepywać a jutro na kontrolę. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 08:50 Witam, Po świętach, prawie przeczytałam co napisałyście, melduje ze @ przyszła ale przez to ze tak długo juz wiedziałam ze nic z tego nie bedzie nie przybiłam się jej przyjściem, Mam tez dobrą nowinę pierwsza, że znalexliśmy działkę, śliczna, duża, nie droga, ale daleko trochę od Wawy(ok 25 km), ale nie można mieć wszytskiego, Druga dobra to nad działką latały jak opętane Bociany, az się teściowa śmiała))) Chciałabym jakoś pocieszyc smutaskowe nastroje, ale jedyne co przychodzi mi do głowy to to ze musimy wierzyc ze nam się uda bo jak nie my bedziemy wierzycto kto.... Buziaki dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:01 witam i ja wtorkowo. wczoraj nam znowu net padl, szlag mnie trafia, i was nie doczytalam. a tu tak smutno bylo ( Kochane napewno bedziecie miec swoje fasolki i to juz niedlugo!!! no bo kto jak nie wy ma miec dzieci??? takie wspaniale matki nie moga sie zmarnowac!!!!! sloneczko swieci w warszawie, prosze o usmiechy )) spadam popracowac bo mnie zawalily robota ( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:25 Dzień Doberek! Mam nadzieję, że humorki dzisiaj już lepsze??? Ja coś nie mogłam dzisiaj spać i to nie tylko z winy męża)) Od 10 zaczynam maraton lekcyjny, nie powiem kiedy kończę bo i tak nikt mi nie uwierzy... Antuś, Kochanie a jakieś bliższe szczegoły dotyczące działki, wiesz 25km to nie jest strasznie dużo. @ się niestety spodziewałaś ale już to przecież ustaliłyśmy nasze dzieci wybrały sobie rok 2007)) więc radośnie przystąpimy do kolejnej próby!!! Całuski dla wszystkich brzuchatek i nie tylko)))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:28 Witam po śwętach Na 11.00 idę do pracki, a wieczorem na USG podejrzeć jajka... Ant, te pociany to dobry omen A wiecie,że my też zaczynamy się nieśmiało rozglądać za działką ?Oglądamy projekty domków...kto wie...nie są to jakieś doprecyzowane plany, spłacamy jeszcze mieszkanie, ale rozejrzeć się nie zaszkodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:30 Melbuś, super)) a nie możecie się rozglądać gdzie niedaleko mnie???? taka ładna okolica, spokojnie, zielono, blisko do W-wy, same plusy Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:30 już mi lepiej ) widać ktoś tam w górze ma swój plan - inny niż my byśmy tego chciały... Balbinko-a zóż jest z twoim mężusiem nie tak?? bo coś pisałaś o dziedziczeniu przez maleństwo.. coś poważnego? Mnie mężus też pociasza że może tak ma być.. bo w końcu PCOs to też z winy uszkodzonego genu - i on się boi że dzidziuś mógłby być chory.. bo takie rzczy są dziedziczne. Ale pociesza mnie fakt że wcześniej się strasznie buntował jak mówiłam coś o in vitro a teraz sam oglądał program o tym i mi opowiadał o nowej metodzie.. i już nie mówi o tym jak o "dziecku z probówki". wiem że on jeszcze nie jest gotowy na to. dlatego już teraz mu powiedziałam że przez najbliższe trzy lata nie myślimy o in vitro. a przez ten czas będzie mógł się przygotować na taką ewentualność. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:50 Ależ tu się wczoraj smutno zrobiło, tak nie może być!!! Ja znam to uczucie, kiedy widok kobiety w ciąży sprawiał wręcz fizyczny ból, ale to też mija. Za oknem wiosna, u Waszych boków wspaniali męzczyźni, z którymi chcecie mieć swoje maleństwa, Wy jesteście wspaniałymi, mądrymi i pełnymi miłości kobietami, a to naprawdę bardzo dużo!!! Wasze dzieci będą bardzo szcześliwe mając takich rodziców jak Wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:50 Antuś - ściskam ) głupia małpa.. A ja szukam dobrych stron bezdzietności... i kilka znalazłam ) ale jak widzę okrągły brzuszek to ryczeć mi się chce.. Z zazdrości.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:59 Erguś to bądź tak miła i podziel się tymi dobrymi stronami! Co?! Bo ja k... szukam i nie mogę znaleźć(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:50 Ergus powolutku i do celu ale ja ylsle ze nie bedzie to wam potrzebne Fantaisie, owszem u Was jest pięknie zielono, niedaleko Wawy i niestety drogo))) Działeczka jest połozona w takim miejscu ze nikt przed nami nie moze się juz wybudowac a to wiąze się z widokiem na bezkres pola i rzekę )))Dojazd ok 600m taki ze zimą moze byc potrzebny terenowy samochód, ale daje to kompletną cisze bo od drogi daleko)))))Niestety Jagus zimową porą pewnie musi zostac zamieniony na terenowy ewentualnie zostanie zamontowany pług z przodu )))))) Ale ja się w tym miejscu zakochałam i nie interesują mnie te niedogodności, zresztą mieszkają tam cały rok juz ludzie , 4 rodziny i mówiąze nie taki diabeł straszny, a chodzą tam tez sarenki i zające, i widac zachód słonca i wschód, mówię Wam bajka))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:53 Antuś - nic tak nie cieszy jak pięknie położona działeczka!!! Z tego co opisujesz musi tam być pięknie. A to że kawałek od warszawy ma przecież swoje zalety!! a własnie - zaraz przeslę wam kilka fotek psiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 09:56 Ant cudownie to brzmi napewno to uroczy zakątek, no i te sarenki za oknem)) A jaguś ma napęd na 4 koła? jeśli tak to da sobie radę Erga czekam z niecierpliwością na zdjęcia psiaczków Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 10:01 Antuś, ale czaderski opis)) zdradź chociaż kierunek, plizzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: i nastał wtorek:) 18.04.06, 10:01 I zapomniałam, terenówka to moje marzenie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:01 img92.imageshack.us/img92/2219/obraz0018xw.jpg img117.imageshack.us/img117/9633/obraz0057cd.jpg img92.imageshack.us/img92/4857/obraz0241pz.jpg img117.imageshack.us/img117/786/obraz0373yp.jpg img117.imageshack.us/img117/6993/obraz0380nt.jpg img92.imageshack.us/img92/2036/obraz0398pj.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:04 terenówka to było też nasze marzenie - ale mężuś przeanalizował to i stwierdził że części by nas wykończyły finansowo - a już zwłaszcza nowe opony ) a na naszą działeczkę też najlepsza byłaby terenówka. Choć ostatnoi spróbowałam wjechać naszym autkiem i udało się bez większych problemów. Fantaisie co do dobrych stron to są troszkę egoistyczne... niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:05 Śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do schrupania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:06 Słuchajcie tragedia!!! Mam pryszcze na pryszczu, wyglądam jak najgorsze wydanie nastolatkiPPP Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:09 Fantaisie odmłodzili Cię w tym spa do wieku 15-latki i oto skutki A tak serio to ja też jakaś plamiasta się robię! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:10 a ja mam jednego na czółku i dwa na brodzie... ) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:11 Erguś pieski przesłodkie są i jak już urosły Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:11 Fantaisie, gadanie i tak pewnie ślicznie wyglądasz...))) Kierunek, na Radzymin, jakies kilka km dalej, komplenta wieś czyli zew krwi wygrał))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:13 oj są słodkie! aż żal je oddawać.. już mi się łezka w oku kręci.. i juz ważą od 4,5 - 5,5 kg !! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:17 Erga, jakie pięknotyboskie są... A ja mam (Tfu, na psa urok) cerę jak niemowlak.Mocno podejrzane,bo nawet przed @ było ok...ale to pewnie robota duphastonu. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:20 O boshe, chyab nigdy sie nei wygrzebie z tych papierow (((((( Ergus - psiaki sliczne, przesliczne ... a te zdjecia na trawi poprostu urocze. jakie one juz duze .. Antus to kiedy finalizujesz zakup dzialki??? ale ci zazdroszcze )) i ciesze sie ze znalazlas swoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:21 Melbuś jak u niemowlaka?! To ja wysiadam ja mam na czole wielkości mutanta! na brodzie dwa(które już wydrapałam) i coś pod nosem, jakiś koszmar... Ale dobre spływam bo i tak przeginam, zmuszam biedne dziecko do grania cały czas gamyPP żeby z Wami siedzieć Antuś, to nawet mój kierunek papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 10:25 Erga, śliczne psiaki!! Jak ja chciałabym mieć psa albo nawet dwa. Tylko co one biedaki robiłyby bez nas w domu?? My tak późno wracamy. Zreszta pies powienien miec dom z ogródkiem a u nas na razie to odległa wizja - dopiero wprowadziliśmy się do mieszkania w bloku W czwartek wybieram sie do gina- pierwszy raz od ponad roku...nie krzyczcie na mnie za takie zaniedbanie ale odkąd odstawiłam piguły to jakos nie miałam potrzeby....i ciagle ta praca, praca, praca..zanim sie obejrzałam to pół roku minęło... niech mnie przebada, powie co i jak i czy bez zadnych problemów możemy starać się o baby (tzn tak naprawdę to starania już zaczęte... Ale nie znam sie na tym i moze jakieś badania musze porobić typu toksoplazmoza czy coś? Co Wy na to? W tym tygodniu jeszcze musze przyjać ostatnią dawke szczepionki na żółtaczkę Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: najnowsze zdjęcia żłobkowe 18.04.06, 11:23 Ale się nagadałam, aż mnie buzia boli, hihi! I zarobiłam stówkę! DD W takich sytuacjach to nigdy nie wiem jak się zachować, wziąć czy nie?! Fakt, troszkę się napracowałam (dwa przedpołudnia na telefonie), ale to w końcu dalsi znajomi i tak głupio ich za to kasować, a jak już to ile?! Może Tycjo, Ty masz jakieś rozeznanie w tych sprawach??? Antuś, tak jak napisała Fantaisie - rok 2007 będzie WASZ!!! O głupiej @ już nawet nie wspominam... I bardzo mnie cieszy, że działeczka zrobiła na Tobie tak miłe wrażenie, może to właśnie tam będzie Twój raj! :o) Erguś, załóż sobie specjalny albumik z fotkami tych słodkich psiaczków! Wierzę, że trudno będzie Ci się z nimi rozstać... :o( Jaaniu, wypytaj dokładnie gina o szczepionkę i starania zaraz po niej (mam na myśli tą na żółtaczkę), zrób sobie koniecznie cytologię, możesz też wziąć skierowania na ogólne badanie krwi i moczu +ewent. na toxo i CMV! Melbuś, buźki jak pupcia niemowlaczka naprawdę zazdroszczę, ja nigdy takiej nie miałam, buuu! Fantaisie, Megi ma rację, odmłodzili Cię na tym SPA do 15-latki i tyle! ;o) Koszty in vitro są przerażające... Nie byłoby mnie na to stać, jak pewnie wiele z nas... U mnie słonka brak, ale życzę, by Wam zaświeciło na poprawę humorków! m. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Fantaisie, 18.04.06, 11:53 jeśli dobrze pamiętam to jesteś z Krakowa, tak? Wybieramy się z mężem do Krakowa w celach turystycznych może mogłabyś mi podpowiedzieć jakieś fajne miejsca które warto zobaczyć, knajpy które warto odwiedzić? Pozdrawiam, Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Fantaisie, 18.04.06, 11:54 Kateb, Fantaisie jest z Warszawy! W Krakowie mieszka Enterek i Keri5! Buziaczki dla Czerwcóweczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Fantaisie, 18.04.06, 11:59 Ups, dzięki. Tak mi się jakoś skojarzyło, że nasza artystka z miasta artystów Gviazdko, a jak Ty się czujesz? Brzuszek nie ciąży? Bo mnie po woli już niewygodnie się robi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Kateb! 18.04.06, 12:07 Wiesz, ogólnie czuję się dość spoko i nawet jeszcze sprawnie, ale fakt, ostatnio brzuszek coraz bardziej ciąży, przez co bolą mnie niemiłosiernie plecki i mam problemy z paroma czynnościami, np. ubieraniem skarpet czy rajstopek albo z wychodzeniem z wanny! No i mam wrażenie, że brzusio ciągle mnie lekko boli, nie mówiąc już o sytuacji gdy Mała wsadzi mi część swojego ciałka pod żebro... Ale i tak jestem hiper-szczęśliwa i cieszę się, że pessar działa i nie wypuszcza Dzidzi zbyt wcześnie na świat! To już 31 tc... A Ty??? Jak samopoczucie i przygotowania??? Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Kateb! 18.04.06, 12:20 Ogólnie też nie mogę narzekać, chociaż bywają coraz częstsze momenty kiedy mnie właśnie coś boli albo jest mi niewygonie Brzuszek też już się wydaje taki duuży że większy to chyba być już nie może Poza tym mam skompletowaną prawie całą wyprawkę, zostało parę drobiazgów no i pranie prasowanie, itp. Chodzimy też do szkoły rodzenia, na razie były 2 spotkania i bardzo sobie chwalę wiadomości które stamtąd wynoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Fantaisie, 18.04.06, 11:59 cos wam wyslalam ale nie do wszystkich bo amelka dzisiaj nie spokojna wiec te ktre dostsly prosze o rozeslanie> w tym tyg musze wkoncu kupic cos do ubrania bo 29 chrzciny. Jak sie ubieralam w swieta nie zmiescilam sie jeszcze w spudniczkepowiezialam ze jestem za gruba i alicja teraz chodzi i mowi ze mama jest gruba Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Fantaisie, 18.04.06, 11:58 Kateb Kochanie ja jestem z Warszawki) Kraków zna Abie, Erga, i jeszcze któraś laska)) Wy mnie nie pocieszajcie, pryszcz pryszczem poganiany, wstyd się ludziom pokazywać A tak w ogóle to właśnie ręce mi opadły, jeden brzdąc zapomniał o lekcji więc muszę jej zrobić po wszystkich a druga pitoliła na maksa i musiałam jej powiedzieć, że jutro nie gra na koncercie, załamka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 11:57 Witam się i ja) i mam nadzieje, że nastroje macie lepsze) Kobiety, nie wolno sie załamywac i poddawac) ściskam) Ant- hmmm... fajnie opowiadasz o tej działce) jak lubicie takie klimaty to nie ma co czekac) finalizujcie sprawę) Jaania- możesz poprosic jeszcze o zbadanie poziomu progesteronu) Patrze sobie za okno i łapią mnie potworne wyrzuty sumienia, że siedzimy z Tosicą w domu( ale tak jest mi niedobrze, że wolę byc w poblizu toalety... może po południu bedzie lepiej... k. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 12:02 Jaaniu, ja robiłam takie rzeczy: żołtaczka przeciwciała na różyczkę-bo może musisz się zaszczepić i nie lekceważ tego!!! toksoplazmoza cytomegalia progesteron cytologia Miłego pobierania krewki, brrr........................ Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 12:15 Lalisiu śliczne zdjęcia, dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Lalisiu! 18.04.06, 12:16 Dzięki za śliczne fotki!!! Córcie masz kochaniutkie!!! A Amelka w bluzie a la króliczek jest cudna!!! DD Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Kateb 18.04.06, 12:22 Ja mieszkałam w krakowie przez 5 lat dtudiów. Z ciekawych miejsc proponuję: Wawel - to chyba standard )I spoacer wzdłuż Wisły Spacer po rozkopanym rynku nie jest zbyt ciekawy bo hałas tam straszny - no chyba że ostatnio coś się zmieniło - zapytaj Enterka bo ona pracuje przy rynku. Kopiec Kościuszki pięknie wyremontowany - kawka na tarasie widokowym. Spacer po lasku Wolskim i wejściówka do ZOO Skałki na Zakrzówku i zalew - woda ma piękny kolor!! I łagiewniki są niedaleko.. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: Kateb 18.04.06, 12:27 Dzięki Erga, na pewno planuję te miejsca odwiedzić A skoro Enterek pracuje gdzieś koło rynku to może ją spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Witam 18.04.06, 12:36 Witam po swietach widzę, ze wczoraj panował tu nie najlepszy nastrój, który i mnie się chyba telepatycznie udzielił, mimo ze od piatku nie właczałam komputera. Dzis jest juz zdecydowanie lepiej i czarne chmury sie pochowały. Swieta spedzilismy calutkie poza domkiem. Przeczytałam wszystkie zaległosci, ale niewiele zapamiętałam. Dzis mam jeszcze wolne i siedze w domku. Byłam tylko w urzędzie złożyc wniosek o nowe prawo jazdy, bo moje traci waznosc w czerwcu. Teraz wypoczywam ,bo jutro do pracy. Pozdrawiam i milutkiego dnia wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 do kateb..... 18.04.06, 13:24 Kiedy się wybieracie do Krakowa? ja tylko do końca tygodnia pracuję obok rynku. Łagiewniki - sanktuarium Wam polecam jak będzie ładnie, to widoczki niesamowite. co do knajpek, to zbytnio nie przesiaduję, ale... w Czekoladzie na Brackiej jest SUPER czekolada! hm.... co jeszcze, nie wiem... jak mi się przypomni to dam znać. kiedy jedziecie? pozdrawiam i uciekam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: do kateb..... 18.04.06, 13:46 W Krokowie na Szewskiej sa pyszne lody! A na Senackiej fajna restauracja wloska. Polecam tez Kazimierz i knajpki na Kazimierzu. Zupelnie inny klinat niz na rynku. Jeszcze z takich miejsc rzadziej odwiedzanych, klasztor Kamedułów, ale musicie sprawdzic kiedy kobiety maja wstep (tylko 12 dni w roku). Mnie sie raz zdazylo siedziec przez furta, a chlopcy sobie zwiedzali. Ale dwa razy bylam w srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: do kateb..... 18.04.06, 13:52 no, i obiadek u Babci Maliny) i obowiązkowo kawka w Laroussie na św. Tomasza) i koniecznie Kazimierz) klimat niesamowity) Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: do kateb..... 18.04.06, 14:15 Jedziemy 3-4-5 maj. Enterek napisałam do Ciebie na priva. Może bdziesz mieć chwilkę w te dni na kawkę lub coś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: do kateb..... 18.04.06, 14:20 Na poczatku maja, wiesnie jakos w tych dniach sa zawsze zawody balonowe na bloniach. Zawsze lata mnustwo balonow, jak pogoda dopisze. Mozna tez sie przeleciec samolotem nad Krakowem. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: i po świętach..... 18.04.06, 14:49 A u nas pełna lodówa....ciekawe, kto to zje.....bo ja mam kłopoty z połykaniem... Byłam u rodzinnego i mam zapalonko gardła....wrrr.Dostałam antybiotyk, sól emską,syrop , witaminki i pastylki do ssania (sosnowe)...dr wciskał zwolnionko, ale sie wybroniłam, bo nie miałam tempki i jeszcze mogę mówić....Kazała kontrolowac tempkę i jesli sie pogorszy to L4. A tu przed chwilką zmierzyłam...i 37, 8 na termometrze....w ogóle tego nie czuję! Humorek juz lepszy..widocznie tak miało być, a do tego teraz ten antybiotyk...pewnie bym wariowała z rozpaczy, gdyby fasolka była a tu to choróbsko...Wyszukuję dobre strony niezafasolkowania))) Katcheb...dawno juz twego brzusia nie widziałyśmy!!! Melduję,ze nie mam zdjęc Zuzy, enterka, janie i ślubnych anialm!!!! Marudko, jak samopoczucie słoneczko ty moje???? Horticzka jeszcze chyba u mamuni???? Bebelku, zostań w domku, moze po powrocie W , będziesz mogła iść...aż się boję pomyśleć jak sie w tej chwili czujesz....biedulko.niedługo mdłości miną, a w nagrode dostaniesz wrzeszczący tłumoczek))))Ciekawe, jak łasiczka zareaguje))) ant, wspaniałe wiadomości....toz to wasze marzenie sie spełni!!!Horticzka jest chyba dobrze zaznajomiona z nieruchomościami...lepiej niech to sprawdzi.... Przytulam z powodu@@@@.To sa zarazy, lubia chodzic stadami! Althea,to pewnie z przemęczenia...trzymaj sie dzielnie podczas zdejmowania szwów! Gwiazdeczko, wiem, wiem, tylko czasami czara goryczy sie przelewa....a wszystko dookoła wydaje sie byc bezsensowne!Ale juz się usmiecham, dobrze????)))))))))))))No i czekamy na foty w nowych strojach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: i po świętach..... 18.04.06, 15:02 Z tą różyczka to bywa różnie...ja nie byłam szczepiona..a wyszlo mi 320 jednostek przeciwciał....ale to było kilka lat temu, chyba powtórzę badanko.... Tokspolazmoze też, bo cos tam miałam, ale malutko, tylko,ze i to może sie zmienić(( Nic to, jak mówił Wołodyjowski, trza sie przebadac na nowo skoro tyle lat sie staram....to i wyniki moga byc juz nieaktualne...no i musze zrobic przypominajacy przeciw żółtaczce! Tylko ciagla cos mi przeszkadza...w tym cyklu już nie odpuszczę!A i powiedzcie mi, czy musi być recepta od lekarza na tę szczepionkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Balbinko 18.04.06, 15:05 Ja kupowałam bez recepty (to była jakaś szczepionka skojarzona czy jakoś tak na kilka chorób)mniej więcej 3,5 roku temu! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: i po świętach..... 18.04.06, 15:07 Balbinko - wyslalam zdjecia. Sprawdź czy doszły i daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Balbinko!! 18.04.06, 15:10 za szybko sie wysłało!! Balbinko masz pełną skrzynkę chyba bo wróciła mi informacja że jest full )) jak opróżnisz to daj znać wyślę jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: i po świętach..... 18.04.06, 15:13 Bebelku, potem sa trzy dni wolnego)))Tak sobie myślałam,ze nie będzie juz takiego tłoku w pociągach...a poza tym to ja mam 29 zjazd na podyplomówie...zatem w Poznaniu mogę byc dopiero okolo 15...ale wy w tym czasie możecie zwiedzic sobie z zuzka i anialm Jeżyce, O!!!Wcale, a wcale nie bedzie mi przykro))Feromonka chyba tez jest z Poznania??? Gdzies nam sie zapodziała patuli....ciekawe, co u niej??? Gwiazdeczko, serce mówi tak, przyjeżdżaj...ale chyba najrozsadniej będzie , jesli zostaniesz w domku...chyba nie darowałabym sobie, gdyby ci sie cos po drodze stało...a i brzuszek narazony na popychajacych podróżnych!!! Janie, mieszkam pomiędzy Poznaniem a Wrockiem....zatem nie mamy az tak daleko do siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: i po świętach..... 18.04.06, 15:18 Janie,o kurczaki, wczoraj robiłam porzadek na skrzynce....ki diabeł? Już zaglądam)) Gwiazdeczko, muszę byc dyspozycyjna do egzaminów kl 3...sama wiesz, ciagle jeszcze jest cos do powtórzenia(( Zdaję sobie sprawę,ze dzieciaki i tak tego nie docenią, ale ja będę miała czyste sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: i po świętach..... 18.04.06, 15:23 no tak mi napisał, ze napotkał trudnosci bo sktzynka jest pełna i żeby poźniej spróbowac więc sprobuje tylko daj znać kiedy Moze już z domu Ci wyślę bo w sumie już prawie 15.30 i niedługo do domku się zwijam. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: do kateb..... 18.04.06, 14:15 A i jeszcze pizzeria Cyklop! Nie pamietam jaki tam jest adres, to na tej uliczce kolo Mariackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Re: do kateb..... 18.04.06, 14:16 Dzięki za porady, na pewno skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 12:36 Dzięki za info...trochę sie wystraszyłam ze w sumie już sie nie ograniczamy niczym a ja jeszcze nie wziełam tej trzeciej dawki na żółtaczkę... Różyczkę na pewno miąłam i na pewno byłam szczepiona w podstawówce, czy mimo to musze robic jeszcze na to badania? Co to jest cytomegalia? Acha, i czy ginek bez problemu zrobi mi to wszystko?? A w sumie krewki nie boję sie oddawać, zawsze patrze jak mi igłę wbijają - jakaś masochistka ze mnie czy co?? )) no i naoddawałm sie krwi w swoim życiu bo chorowite ze mnie dziecko było A teraz to w sumie oddawałabym krew (moj mąz oddaje) ale przy takiej ilosci krwi ja od razu mdleje... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 13:36 Hej! Nic litosci nie macie! Ja juz po szkole. Jestem dzieisaj potwornie zmeczoana... i wlasnie wylalam na siebie i kanape zurek... Jaania, ja tez w tym tygodniu mam szczepienie na zoltaczke, druga dawke. Zóltaczka nie jest zywa szczepionka i mozna ja brac. Z tego co widze, to jestes rocznik 77, wszyscy od tego rocznika byli szczepieni na różyczke, wiec nie musisz robic badan na przeciwciala. Ja nie robilam zadnych badan przed staraniami. Mialam cytologie, ale to tak standardowo. Morfologie, TSH i progesteron niedawno robilam, ale to juz jak zaczynalam sie martwic, ze nie wychodzi. Ant, siwetne opisy dzialki! Az sie chce ja zobaczyc! Sciski Aniu! Fantsisie, zostaw te pryszcze w spokoju! Same zejda szybciej! U nas za 3 proby in vitro sie nie placi. Ale za wizyty i leki juz trzeba placic samamu i to slono. Nie wiem co jeszcze mialam napisac... Sciski dla Ergusi! Marudko mam nadzieje, ze szybko wygrzebiesz sie z papierow. Beblku, nie wiem jak u was, ale u nas tylko przez okno pogoda jest taka cudowna. Wieje dosyc chlodny wiatr, wiec wcale nie jest tak cieplo jakby sie moglo wydawac. Ide sprzatac kuchnie. A pozniej jeszcze jade na zdjecie szwow! Wreszcie! Sc Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 13:44 no to dobrze z ta różyczką...jedno odpada. Z żóltaczką też mnie uspokoiłas. A teraz widze ze kolejne badani się pojawiło - TSH? cóż to takiego. A cytologię to i tak musze zrobić - tak profilaktycznie, bo skłonnosci do nadżerki mam... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 13:49 Jaaniu, TSH to hormon tarczycy. Ja robilam to badanie, dlatego ze kiedys mialam tarczyce pod obserwacja. Jesli nigdy nie mialas probl;emow z tarczyca nie masz co robic takich badan, chyba ze masz bardzo nieregularne miesiczki, albo cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 13:59 no to mnie zmartwiłas Altheo (( miałam problemy z tarczycą w wieku dojrzewania - brałam jod i byłam pod systematyczna obserwacją endokrynologa. Potem sie to zatrzymało (zabij nie wiem co miałam nadczynnosć czy niedoczynność ale brałam jod w tabletkach i musiałam systematycznie mierzyć szyje )teraz nawet mi coś tam świta ze mowa była że jak będę w ciązy to coś tam mam zrobić ale nie pamiętam co bo wieku 15 lat to dla mnie ciąża była tak odległa... Od momentu odstawienia pigułek cykle mam dość nieregularne - bo od 28 do 40 dni (kila razy sie zdarzyło.....) Kurcze, czy na cos jeszcze mam zwrócić uwagę?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:18 U mnie bylo tak samo z tarczyca. Wazyli mnie, mierzyli szyje, robili badania i w sumie nic wiecej. Potem bralam troche jod, zupelnie nie wiem po kiego... bo jak teraz popatrzylam na moje stare badania, to one dobre byly. Jaania, nie masz sie czym martwic, TSH mozesz sobie zrobic w takim razie to bedzisz wiedziala jak stoisz z tarczyca. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:26 Balbinko-może kosza nie opróżniłaś w skrzynce? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:05 Melduje sie na nowym watku Swieta minely zbyt szybko... Dziewczynki, mam nadzieje, ze dzis humorek lepszy macie! Bedzie dobrze zobaczycie! Matalko, trzymam kciuki za jutrzejszy tescik! Ergus, maluszki sa przesliczne - powtarzam sie po raz 1000-czny Dzis wizyta kontrolna u dentysty - ciekawe ile dziurek wykryje? A za tydzien USG i sprawdzimy co tam maly kryje miedzy nogami Wczoraj tak sie wiercil, ze az podskakiwalam - tak laskotalo . Az 'strach' pomyslec co bedzie pozniej... skoro Gwiazdka naliczyla ponad 40 ruchow w ciagu jednej godziny!!! Buziaki dla Wszystkich! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:34 Zaglądam znowu w czasie kolejnej gamy! Ale jestem podlec!!! Zdjęć od Lalisi nie mam, poproszę!!!!!!!!!!!!!!!! Althea, nie chcę być upierdliwa bo i tak jestem)) ale ja jestem rocznik 76 i niby różyczka też była a przeciwciał na nią u mnie nie zobaczysz i musiałam się szczepić Jaaniu nie napiszę co to cytomegalia, ale badanie zrób, podobno 80% ludzi na to choruje, ale nie daje żadnych objawów, jedynie coś jakby podziębienie, moja koleżanka z pracy zaraziła się w czasie ciąży i ma teraz gorego synka, więc co Ci szkodzi jak lubisz kłucie, brrr..............ja tam sobie regularnie mdleję Ale namąciłam sorki No cóż muszę posłuchać czegoś innego, a to wyklucza pisanie do Was pa Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:40 Z tego co ja sie orientuje to 76 jeste przed 77 A wszedzie pisz, ze szczepienia na rozyczke byly od rocznika 77. Ciekawe na co mnie przebadaja w maju Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:43 Czy ktos mi moze przeslac zdjecia Amelki?? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:39 Hello po obiadku! Jak Wasze nastroje??? Już lepiej??? Jaaniu, lekarz na pewno skieruje Cię na wszystkie niezbędne badania, nic się nie bój! Jednak czasem gin niechętnie kieruje na toxo i CMV, jeśli nie ma ku temu powodów (ja przy pierwszej ciąży zrobiam sobie te badania prywatnie) Jeśli chodzi o szczepienie przeciw różyczce, nie pamiętam już gdzie to słyszałam i czy te informacje są prawdziwe, ale ponoć kiedyś szczepionki były dużo słabsze i jeśli było się szczepionym w dzieciństwie i tak warto ją powtórzyć... Ja jestem z rocznika 78' i mimo szczepień jako dziecko, zaszczepiłam się raz jeszcze tuż po ślubie (po konsultacji z lekarzem rodzinnym) Kocurku, oby dentysta nie wykrył żadnych ubytków!!! Mnie czeka to miłe spotkanko w maju... Megi, szalejesz jeszcze na allegro??? Mnie musi ktoś zabronić tam wchodzić! Właśnie dostałam dwie przesyłki (w tym jedna naprawdę spora) i już nie wiem gdzie mam ukryć te ciuszki przed rodzinką?!?!? )) Sprawdziłam sobie (tak z ciekawości i pokusy...) połączenia kolejowe z Poznaniem i Krakowem! DD Dla mnie 1-dniowa wizyta w Poznaniu byłaby dość ciężka do realizacji (podróż z Katowic trwa ok.5 godz.), aczkolwiek nie niemożliwa! Do Krakowa wybrałabym się nawet teraz, ale troszkę się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:47 ufff, wizytę mam na czwartek - nie omieszkam wypytać o wszystko ginka i zażądac skierowania na wszystkie badania idę prywatnie bo nie mam pojecia gdzie mogłabym państwowo we Wtocku pójść do dobrego gina. Teraz jeszcze poczytalam sobie o nadżerkach i usuwaniu ich u kobiet które nie rodziły...po co ja tam wlazłam? teraz nie da mi to spokoju bo ja niestety miałam usuwana nadżerke...a tam było napisane ze to bardzo niedobrze i ze nie powinno sie usuwac nadzerki u kobiety która nie rodzila.. z tą tarczycą to było tak, ze my razem z siostrą sie leczyłyśmy i jej endokrynolog to samo powiedzial, ze moze być problem jak będzie w ciaży. No i w sumie był.... Dobra, poczekam na wizytę, zobaczę co mi powie i jakie da mi skierowanie. Kurcze, wszystkie wojaże planujecie na długi weekend?? My to chyba na spontona jakiegoś pójdziemy i sobie po prostu pojeździmy po okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:50 jaania, a my nawet nie bedziemy mieli dlugiego likendu! To jest dopiero zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:54 acha i tez chcę zdjecia Amelki. I w ogóle upominam sie o zdjecia pozostałych forumek - jak na razie dostałam zdjecia od: Bebell,Feromonki, Althei, Megi1, Ergi, Niki, Fantaisie, Gviazdki, Zuzy, Stokrotki, Lalisi, Melby, Anilm, Kocurka i Hortiki (chociaz nie jej samej wiec nie wiem jak wygląda . A co z resztą Drogie Panie??? Oczywiscie jesli jeszcze ktoś chce moje zdjecia to oczywiscie wysle A czy któras z Was jest z Dolnego Ślaska? bo jak narazie odnosze wrazenie, ze jestem samotna.... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:55 Jaaniu, ja cały czas chodzę prywatnie do gina i niestety za wszystkie badania płacę z własnej kieszeni... I sama nie wiem czy idąc prywatnie możesz otrzymać skierowanie na darmowe badanka czy tylko ginek wypisze Ci co masz sobie zrobić na karteczc?! A muszę dodać, że takie toxo czy CMV do tanich badań nie należą! (przynajmniej dla mnie) I tak sobie przy okazji myślę, że strasznie dużo kaski już mi poszło na wizyty, badania, witaminy, leki, pessar... i dziękuję Bogu, że mam pracę, bo pewnie są dziewczyny, które zwyczajnie nie stać na to wszystko... Smutne to trochę, a może przesadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:59 no smutne smutne Gviazdeczko - tez mnie to przeraza i też dziękuję,ze mamy pracę. Balbinko - wydawało mi sie ze wysyłałam Ci zdjecia - zaraz wysyłam jeszcze raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:03 Jaaniu, Nika jest z Dolnego Śląska, a także Zebra51 i Finka11 (z tym, że dwie ostatnie to Majóweczki, które tylko czasem tutaj zaglądają!) Balbinko, cieszę się, że uśmiech pojawił się choć na chwilkę na Twej buźce! I mam tylko nadzieję, że nie "dorobisz się" jutro w pracy, może lepiej było wziąć to zwolnienie do końca tygodnia... Bebellku, naprawdę współczuję spotakań 1-go stopnia z kibelkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:22 bebelku-masz rację - Kazimierz jest super! ma swój klimat. i cmentarz żydowski - tylko tam z nakryciem na głowie można wejsć. też kiedyś siedziałam przed bramą bo niestety nie miałam nic na głowę.. I Cyklop jest super!! pizza palce lizać. to jest chyba Mikołajska ulica o ile dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 14:51 Zdjęc Amelki nie mam( poprosze!!! Co do spotkania w Poznaniu) mi ten 30.04 baaardzo odpowiada) ale nie wiem czy nie lepszy ze względów organizacyjnych byłby 29.04 (sobota)??? oba terminu dla mnie ok)) różyczkę przechorowałam w dzieciństwie, a czy przeciwciała mam to nie wiem?? badań nie robilam) Kocurku- mam nadzieję, ze ząbki są bez nowych ubytków) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:41 janiu a ty miałaś dosłać jeszcze jakies fotki )) Co do skierowań to ja zawsze chodzę prywatnbie do ginków i skierowania dostawałam - ale zwykle do szpitali w których dany ginek tyeż pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:45 oj Erga, zapomniałam - dosle ale juz w domku, na spokojnie przejrzę co i do kogo wysłalam. Ale dopiero wieczorkiem chyba bo idziemy dziś na basen - hura hura!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:46 a wiesz że to dobry pomysł.. ja może też wyciągnę mojego Małża na basen Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:53 no my mamy pod nosem, mamy karnet. A jeszcze teraz załatwiliśmy sobie z pracy półroczne karnety i mamy wejście za 2,8!!!! fajowo Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:56 OOo, ja też bym poszła na basenik, ale chyba nie mogę / Jutro koniecznie zapytam o to mojego gina, no chyba, że zapomnę z wrażenia po USG! )) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 15:59 Gviazdeczko - moze jakies zdjecia będą po USG? Dopraszam sie !!!! a z basenem to chyba daj sobie lepiej spokój....bo to nie wiadomo co w tej wodzie siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32870&w=40313423 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 I jeszcze... 18.04.06, 16:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=40392849 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: I jeszcze... 18.04.06, 16:10 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=40392849 Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: I jeszcze... 18.04.06, 16:17 Normalnie się pobeczałam... Ze szczęścia Keri oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:10 KERI !!!! GRATULACJE!!!!! Wspaniała wiadomosc, ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:18 Wowa tak niedawno Keri się starała...Jaki fajny Kubuś... Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:20 Kubus sliczny!!! I jak ten czas zlecial :d Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:23 Jestem )) Juz po pracy wyposazona w test na jutro rano Moze bedzie mi dane obaczyc wreszcie te dwie krechy przy wiosnie ;? W kuchni sterta naczyn do zmycia bo z wzorkiem wiec do zmywarki sie nie nadaja Troche poczytalam postow i lece do kuchni... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:24 Matalka kciuki zacisniete!!!!!!!!!!!!! koniecznie zdaj rano relacje!!! jak nie na forum to czekam na esa )) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:50 Keri, ogromne gratulacje!!! Słodki ten twój synuś...i jaki duży!!! Matalko, zatem trzymamy kciuki i koniecznie daj cynk o tych 2 krechach! A mnie brzuchol napieprza dosłownie na zmiane z głową i gardłem....no i ledwo przełknęłam pieczeń((( buuuuu Muszę się zabrać za te sprawdzianiki.....wrrrr.Do wieczorka!!! Cytruś, przypominam o pracy mgr!!! Ile juz rozdziałów nastukałas??? Dziewczyny, mamy juz 2 panieneczki i chłopczyka.... kto następny w kolejce???? Finka czy zeberka??? Chyba przydałaby sie jakas lista...do odliczania...potem megi i nika, gwiazdeczka i katcheb...dalej nie wiem ....tycja, kocurek, ktat,anialm, bebelek, eda,marudka...kurka o kims zapomniałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:51 Już na mózg mi pada...kateb miało być przeca..... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 17:23 O rany, kolejne forumowe malenstwo juz na swiecie! Gratulacje dla rodzicow! Juz jestem bez szwow! Wreszcie! Matala, czekamy na newsy! Erga, tak masz racje, na Mikolajskiej jest Cyklop! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 17:25 a ja idę na usg...jajniki bolą, to 12 dc, a testy owu ze śladem drugiej kreseczki,powinny juz byc bardziej rózowe... Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 16:21 Jejku, jaki on sliczny )))))))))) Keri - GRATULUJE!!!!!!!!!!! tez sie wzruszylam ))) jaki piekny prezent na swieta )) Odpowiedz Link Zgłoś
kateb007 Ciężarówki, zróbmy listę terminów... 18.04.06, 17:32 Stwórzmy listę która kiedy i co, żebyśmy mogły odliczanie zacząć no i żeby wiedzieć kiedy oczekiwać na powiększanie się rodziny forumowej Wpisujcie się odpowiednio terminami: - - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) - Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ciężarówki, zróbmy listę terminów... 18.04.06, 18:58 Stwórzmy listę która kiedy i co, żebyśmy mogły odliczanie zacząć no i żeby wiedzieć kiedy oczekiwać na powiększanie się rodziny forumowej Wpisujcie się odpowiednio terminami: Dopisuję Majóweczki (zerknęłam do nich, hihi) - 01 maja - Zebra51 (syn) - 12 maja - Finka11 (syn) - 18 maja - Megi (Mikołaj) - 1 czerwca (chyba)- Nika - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) - Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 17:38 Nosz z tym netem to chyba jakaś plaga, bo ja dziś byłam odcięta ponad 4h i tęskniłam za Wami!!! Za chwilę zmykam na usg i bałam się, że sobie nie poczytam w spokoju co nastukałyście, bo jak M. wraca to musimy się dzielić komputerem Ogromne gratulacje dla Keri!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Śliczny ten zajączek wielkanocny)) Gviazdko, jeżeli mogę Ci radzić to zrezygnuj z tych wypraw krakowsko- poznańskich jeśli możesz, bo raczej niewskazane dla takich cięzarówek jak my. A co do basenu to jestem ciekawa, co Ci powie ginekolg, bo ja słyszałam bardzo różne opinie. Jaania może zrób sobie to TSH, bo ja miałam badane niedawno i okazało się, że coś jest nie tak i boję się jak to wpłynęło na rozwój Mikiego. Co do cen tych wszytkich badań, wizyt itp. to jest to niebagatelna kwota i dobrze, że oboje z M. mamy prace. Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:05 Dziewczyny! Chyba wprowadziłam Was w błąd pisząc o zerkaniu na rozkład jazdy PKP... W obecnym stanie nie mam zamiaru nigdzie ruszać się z domku sama, a już na pewno nie dalej niż do szpitala! Owszem, chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać, ale z wiadomych względów, odłożę to na później!!! Wówczas będziecie mogły już poznać osobiście i mnie i moją Gviazdeczkę! DD Melbuś, czekam na relację z USG!!! Altheo, cieszę się, że już po zdjęciu szwów! Możesz już wszystko jeść?! Kateb, dzięki za wpisanie mnie na listę! A mamusie proszę o wpisywanie się! Megi - zaczynaj! Lecę rozwiesić pieluchy, które już chyba się wyprały! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:16 nie ma to jak mieć pod blokiem jedno z najlepszych USG w Warszawie Już jestem.Jajnik prawy śpi, a na lewym ...dwa pęcherzyki, 20 i 23 mm. Owulacja lada dzień. W piątek idę na kontrolę... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:20 Melba- byłas na Grenadierów??? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:22 Takode mnie 5 minut na piechotę Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:26 Melbuś, supcio!!! Teraz to już z górki - tylko czekać, działać i czekać! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:29 zastanawiam się nad zapisaniem się tam z Bąblem) myślałam o zapisaniu się do Zwolińskiego... ale W twierdzi, że przeginam) no, i nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:32 Tam robią różni lekarze.Bardziej podobała mi się dr Jaczyńska, zrobiła lepsze zdjęcia jajek, trzonu, szyjki itd, ale ten, co mi robił dziś, też w porządku.Tyle że 100 PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:34 to ciążowe 200pln( Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:37 Bebell,warto.Napewno warto.Im lepszy sprzęt i specjalista, tym dokładniejsze badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:24 znowu dwa pęcherzyki..hmmm.Małż mówi,że zamiast nowego samochodu trzeba będzie autobus kupować Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:38 Hej Laseczki! Melba, gratuluję pięknych pęcherzyków i zapędzam do roboty, hihi . Keri, Twój synek prześliczny, ale szybko zleciało - już masz takiego chłopczyka ślicznego . Erga, psiaki śliczne! Szkoda, że nie mamy czasu na psa... Właśnie grzeję biały barszczyk na kolację, pachnie obłędnie )). A ja jutro rano biorę ostatni duphaston... Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 18:57 Melba! Dwa takei wielgachne wychodowalas! No, no! To teraz dzialajcie, coby sie te cudne pecherzyki nie zmarnowaly! A ja znowu sacze wino... bo my tego wina duzo mamy, a stac tak nie moze. Sernik mialam zjesc, ale jakos po tym winie nie mam ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Patrzcie co znalazłam!!! :-))))))) 18.04.06, 19:05 Gviazdko, ja juz dawno jem wszystko. Odkad opuchlizna mi zeszla. A dzisiaj po raz pierwszy od dwuch tygodni moge umyc zeby normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 18:36 dziękuję za zdjęcia lalisiowych pociech) fajowe Małe Laseczki) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 18:57 Keri - Gratulacje slicznego syneczka! Melbus, fajnie, ze az dwa pecherzyki - moze M ma racje z tym autobusem? Lalisia, sliczne masz dziewczynki Matala, kciuki zacisniete Mam nadzieje, ze w najblizszych dniach bede miala tyle czasu co dzis zeby do Was zagladac... My po wizycie u dentysty - jeden zabek do obserwacji, bo jakis niepewny kolor, a przeswietlenie teraz niewskazane. No i dentysta ucieszyl sie z mojego brzuszka Znamy sie od prawie 10 lat. Myslalam, ze on ma juz swoje dzieci, bo ostatnio slyszalam dzieciece glosy jak z nim przez kom. rozmawialam. A tu sie okazalo, ze jego zona juz dwa razy poronila... Kurcze co za czasy dzis mamy... Strasznie mi sie smutno zrobilo Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:06 Melba w razie czego całe forum dołoży się do tego autobusu Działajcie teraz ze zdwojoną siłą bo to w końcu dwa pęcherzyki i trzeba się przyłożyć Właśnie wróciłam z usg same dobre wiadomości według usg Miki ma 3160 gram!!! no i według usg jest to 37 tygodni i 4 dni))!!! ciesze się bardzo bo to znaczy że mogą mi już zdejmować szew i poród nie jest już żadnym zagrożeniem)) Kocurku, dobrze, że ząbki w porządku. A co do kopniaczków to z czasem maleństwo potrafi pokazać co potrafi i bywa to nawet bolesne, ale i tak cudowne uczucie Idę zrobić mężowi kolację Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:09 Megi super wiadomoscie! Kawal chlopa z Mikiego! Teraz juz tylko moge ci zyczyc lekiiego porodu i zdrowieukiego malenstwa! O rany, to on sie moze pojawic lada dzien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:14 Megi, super, ze u Ciebie wszystko dobrze To bedzie piekna wiosna dla Ciebie! Z przyjemnoscia dam sie skopac mojemu maluszkowi, jezeli tylko bedzie mial na to ochote! A ja wlasnie wchlonelam kilka ptasich mleczek... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:25 jaania - ale ze mnie gapa - przecież ja mam kilka twoich fotek ślubnych - to feromonka miała dosłać swoej ) pomyliło mi się ) I to od feromonki dostałam pustego maila bez załączników. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:28 Megi, uważajmi powiedzieli na tydzień przed porodem, że 3300, a urodził się maluszek 4150))) Dobrze,że duży, i teraz tylko czekanie na wielki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:32 Megi, a gdzie będziesz rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:36 Erga, no to dobrze bo juz zgupłam )) Moze ktoś jeszcze chce zdjecia? Bo już nie wiem komu wysłałam a komu nie. Ja ostatnio dostałam od Stokrotki i Kocurka - jak zwykle super i bardzo się ciesze ze poznaje kolejne foremki. Czekam na resztę Miłam iść na basen ale mój mąz zastrajkował a mnie też coś głowa rozbolała Jutro popływamy... Oczywiscie obejrzałam sobie synka Keri - chłop na potęgę - jak dąb!! Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:39 jaania - no my tez zrezygnowaliśmy z basenu ) mąż koleżanki nie mógł i przełożyliśmy plywanie na jutro ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:47 Nie mam zdjęć od Lalisi czy mogę prosić o przesłanie! Megi, super wieść, Miki rośnie jak szalony)) Keri ma już synka! O rany, jaki słodki aż się wzruszyłam! Althea, ja kończyłam profil matematyczno-fizyczny)) na samych szóstkach, ze wszystkiego byłam zwolniona, i pojmuję że rocznik76 jest przed 77)))))))))) ale na 100% nasz rocznik też już był szczepiony na różyczkę! Jest też tak jak napisała Gviazdka, że albo szczepionki były takie sobie, ale organizm coś z nim dziwnego porobił, i dlatego warto robić, a z drugiej strony to sama nie wiem, czy jest sens, to wszystko robić, bo co ma być to będzie(( ja o tym najlepiej się przekonałam, badania porobiłam, poszczepiłam się i d...a blada Balbinko, jak mi Ciebie szkoda z tym gardłem! To jest po prostu okropne staraj się jak najmniej mówić. Jeżeli chodzi o 30.04 ja nadal jestem zapisana nawet wolę 30 bo 29 będę mieć jeszcze zajęcia a nie chcę ich przekładać. Słonka, czy ktoś się jutro do mnie wybiera na koncercik? Bo jeśli tak to muszę napisać gdzie Co do majówki, to my niestety zostajemy w domku, ten wyjazd z dzieciakami nie wypalił, było zdecydowanie za drogo, wszystko pozajmowane, nic a nic wolnego, a że dzieci są zgrane to nie chcą jechać bez jednej! Więc siedzimy u siebie, żeby była tylko ładna pogoda Melbuś, te Twoje dwa jajca napełniły mnie jakąś energią, bardzo się cieszę, a autobus to fajna rzecz))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 20:55 Przepraszam, mam zdjęcia!!! Gviazdeczko dziękuję!!! Nie zauważyłam, ale tłumaczę się 10h z uczniami... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:03 Bebelku!!!! Co ja Ci zrobiłam, mścisz się na mnie za gapiostwo??? Proszę, więcej nie musisz!!! Nie przesyłaj więcej!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę już grzeczna!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:07 Matko, to ile ja Ci tego wysłałam?? więcej niż raz??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Dobranoc! 18.04.06, 21:07 Mężuś puścił mnie na komp, bym mogła napisać Wam "dobranoc", co też zaraz uczynię, bo padam! Megi, cudowne wieści!!!!!!!!!!!!! Cieszę się, że Miki już gotowy na wielkie wyjście z brzusia mamy! Już nie mogę się doczekać tego dnia! Ciekawe czego jutro ja się dowiem na USG... Erguś i Jaaniu, skoro wypad przesunięty, życzę miłego pluskania się w dniu jutrzejszym! Melbuś, Ty się nie martw o autobus, tylko bierz sie do roboty kochana! ;o) Fantaisie, fajnie, że dzieciątka masz takie zgrane, a majowy weekendzik można miło spędzić również u siebie, no ale komu ja to mówię... )) Altheo, przyjemnego mycia ząbków! Kocurku, dobrze, że nie musiałaś cierpieć u dentysty! I tyle zapamiętałam... Aha, na poprzedniej stronie wątku dopisałam ciężarówki do listy "brzuchatkowej", ale nie wszystkie, dokończcie, proszę... Dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:06 Megi- boskie wiadomości)!!! własnie gdzie Ty rodzisz?? i szybko musimy na tego Grycana sie umawiac) bo nas kurcze Miki zaskoczy)) Fantaisie- przesłałam Ci Amelkę) i zabiłas mnie tym profilem matematyczno-fizycznym) leżę na podłodze) Kocurku- jeszcze się Małe rozhula) a jak się raz rozbuja to potem przechlapane) Balbinko- też ciekawam jak Tosica przyjmie towarzystwo)) wczoraj zdała test na piątkę: spotkała się u dziadków z półroczną Zuzią i była poprostu kochana) oddała jej zabawki, całowała w czółko i strasznie była przejęta)) i dumna) bo Tosia jest duuuża) na razie więc prognostyk dobry, a co będzie zobaczymy... Melba- no, więc pewnie się wybiorę tam na to USG.. tylko nie wiem czy iśc w 12tc czy na połówkowe poprostu... w sumie na Karowej też jest sprzęt bardzo dobry... k. ps. aaa, i tak sobie myślałam o tych wszytskich kosztach prowadzenia ciąży, rzeczywiście jak tak wszytsko podliczyc to idzie w tysiące( choc ja akurat jestem farciarą, bo mam wszytskie badania i wizyty za darmo... ale swego czasu jak miałam skierowanie na badania od prywatnego ginekologa to poprostu szłam do lekarza rodzinnego i on mi to skierowanie przepisywał i robiłam badania noramalnie w przychodni na kasę chorych... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:23 Bebelku luzik tylko!!! 3 razy, no chyba że jeszcze idzie)) Megi pewnie na Karowej, nie wiem skąd to mi się wzięło ale jakoś tak... Grycan, Grycan, Grycan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:40 Fanataisie- za jasną cholerę nie wiem jak to się stało??? raz klikłam) Althea- ja pasjonat futbolowy jestem) i gdyby nie to, że tym mieszkaniem się spłukaliśmy to byśmy do Nemiec na Mistrzostwa pojechali) cóż, może za 4 lata) do RPA) Megi- no, to juz niedłygo w realu) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:47 Hehe, Bebell, ja też miałam plany, by jechać na Mistrzostwa do Niemiec, niestety mój M. nie jest wielkim fanem piłki... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:13 o kurcze Barcelona-Milan!!! narka) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:17 Bebelku, mecz ogladasz? No to mnie zaskoczylas!! Fantaisie, o rany! Ty jestes po mat-fizie! No wreszcie jakas bratnia dusza))))) Althea Nasza rocznica ślubu juz za... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:34 Ja zamierzam rodzić w św. Zofii, bo tam urodziłam Alicję i stamtąd jest mój lekarz prowadzący. Z resztą znam tam już połowę personelu, bo w sumie w zeszłym roku spędziłam tam prawie miesiąc. Od Grycana w Arkadii to blisko i zdążę dojechać W czwartek wizyta- dowiem się kiedy dokładnie zdejmowanie szwu i będziemy się mogły umawiać. Althea, fantaisie ja też matematyczno-fizyczno-chemiczna jestem Na mecz nie mam dziś siły, poza tym mój M. nie jest fanem piłki nożnej. Bebelku, Tosia napewno będzie do Bąbelka opiekuńczo nastawiona W sumie rodzeństwo to fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:45 Zaglądam do Was jeszcze... Nie mogę leżeć, zgaga mnie zżera, spala, już nie mam siły, buu! A Rennie już zjadłam! Bebellku, Tosia na pewno cudownie przyjmie siostrzyczkę lub braciszka, byle tylko nie była zbyt opiekuńcza (moja dalsza sąsiadka chciała nakarmić siostrę-niemowlaczka paluszkami i kubusiem! ) A czy możemy liczyć na zdjecie Tosi z koszyczkiem?! Ja się upraszam! I miałaś rację, mój siosrzeniec Bartoszek poszedł do kościółka w sobotę niosąc swój mikro-koszyczek z czekoladowymi jajuszkami i kinderkami! (siostra niosła tradycyjne produkty!) Megi, a ten szew będą Ci zdejmować również w szpitalu pod narkozą? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:50 Ja też bardzo chciałabym zobaczyć Tosię z koszyczkiem!!! Gviazdko mnie też męczy zgaga, już nie wiem co zjeść żeby mi przeszło a szew jest zdejmowany bez narkozy, to mało inwazyjna procedura, nie będą mnie nawet przyjmować do szpitala tylko rozwiążą i wyślą do domu Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:54 To dobrze, bo już myślałam, że zdejmowanie szwu jest równie skomplikowane co zakładanie! A tak, będziesz szybciej mogła wybrać się na lody z dziewczynami! Spadam do łóżka, będę oglądać meczyk w pozycji siedzącej i spać też chyba będę siedząc, eh, ta głupia zgaga!!! papapapa... Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:57 Ja też zmykam spać dobranoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 21:57 Gviazdko- zdjęcie jest) tylko na tradycyjnej kliszy, więc musze zrobic do końca i będę rzosyłac) uprasza się o cierpliwośc) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:13 Idę spać, kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:21 No dotarłam do Was, Megi wspaniała wiadomość, tylko ze faktycznie Miki moze nas troszke uprzedzic to kiedy na te lody idziemy ? Balbineczko, kuruj się i oszczedzaj gardziołko, rob kartkówki)))) Fantaisie ju uprzedziłam szefa ze się zwlaniam na koncercik, byłam anwet u fryca i co i wyglądam jak poł d....zza duzego krzaka((zachciało mi się pasemek i wygladam jakbym osiwiała, klops , przyjde w czapce, Co do Poznania tokurza stopa myśleliśmy o wyjeżdzie na te kilka dni w góry Sw, połaziorowac ale moze to przełozyc o jeden dzien M woła ze chce ...loda, no coz nalezy i taki obowiązek małzenski wykonać.... dobrze ze truskawki mrożone są))))))))))))) Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:38 Truskawkowe lody, mówiszhmmm Laski, ja też jestem po mat-fizie, ale ja miałam 6 na maturze tylko jedną- z plastyki, bo wybierałam się na architekturę, w ostatniej chwili niemal była zmiana opcji))) Oki, idę robić użytek z jajek Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:50 Znaczy się Antuś zaspokoisz męża truskawkami zamiast lodem?? pójdzie na to??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:51 Melbuś powodzenia!! u mnie wczoraj wióry i trociny leciały - az się boję co dziś będzie :--))) Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 22:53 No, Erga, będzie się działomam dwa jajka i nie zawaham się ich użyć; mój małż też Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Megi, napiszesz słówko? 18.04.06, 23:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=40462150 Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Megi, napiszesz słówko? 19.04.06, 08:22 Melba, dzięki za podesłanie linku bo mogłabym przeoczyć. Już napisałam Mam nadzieję, że wióry leciały całą noc) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 18.04.06, 23:16 O ja tez jestem po mat-fizie) Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 00:33 cześć, jeszczem u mamy Megi-tak się cieszę! Gratulacje dla Keri!! Lista: - 01 maja - Zebra51 (syn) - 12 maja - Finka11 (syn) - 18 maja - Megi (Mikołaj) - 1 czerwca (chyba)- Nika - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) - -17 sierpien -Hortika (niespodzianka) pa, idę spać! Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Jedna kreska .... 19.04.06, 05:38 i dalej nic nie wiem. Luby pojechal na lotnisko buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 06:49 Matalko, może jest za wcześnie...?jesli @ nie będzie, zatestujesz za kilka dni znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:11 No właśnie Matalko-może beta?? Popatrz na Marudkę - też tescior w niedzielę nie wyszedł a za kilka dni taka ładna beta!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:16 Hej! Jem sniadanie i zmykam na egzamin. Prosze o trzymanie kciukow, od 9 przez 1,5 godziny. Matalko! Nie ma @ jest nadzieja! U Abi tez testy nei wychodzily na poaczatku, a teraz ma juz pewnie sliczny brzuszek Teraz nagle wszystkie po mat-fizie)) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:10 Hej Dziewczynki, nadaję z pracy . Matalko, poczekaj ze smuceniem się na @! I znowu sama zostałaś z Łosiem? Buuu, nie chce mi się tu siedzieć, jakas jestem ostatnio zdemotywowana i nic mi się nie chce w pracy robić - ale trzeba... Dobrze, że chociaż taka piękna pogoda i słoneczko świeci, zawsze to przyjemniej . Ja zaczynam czekać na @, dziś łyknęłam ostatnią tabletkę. Jak ma przyjść, niech przychodzi, żebym się wyrobiła na 27.04 na to hsg... Miłego dzionka Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:14 a ja mam silne postanowienie niemierzenia temperatury, o! jak mam ochotę to wióry lecą, a jak nie mam to nic na siłe - o!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:20 Ja przestałam mierzyć tempkę, ginka stwierdziła, że mierzenie może prowadzić do hiperprolaktynemii . No dobra spadam, bo się od Was nie odłączę i potem będę wysłuchiwać od szefowej, że siedzę w pracy w necie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:34 Dzień dobry, Matalko, może miałąś w tym cyklu później owulację i dlatego test negatywny? Dla uspokojenia nerwów może warto zrobić tą betę tak jak dziewczyny radziły? Balbinko jak dziś się czuje twoje gardło?? Może lepiej iść na kilka dni na L4 i "wyleżeć" to zapalenie? Gviazdko narazie zafundowałąm sobie odwyk od allegro, zobaczymy jak długo wytrzymam Stokrotko miłego dnia pracy!!! Za oknem piekne słońce więc zaczynam wyglądać z okna i szukać oznak wiosny Uściski środowe m. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:35 Dzień Dobry! Słońce świeci i jak miło Matalko, ja bym poszła robić betę, z tego co zrozumiałam to @ Ci się spóźnia, więc leć! Melbuś czy dzisiaj półka cała??? Bo wiesz dwa jajka to poważna sprawa! Erguś, też tak się zastanawiałam, czy Antusiowy M. zamiast loda te truskawki, u mnie by nie przeszłoDDDDDD Antuś, proszę bez czapki, na pewno jesteś śliczna, jak przyjdziesz w czapce to ja zakładam maskę pegazkę(syfy gigant-co jest swoją drogą nigdy nie miałam) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 08:43 Dzień dobry, witam juz z pracy, dobrze ze tylko 3 dni i znowu weekend. na poczatek uzupelniam swoje dane na liście: Lista: - 01 maja - Zebra51 (syn) - 12 maja - Finka11 (syn) - 18 maja - Megi (Mikołaj) - 1 czerwca - Nika (córeczka) - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) - -17 sierpien -Hortika (niespodzianka) Keri serdeczne GRATULACJE!!!! Ależ to szybko zleciało, pamiętam jak pisałaś nam o dwóch kreseczkach, a już masz Kubusia w domciu. Megi cieszę się, że u Mikołajka wszystko dobrze, ani się nie obejrzysz i będzie z Wami. Melba wspaniałe dwa pęcherzyki udało Ci się wyhodować Wczoraj dostalismy kolejną wielką paczke ciuszków i dwa wózki głęboki i spacerówkę. Pozostało mi jeszcze dokupienie kilku drobiazgów i wyprawka skompletowana. Teraz muszę się w końcu zabrac za pranie i powoli skompletowac swoja torbe do szpitala. My też mielismy w planie jechać na MŚ do Niemiec na jakis jeden mecz, gdyz oboje jestesmy fanami pilki noznej, ja to chyba nawet wiekszym. W koncu do Berlina mamy dwie godziny drogi, ale nic z tego nie wyjdzie. Moze jak sie uda to chociaz mąż pojedzie i opowie mi wrazenia. A teraz zabieram sie do pracy, miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 09:08 witam srodowo i slonecznie Matalka - jak ktoras laska pisala mnie pierwszy test nie wyszedl a drugi juz tak, wiec wszystko przed toba!! sciskam Melba znowu dwa jajka???? no, no ... to do dziela. oplulam monitor po tekscie: 'mam dwa jajaka i nie zawacham sie ich uzyc' - boskie Lalisia - dziekuje za zdjecia, sliczne masz corki Megi ty lepiej pogadaj z Mikim o tych lodach, bo kurcze on faktycznie nas zaskoczy )) Fantaisie - mat- fiz??????? boshe, no comment!!! Althea ciesze sie ze juz zabki umylas normalnie i kciuki za egz trzymam, powodzenia bebel Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 09:11 Matalko mam nadzieje ze tescik potrzebuje jeszcze tylko kilka dni na nabranie mocy Marudko ty nie marz tylko przyjdz moze jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 09:23 Antus, zalatwione stawiams ie jutro z lodami i z .. bananami, tak?? o ktorej???? Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Dzieńdoberek!! 19.04.06, 09:38 Witam sie ze slonecznego Wrocławia i o zdrowie pytam? Czytam i czytam te wasze pościki i ciagle a to jajka, a to banany a to lody z truskawkami Nieźle, nieźle.... A poza tym odnosze wrażenie ze tu sam mat-fiz ((( dziedziny zupełnie mi obce - noga ze mnie straszna - nawet PITa sobie sama nie rozliczę bo mnie głowa od razu boli. Humanistka ze mnie, zdecydowanie. Altheo trzymam kciuki za egzamin - a cóż to za egzamin w ogóle?? Całej reszcie życzę udanego dzionka i wracam do pracy Buźka Acha, Balbinko - daj znać czy dosżły zdjecia!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:05 Marudka, truskawki jeszce mam banany tez, wiec nie przynoście niczego, i moze w takim razie na 19.00 ? Pasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:11 mi 19.00 pasuje nie wiem jak moj M ale moge sama przyjsc, nie??? z pustymi rekami nie przyjde, musze cos przyniesc!!!! nie marudz Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:30 Nie nie przyjdziesz sama, teraz jesteś dwa w jednym ))))I to Ty nie marudz Marudko, wszystko w chacie jest To do zobaczonka)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:32 ja marudze, ja??? ja??? no ... poziomkowe wino pilas???? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:51 Wow, jaka hard- coro-wa się zrobiłaś, to tak na wszystkich płaszczyznach ?)) DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 10:55 jesli dobrze cie rozumien to chodzi ci o winko??? wbrew pozorom nie jest to sikacz za 5 pln!!! tylko pyszne moldawskie winko, ze sklepu z moldawskimi winami kolo mnie... ale skoro Jasnie Pani ma takie delikatne gardziolko moge i jabola przyniesc DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:14 Hej jakie wino, ? Ty i wino ?czy moze myślisz ze bede piła z lustereczkiem z zalu jak spojrze na moje fatalne włosy ?)))) Zadnego wina, chyba ze za jakieś 1,5 roku ))))( 9mcy+ karmienie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:22 no dal ciebie mialo byc cale wino, dla ciebie ... na poprawe humoru ... kurcze cos ty z tymi wlosami wymyslila ze tak rozpaczasz??? chyba nie jest az tak zle?? co na to Anymaz???? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:30 No właśnie Antymaz powiedział ze nastepnym razem to on bedzie robił za fryzjera i ze wygladam jak babcia,rozumiesz siwa babcia, ...i teraz to juz tylko lody odemnie chce....oczywiscie truskawkowe))))) Załamka, ale ja wstepnie chciałam co innego a Babka się uparła ze tak bedzie dobrze i nagiełam się i nie jest dobrze, w lightowej wersji wyglądam jak baba jaga disco club, oooo nic tylko golarka i po calaku bo sie jak na złosc zima skonczyła i w czapce nie wypada ganiać, Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:33 ej Ania no chyba nie jest tak zle, co???????????? a ANymaz pewnie przesadza ... kurna na nastepna wizyta u fryzjera nie moze pomoc???? zreszta pozwolisz ze jutro ocenie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:37 To ja sobie pozwolę i ocenię dzisiaj)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:38 Ant jak tak się źle czujesz to przecież w ramach reklamacji możesz wymagać zmiany kolorystycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Jedna kreska .... 19.04.06, 11:41 O nie wiecej tam nie pojde chciałam zaoszczedzic to wydam jeszcze raz i skruszona wróce do swojego fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 09:22 Witam w środę) Matalka- ki diabeł?? może rzeczywiście jeszcze za wcześnie na ten test?? trzymam kciuki) Stokrotko- ja się wcale nie dziwię, żeś zdemotywowana) wiosna w końcu) erga- popieram to niemierzenie) ma-rudka- buziak) i kiedy Ty masz wizytę u swojego gina?? Althea- powodzenia) kciuki ofkors trzymam)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 10:48 a i mnie sie nic nie chce - troszkę luzu w pracy więc piszę kontynuuję pisanie pracy magisterskiej.. koledze ) własnie skończyłam drugi rozdział i minęłam próg 50 stron ) jeszcze jeden rozdział i finito ) A z mierzeniem tempki to już sama nie wiem - czy jest możliwa owu bez skoku tempki??? bo śluz niby był.. ale z tego co się orientuję to raczej nie jest to możliwe, więc czekam jeszcze jakiś tydzień, może dwa i zapisuję się na wizytę.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:31 Jestem na biezaco! Hurra Na poczatek uzupelnie liste ciezarowkowa: Lista: - 01 maja - Zebra51 (syn) - 12 maja - Finka11 (syn) - 18 maja - Megi (Mikołaj) - 1 czerwca - Nika (córeczka) - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) -17 sierpien -Hortika (niespodzianka) - 26 sierpien - Kocurek (zobaczymy co malenstwo kryje miedzy nogami 25 kwietnia ) Rany, ale ten czas leci - lada moment Zeberka bedzie tulila swojego synka - a dopiero co przezywala tyle stresow... (pamietam - bo podczytywalam) Matalko, przykro mi z powodu testu - ale moze rzeczywiscie bete warto zrobic? Ergus, na mierzeniu tempki zupelnie sie nie znam - szczerze mowiac ani razu nie probowalam... Czasem chyba lepiej nie zmierzyc niz sie niepotrzebnie zastanawiac, bo to moze dodatkowo nakrecac zle samopoczucie. Pozdrawiam Was slonecznie!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Cześć!!! :D 19.04.06, 11:42 Witam drogie Panie! Co tam u Was, jak nastroje??? Ja już po kawce (zbożowej) i ciasteczku i pogaduchach z kuzynką (wyżaliłam się odn.babci...) Matalko, na teścik faktycznie może być za wcześnie, ale beta rozwiałaby na pewno Twoje i nasze wątpliwości!!! Powodzenia! Altheo, nie wiedziałam, że dziś jakiś egzaminek masz, pewnie już po! Mam nadzieję, że dobrze poszło! Erga, masz rację - uwolnij się od mierzenia tempki!!! (Pamiętasz, ja też to zrobiłam dawno temu...) Ant, Fantaisie, znów życzę Wam miłego spotkanka w teatrze bez żadnych nakryć głowy! ;o) Marudka, a Tobie pysznych lodów u Antusi jutro! Nika i Hortika, fajnie, że uzupełniłyście listę! Megi, ja jeszcze tylko kilka niezbędnych rzeczy zakupię na allegro, a potem tak jak Ty - odwyk!!! )) Laski, słońca Wam życzę, takiego jak u mnie świeci!!!DD I zmykam załączyć pranie (sukienusie itp.) póki mamy nie ma! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:36 Antuś - łomatko-coś ty zrobiła z włosami??? Marudko-pójdziesz i obaczysz czy aż tak źle jak ona mówi.. mam nadzieję że przesadza. A właśnie - Antuś - śniłaś mi się!!! że się spotkałyśmy - tylko nie wiem gdzie co i jak - ale na pewno to byłaś ty!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:38 Kochane właśnie wróciłam z wynikiem badania histopatologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:39 Fantaisie iiiiiiiiiiiiii......??? Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:39 Fantaisie w badaniu wszytko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:40 O ostatni komentarz kolezanki z pracy, ze moja grzywka wygląda jakby na nia ptak narobił z wielkiego rozpędu i jeszcze na zakrecie, I co nie jest tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:41 Fantaisie i coo......???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:42 Antus to niezle masz kolezanki z pracy, ale po takim komentarzu az sie boje jutrzejszego spotkania .... DD Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:45 Już. Dzwoniłam do docencika. Fragment jaja i ciąży doczesnej. I to wsio. Czyli przyczyny brak. Żadnych ropni, zaśniadów i innych atrakcji, jednym słowem jestem zdrowa) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:47 No to dobrze, pewnie to marne pocieszenie ale tak miało byc.... Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 11:46 No boj się boj ...umrzesz............. ze śmiechu)))A ja pęknę z rozpaczy)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:05 Qrcze mama już wróciła, a w pralce sukieneczki Gviazdeczki... Teraz muszę cały czas się tam kręcić, by przypadkiem mamusi nie przyszło do głowy prania wyciągać jak się wypierze!!! Fantaisie, dobrze, że badanie histo.nie wykazało żadnych nieprawidowości!!! Ant, może Ty nam swoje zdjęcie wyślij, a my szczerze skomentujemy Twój najnowszy image! )) Bebellku, a Ty dalej tak do tego WC biegasz?! Chyba zamiast przybierać na wadze, chudniesz, co?! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:21 Antuś - to moze fotke nam podeslesz swojej grzywki???? a my szczerze odpowiemy co myślimy o twoim fryzjerze )) Gviazdeczko-pilnuj pilnuj pralki - nosz żeby się udała niespodzianka.. Fantaisie - to super że jest OK!!! to do dzieła!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:29 Antuś podeślij nam zdjęcie, zaciekawila mnie ta Twoja nowa fryzurka Fantaisie dobrze, że wyniki sa OK!! Do dzieła Gviazdeczko pilnuj praleczki, bo się niespodzianka wyda. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:30 Antuś! Mam pytanko czy wpadniecie może do nas po koncercie? A drugie skąd będzie jechać, bo muszę Wam napisać jak tam dojechać Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:43 O właśnie o to miałam się zapytać, bo ul. znalazłam ale ja w Wołominie to tylko w sądzie byłam ai tak nie wiem czy drugi raz bym trafiła)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:43 O prosze sie zapraszaja!! Fantaisie tylko Antusiowi nie daj moich krewetek PP, dobra??? A poza tym dobrze ze wyniki dobre, do dziela laska!!! zagon Pawelka do wyrka i nie wypuszczaj za szybko!!!! sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:53 Spokojnie krewetki chyba dopiero lecąA poza tym też możesz przyjechać)) Antuś, piszę od trasy toruńskiej: Jedziesz sobie trasą, zjeżdżasz na Białystok, i na II światłach w prawo, będzie tablica na Zielonkę Cały czas prosto, na rondzie prosto, i dalej prostojuż w Zielonce masz jedno głupie miejsce, takie rozwidlenie więc trzymasz się głównej!!!! jakby lekko na prawo, przejazd, prosto aż do końca drogi, na światłach w lewo i już tylko prosto główną. Będziesz mieć dwa razy światła(Kobyłka), Ty ciągle prosto po prawej stronie SHELL a po lewej Muzeum. Samochód zostawiasz na dole na trawce Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:58 Sukienusie uratowane, wiszą na suszarce obok mnie! )) Czasem to naprawdę żałuję, że nie mieszkam w Warszawce, bo akurat większość z Was tam jest i możecie się umawiać na lody, do teatru czy KFC..., ja też chcę!!! Poza tym dopada mnie chyba stresior przed dzisiejszym USG i wizytą! Czy Mała (a może jednak Mały) przypadkiem się źle nie obróciła, bo ostatnio naprawdę szaleje w brzusiu, czy wymiary będą dobre, czy szyjka się trzyma, czy...???? Oj, jeszcze kilka godzin i może się uspokoję! Megi, pewnie odczułaś niesamowitą ulgę po wczorajszym podglądaniu Mikiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:00 Gviazdko- Ty się nie zastanawiaj nad takimi rzeczami!! szkoda nerwów i czasu) przecież wiadomo, że wszytsko jest dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 12:56 biegam Gviazdko biegam) ale nie często, mdli mnie okropnie przez cały czas, ale rzygam tak co drugi dzień) a czy chudne to nie wiem) ważyli mnie ostatnio trzy tygodnie temu, a wcześniej to się wążyłam w grudniu w szpitalu, więc nawet nie wiem ile ważylam przed ciążą) za to mięśni nie mam żadnych jak się okazało) brzuch mam teraz taki jak z Tośką w piątym miesiącu) z trudem mieszczę się w spodnie) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:01 Bebellku, zawsze lepiej rzygać co dwa dni, niż codziennie! )) Który to już tc??? Czy te mdłości nie powinny już sobie odpuścić?! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:02 Aaa, już widzę, ślepota ze mnie!!! 10tc..- no to jeszcze troszkę i będzie Oki (mam na myśli mdłości!) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:05 co prawda to prawda) zawsze lepiej raz na dwa dni) no, i mam nadzieję, ze za dwa-trzy tygodnie bedzie z mdłościami spokój) ale Bąbel napewno cos wymyśli, zeby się mamusi nie nudziło) podejrzewam, że jest on złosliwego charakteru) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:10 NO jak nie ma byc złośliwy jak Ty cały czas ze to Ona jak to ci On)) Fantaisie dzieki ogromne, napisane super))Odliczam minuty)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:11 Bablica widac w ciocie Ma-rude sie wdala, taki sam wredny charakterek!!!! DD Gviazdeczko Bebelek dobrze mowi, ty sie bez sensu nie denerwuj!! Z mala Gviazdeczka wszystko jest Ok i tak bedzie do konca. ale by byl numer gdyby jednak to byl maly GviazdorD w sukieneczki to bys go chyba jednak nie ubierala, co??? Bebelek mimo wszystko zazdroszcze ci tych ciazowych obiawow, kurcze a u mnie nic, tylko caly czas watpliwosci jest ta ciaza czy jej nie ma ... wiem, wiem glupoty gadam A Bebelek - odkrylam nowe zelki Fruit tella - zwierzaczki pychota!! polecam- dobrze pamietam ze ty ostatnio harbiki jadlas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:17 Marudka i Ty mi mówisz, że mam się uspokoić, podczas, gdy sama takie głupoty wypisujesz?! )) Jakich Ty kochana dowodów chcesz, by uwierzyć w swoją ciążę, co?!?!?!? A tymi sukieneczkami to będzie problem jak Gviazdeczce urosnął siusiak... Mój M. powiedział, że jeśli faktycznie nasza córcia okaże się syneczkiem, będzie nosił te różowe gatki i bluzeczki, skoro tyle kaski na nie wydałam!)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:03 Gviazdeczko a co to za nerwy??? Już spokój mi tu!!!! Bebelku, to idzie ku lepszemu tylko co drugi dzień! I nie martw się mięśniami, na pocieszenie, ja myślałam że mam, tyle brzuszków trzaskałam i co? D...a blada, nie ćwiczyłam przez dwa miesiące i teraz brzuchol mi wsi, i mam zakwasy jak stąd do Afryki! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:07 Mi też wisi) ja się absolutnie tym nie stresuję) brzuch wisi, a mi wisi, ze on wisi) A W ma nadzieję, ze mamy bliźniaki, tylko, ze ich nie wykryto na pierwszych USG) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:12 Antuś, czyham z niecierpliwością)) A teraz chyba powinnam się rozegrać?! Ha ale i się nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:12 Hehe, u mnie w domku też padło takie hasło, że to może bliźniaki są, bo niby brzuszek miałam taaaki duży (jakiś m-c temu)! Wariaci, oni chyba dawno nie widzieli kobietki w ciąży tak na żywo! )) Fantaisie, a brzucholkiem, nawet jeśli wisi się nie przejmuj, w końcu i tak za chwilkę to Ci dopiero będzie wisiało i skakało, hihi! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:18 Gviazdko nie pocieszaj mnie! Dupsko i mi dynda, brzuchol tyż, wzięłam się już za siebie, od soboty poranna gimnastyka(stąd zakwasy), od wczoraj stepper! A od jutra dietka, koniec luzu, jak ja będę wyglądać latem??? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:24 A jak masz wyglądać?! Normalnie! Jak babka w ciąży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:27 Ale teraz?????????? Sadło się wylewa(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:29 Ja weszłam na wagę po świętach i teraz to nawet sie boję wchodzić do pokoju gdzie jest waga, dobrze że on nie wymaga częstego odwiedzania, bo narazie są tam tylko szafy i waga Gviazdko wszytsko będzie dobrze, Gviazdka sobie bryka, więc jest jej dobrze i już pewnie przygotowuje się na podglądanie no i mam nadzieję, że to jednak ona nie on bo szkoda tych sukieneczek)) choć może twój m. wyglądałby w nich równie słodko)) miki wczoraj oczywiście swoje jąderka prezentował(mamy nawet ich zdjęcie) a buzię łapką sobie zakrywał Fantaisie, z całego serca ci zyczę, żebyś nie zdążyła zabrać się do ćwiczeń, z wiadomych powodów!!! To dobrze, że histopadologia wyszła ok. Bebell "tylko" co drugi dzień? Cóż za luksus! A Ty jakbyś sie na bliźniaki zapatrywała? Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:36 No tak bliźniaki zamknęły by usta forumowym ciociom szczególnie parka)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:40 Dokładnie)) A ja jednak biorę się za siebie! Na pewno maj będzie jeszcze na luzie, więc wykorzystam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:43 O i ja się wziełam ciekawe ile wytrzymam)) Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:45 Fantaisie, niczego nie bronimy, ćwicz póki możesz, czyli już niedługo, hehe! Laski, idę się pomału przygotowywać do wyjazdu - depilacja (ciężko będzie), kąpiel, kremiki, włoski,... Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:50 Fantaisie - ja tez wzięłam się za wieczorne ćwiczenia - brzuszki, skłony przysiady i takie tam.. bo brzuchal troszkę wydęło.. Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:51 Gviazdeczko proszę się tu nie stresowac, napewno wszystko jest w najlepszym porządku. Wiesz czasem sama się zastanawiam czy mi dzidizuś też jakiegoś psikusa nie sprawi i czy nie okaze się chłopcem. Mam nadzieję, że jednak nie, bo co ja zrobię z sukieneczkami? co prawda dwa razy lekarz mówił ze dziewcznka wiec chyba sie nie myli. Megi ja na wage wchodze tylko raz w miesiącu u lekarza, żeby niepotrzebnie sie nie stresować i nie psuć sobie nastroju Fantaisie pocwiczyłabym sobie chetnie z Toba Nie moge sie doczekac kiedy znów bede mogła isc na aerobik! Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:57 Gviazdko powodzenia w depilacji, u mnie jest to coraz bardziej karkołomna procedura Czekamy na dobre wiadomości po wizycie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 13:57 Ha ha ha czyli jest nas więcej!!! A zaciążone będę potem skakać) Zmykam, idę pograć, bo o 14:30 mamy już próbę w domu a potem prosto na koncert. Prosimy o trzymanko kciuków A ja ślę fluidki do Gviazdki! Do Althei już przestałam, mam nadzieję, że nie za wcześnie! Buzi Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 SMS od MONIKI 19.04.06, 14:02 Wczorajsze zabiegi bardzo pomogły bo dzisiaj płucka czyste. nadal mam klepaći inhalować. w poniedziałek kolejna wizyta. Tak więc nadal na przepustce. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: SMS od MONIKI 19.04.06, 14:03 i znowu dobre wiesci od Moniki i Magdusi!!! jak sie ciesze !!!! oby tak dalej, sciskam obie Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: SMS od MONIKI 19.04.06, 14:04 Jak dobrze, że te zabiegi pomogły. Niech już zostaną w domku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:02 hehe, powiem wam ze ja tez robilam swojego czasu brzuszki wieczorami, bo cos mi brzuch wywalilo, a potem zrobilam test ... i przestalam robic brzuszki i sie przejmowac ze rosnie bebech DDD ale sie moj M z tych moich cwiczen pozniej smial DDD Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:03 Fantaisie rzućcie publiczność na kolana!!! Tak żeby nie mogli wstać conajmniej pół godziny Dziewczyny właśnie sobie czytam o bakteriach w trakcie porodu, tzn. jakie są procedury przy porodzie jeżli moje bakterie dalej uparcie będą we mnie mieszkać. Czy któraś z Was wie coś może na ten temat? Musze jutro mojego ginekologa w tym temacie pomęczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:06 Ja w trakcie porodu dostawałam osłonowo w kroplowce antybiotyk, ale mała i tak troche załapała ale poradziła sobei dalej z tym sama Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:09 Dzięki Ant za odpowiedz, zwłaszcza za taką optymistyczną odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:19 Megi u mnie dosyc długo Mała była bez wod płodowych wiec jak przez otwarte drzwi przylazły bakterie( dostała temp 38,5 i dostałam antybiotyk) potem w wymazie u Małej wyszło ze cos tam miałą poczekali jeszcze jedna dobe i okazało się ze jest OK, niestety przed porodem nie miałam posiweu z pochwy wiec nie wiadomo czy to fakt wczesnego przebicia pecherza płodowego spowodował zaistnienie bakterii czy juz tam coś miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:09 Marudko- no ja przyznam że u mnie nie może być innych przyczyn wydęcia brzuszka jak tylko świąteczne obżarstwo ) dlatego trzeba ostro się za to zabrać Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:24 Hej laski! Juz po egzaminie. Chyba troche za duzo napisalam... ale ja juz tak mam. I w ogole jakos nie bardzo mi sie to co napisalam podoba. Mam nadzieje, ze przynajmniej bledow duzo nei narobilam. Gviazdeczko, malenstwu robi sie ciasno i dlatego ci sie wydaje, ze tak sie wierci. Antus z siwa grzywka, bedzie dzisiaj sluchala Monisi! A pitem jakas imprezka sie szykuje! Pieknie, pieknie! I lody jutro! Ja tez chce! U nas waga stoi w sypialni, wiec ciezko sie nie zwazyc, ale stram sie na nia nie zwracac uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 21:47 A to piorun jeden...teraz podwójnie wysyła.... Enterku, biedulko, rzuć to, może jutro będzie lepsza wena twórcza... Melbus i co???? Półka jeszcze wisi???? Ant, kiedy zapada decyzja o kupnie działeczki...będziem pić!!! lody wczoraj zjadłam...uffff jaka ulga na to piekiełko w gardełku...a dzis męzus nie kupił(( Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:26 erga- Ty taka pewna nie bądź) juz nie jedna tak mówiła a później jej to obżarstwo w brzuchy skakało) Megi- ja kiedys chciałam blixniaki, ale potem miała bliźniaczki bratowa Wojtka i mi od patrzenia przeszło) chybabym nie dała rady z trójką małych dzieci... chociaż kto wie?? podobno człowiek silny jest) a jednej naszej znajomej przez cała ciążę mówili, ze ma blixniaki i ona wszytsko podwójne kupiła, a potem jedno dziecko sie urodziło)) drugiego nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:42 mnie tez zawsze marzyły się bliźniaki... ech a teraz myślę żeby choć jedno się udało .. Ale z dwójką na pewno nie jest lekko - jedno śpi, drugie krzyczy i na odwrót Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:42 Hahahhaha... Zniknelo drugie?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:43 Jak dobrze, ze z Magdzia lepiej i ze moga zostac w domu! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:46 ale jak można się tak pomylić??? i to do końca twierdzić że jest dwoje... hehehe Ciotka mojego M. do końca myślała że ma jedno dziecko. A jak zaczęła rodzić to dwójka wyszła )) ale swoje przeżyła - pierwsze dziecko rok wcześniej straciła-prawdopodobnie pielęgniarka upuściła dzieciątko i po dwóch dniach zmarło.. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:44 my się śmiejemy, ze jej USG lekarz robił na bańce i widział wszytsko podwójnie) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:45 Chyba tak! O przypadku w druga strone slyszlam, ale zeby dwoje widziec a urodzilo sie jedno to jeszcze nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:52 tym bardziej, że jej tak do samego końca mówili, bo, że na wczesnym etapie jest dwoje, a potem tylo jedno zostaje to podobno częste... i kupiła se kobita podwójny wózek, dwa łóżeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 14:54 łomatko!!! no to kobita zaszalała.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 15:04 No to musiala sie pozniej szybko starac o nastepne, coby sie sprzety nei zmarnowaly Tutaj wozki blizniacze sa bardzo popularne. W wiekszosci z nich siedz dzieci nie bedace blizniakiami Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 16:11 wróciłam z pracki...i siadam do nauki.Kolejny egzamin za pasem... Miałam dziś pierwszy zabieg w miejej lecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
matala6 Jestem:) 19.04.06, 16:29 sama z Losiem Poczekam do piatku, a potem bede myslec co dalej Na sobote kupie nowy tescik W dodatku i tak rano sie zrywam, bo mam zajecia w szkolce (( Moze w pn (jak bedzie mi dane) Bete zbadam chyba dobrze tak z rana badac, bo nie wiem. Wariant z przesunieciem owulacji tez byl uwzgledniony w starankach. Brzusio mnie nie boli przedmalpowo ide jesc obiadek niestety tylko z Loskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jestem:) 19.04.06, 16:37 a ja mam test owu pozytywny...owulacja w urodzinki Matala, Ty masz stalowe nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Jestem:) 19.04.06, 16:38 szkoda,że nie posłucham jak Fantaisie gra Może następnym razem...na razie trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Jestem:) 19.04.06, 17:24 Hejka i ja tez już w domku . Zdążyłam wchłonąć flaczki od teściowej ze świeżym chlebkiem . Melba, a na kim się dziś pastwiłaś? Na kotku, piesku? Wiecie co, ja bliźniaki bardzo chętnie! Pewnie teraz nie wiem co mówię, hihi... Ale dziś czadowa pogoda!!! Nic tylko do lasu i do parku, zamiast siedzienia w biurze! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Jestem:) 19.04.06, 17:44 No tak Melbuś - jak tu któraś pisała w urodzinki najlepiej!! i ja już szykuję szkło na jutrzejsze toasty )) Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 17:45 Hej! Świeci słoneczko)) wróciłam do domu i zabieram się za pisanie pracy. nie chce mi się(( będę zaglądać miłego wieczorku Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 17:47 Dziewczyny, możecie mnie uswiadomić z tymi testami owu? kiedy je robić, co pokazują? nosz głupia jakaś jestem Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 18:01 Enterku tutaj znajdziesz opis takiego testu. w skrócie wskazują ine te dni kiedy powinny "wióry lecieć" aby były jak największe szanse na poczęcie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Po wizycie... 19.04.06, 18:31 Dziewczynki moje, wróciłam, ale co się tam nasiedziałam to moje, strasznie dużo babek dziś przyszło! Ogólnie jest średnio... Wszystkie wymiary na USG są dobre, widziałam po raz kolejny główkę z prawidłowo zbudowanym mózgiem, potem brzuszek, serduszko, kręgosłup, jelitka, pęcherz moczowy, rączki, nóżki! Mała (prawdopodobnie) siedzi po turecku i wciąż jest odwrócona główką do dołu! Waży 1645g, nie wiem czy to mało czy dużo?! Z nieco gorszych wieści, jeśli skurcze nie ustaną, będę musiała położyć się znów do szpitala pod kroplówki... Gin. początkowo chciał mi zwiększyć dawkę Fenoterolu, ale uznał, że boi się o moje serduszko! Dołożył mi jeden lek, ale i tak prawdopodobnie trafię do szpitala... I tyle, idę pogadać z mężem, bo właśnie wrócił z budowy!!! Na razie Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Po wizycie... 19.04.06, 18:37 Mężuś bierze prysznic, więc wracam jeszcze... Zapomniałam podziękować Wam za kciuki, jesteście jak zwykle kochane!!! Melbuś, a kiedy masz te urodzinki??? Dziś czy jutro?! Altheo, na pewno świetnie napisałaś ten egzamin! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Po wizycie... 19.04.06, 18:46 Gviazdeczko, dobrze, ze dizdzia zdrowa . Biedna jesteś z tym szpitalem... ale już niedługo i Gviazdeńka będzie z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Po wizycie... 19.04.06, 18:47 Gviazdko, waga małej Gviazdki jest w normie, dobrze, że tak gzrecznie sobie rośnie) Może spróbuj więcej odpoczywać, żeby pozbyć się tych skurczy? Mi "leżakowanie" najbardziej pomaga. Mam nazdieję, że jednak nie będziesz musiała kłaść się do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:03 Witajcie popołudniowo!!! Przede wszystkim - Gviazdko ciesze się że Gviazdeczka zdrowo rośnie. Mam nadzieję, ze skurcze szybko miną i nie będziesz musiła kłaść sie do szpitala. A jeśli to myśl, ze to dla dobra Gviazdeczki. Moja siostra w ciazy tezmusiała położyć sie na 2 miesiace a Siostrzeniec przez 2 lata tylko raz zachorował!! Tak wiec trzymam kciuki za Ciebie Oczywiscie za wszsytkie inne fasolki równiez trzymam kciuki - za Nike, megi, kocurka, Hortikę Anialm i wszystkie które nie wymieniłam. Kciuki trzymam takze za wszystkie przyszłe mamusie, które jeszcze nimi nie są ale niedługa na pewno będą (ale zmaotałam ) Ja też jestem zielona jeszcze jeśli chodzi o wszystkie testy owu, IUI etc etc. Mam nadzieję, zże ta wiedza nie bedzie mi do nicego potrzebna.... Jutro idę do gina i zobaczymy co powie - pewnie nic, najpierw będę musiała porobić wszystkie badania. Dzień u mnie dziś męczący - dużo pracy, nawet bardzo - jutro i pojutzre bez zmian Prasa czeka na mnie bo zaniedbuję ostatnio..nie mówiąć o ksiażkach - wszystko przez forum ) Nie mam nadal zdjeć części foremek buuuuuuu Zauważyłam, ze sam mat-fiz tutaj występuje na forum - ja sie wyłamię - noga ze mnie starszna, pitu sobie sama nie rozliczę (czy ja juz tego nie pisalam przypadkiem....?????) Humanistka ze mnie zdecydowanie bradziej, studia humanistyczne, matura równiez. I pewnie juz tej matematyki sie nie nauczę do konca zycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:20 Gwiazdeczko, najwazniejsze,ze ogólnie jest wszystko w miare dobrze!!!A szpitaliku sie nie bój...żyje sie tam innym rytmem, wiem...ale jesli to ma pomagac gwiazdeczce w siedzeniu u mamusi...przezyjesz te kroplóweczki. Mireczko twoja pozycja przed kompem powinna być półleżaca...najgorsze dla szyjki jest siedzenie " na sztywniaka" Anialm, ja tam na ciebie nie krzyczę,ale moje zdanie na temat swego gina znasz....i już mi do łóżka!!!Rozumiem,ze mamuśka w potrzebie,ale jesli i ty sie za chwile rozłozysz, to dramat gotowy...kto sie wami zajmnie???? Nie biegac tyle, nie sprzatać...i na Boga leżeć.... A mówił cos o szewku lub pessarze( gwiazdko tak to sie nazywa?) babeczki, skoro niektóre z was maja juz jakies plany urlopowo wyjazdowe w pierwszych dniach maja,n a anialm ma mauske w szpitalu to możemy sie przeciez spotkać 6 maja....dla mnie to nie jest problem...wypowiedzcie się! Moniczko, a jak twoje koncerty? Megi...to my juz niedługo zobaczymy małego Mikusia!!! Wiem, panikara ze mnie...ale mam ogromna ochote was do łóżek przywiązać...I pilnowac niczym kapo hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:25 Balbinko Ty skarb nasz jesteś a nie kapo!!!!!!! kochana i tyle. O i Ja chcę koniecznie - 6 maj jak najbardziej jestem za A kto przyjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:32 Balbinko - mój mąż to by Cię chyba na rękach nosił wiedząc jak o mnie dbasz! On też chciałby, żebym non stop leżała i NIC nie robiła (hihi, właśnie robi mi wykład...,a ja sobie piszę z Wami)! I tak jak Anialm napisała, jesteś po prostu kochana!!! Też się zastanawiałam nad pessarem u Ani lub szwem... Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:42 Gviazdko, dobrze,że maleńka rośnie, ale dbaj o siebie, leż, wypoczywaj! Anialm, czy jestes na zwolnieniu?Leżysz?uważaj na siebie-i na maleństwo a ja się uczę... Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:44 Jestem na zwolnieniu już od czasu tego krwawienia co miałam w lutym i prawie cały czas leże i wypoczywam - M by mi nie dał żyć gdybym się nie oszczędzała. Melba a do czego się uczysz? egzamin jakiś znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Po wizycie... 19.04.06, 18:45 Witam środowo! Melduje się w nowym watku (troszkę późno i ostatnia, ale zawsze). Przez święta wogóle nie miałam czasu żeby usiąść do komputera, a teraz mam mamę w szpitalu i jutro ma oprację. Także jestem ile się da w szpitalu, żeby sama nie siedziała., Także nie wiem co się działo przez te parę dni - bo wy litości nie macie kochane i tyle naprodukowałyście, że musiałabym siedzieć 3 godziny zeby nadgonic - więc może jakiś mały skrót ktoś by mi podrzucił? Gviazdko - że te skurcze Ci nie odpuszczają... by nie skończyło się na szpitalu. Dobrze że mała Gviazdka rośnie zdrowo, a i znowu się ukryła jednak wstydliwa jest. Ja też byłam dzisiaj na wizycie - skurcze są już dość bolesne ale fenoterolu nie można jeszcze włączyć, mam anemię, bakterie w moczu, i szalenie krótką szyjkę macicy... lista się wydłuzyła ale nasz mała pchełka tak się wierci, że wszyscy już czujemy porządne kopniaczki ALe cieszymy się że maleństwo rośnie zdrowo, macha rączką gdy je podglądamy. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:04 Gviazdeczko, mam nadziej, ze skurcze sie uspokoja i jednak nei trafisz do szpitala. Jeszce tylko kilka tygodni i malenstwo bedzie z wami! Dobrze, ze a nia wszystko dobrze! Anialm, mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko bedzie dobrze! I z toba i z twoja mama! Sciski! Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:28 Dzięki dziewczynki!!! Aniulm, te nasze skurcze się chyba zmówiły! )) Trzymam kciuki, by wyniki badań wkrótce były prawidłowe, a dzidzia rosła pięknie i zdrowo! Jaaniu, niestety nie mam zdjęć z USG - mój gin. nagrywa mi wszystko na kasetę video, ale zdjęć nie dostaję! Megi, skoro mówisz, że waga Gviazdeczki jest w porządku, wierzę Ci na słowo!!! (choć mój M. myślał, że już pod 2000g będzie) I wiecie co?! Wizja szpitala nie jest mi już bardzo straszna, jeśli dzięki kroplówkom moja córeczka urodzi się zdrowa i w pełni rozwinięta, mogę się położyć nawet jutro! A teraz, zgodnie z zaleceniem gina i na prośbę męża, muszę się położyć... Życzę wszystkim miłego wieczorku i owocnych przytulanek, zwłaszcza tym, u których jaj ci dostatek! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
anialm Re: Po wizycie... 19.04.06, 19:55 Ide w slady Gviazdki - uciekam z przed komputera... ale juz niedługo B obiecał ze juz niedługo podłaczy mi VAIO do internetu to bede do poludnia w sieci Sciskam Was mocno!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Wrażenia po koncercie i nie tylko:))) 19.04.06, 20:37 Dziewczyny kocham Amelkę jest boskaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mąż Antusi również super, ale Amelka-spać dzisiaj nie będę))) Gviazdeczko, będzie dobrze, może jednak ominie Cię ta kroplówka! Trzymam za to kciuki! Anialm, siedź w domu, ucałuj mamę, ale postaraj się jednak wypoczywać!!! Ta lista przez Ciebie wymieniona jest dość długa... Co do spotkanka 6 maja, to u mnie z sobotami jest zawsze problem, gdyż ja mam zajęcia z dzieciakami(( Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Wrażenia po koncercie i nie tylko:))) 19.04.06, 20:43 Gviazdko tutaj stronka o wadze dzieciątka w ciąży, żeby uspokoić Twojego męża Jak widać Gviazdeczka jest nawet ciut większa niż normy Fantaisie ale jak po koncercie, rzuciliście publiczność na kolana???? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Wrażenia po koncercie i nie tylko:))) 19.04.06, 20:48 O to pytajcie Antusi)) ALe dziewczyny pierwszy raz zagrały tak świetnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:02 O, co ja widzę!!! Panie kochane posłuchały i grzecznie leżą w łóżeczkach....albo tak tylko ściemniają...chyba muszę wejść w potajemny kontakt z ich ślubnymi i sprawdzić...hihi. Megi, mam serniczek brzoskwiniowy w lodówie...chcesz wirtualnie posmakowac??? A lody uwielbiam....i nie mam pojecia o jakich to ciagle wspominacie....no ale cóz , jesli będe w Warszawce, to musowo bedziecie musiały mnie tam zaprowadzić, bo nie wyjadę bez ich spróbowania)) Marudko, ty sie ciesz, ze nie masz tych mdłości...wszystko przed tobą)) Bebelku, faktycznie, jesli brat W. ma bliźniaki...to i wy również macie szansę))Dobrze,że juz czestotliwość spotkań z kibelkiem zmalała)) I ustalcie między sobą , jaki terminek wam bardziej pasuje, by wszystkie były zadowolone))Mnie jest wsio rawno)) Melbus , takie 23mm podobno cud malinka!!!Akurat!!! I juz dzis moga pęknąć! Zatem bierzcie sie do roboty juz dzisiaj...klinika musi poczekać, dziecię wcześniej do łózia...i uważajcie na półki...hihihi. Enterek , znowu cie robotka zawalili??? Kocurku, takie zycie...jednym to zawsze wiatr w oczy... Ojej, to zeberka lada chwila będzie rozdwojona....A na moim malutkim osiedlu znowu nowa ciężarówka...kuźwa te bociany na pewno się pomyliły... A i musze sie pochwalic, ze i my dzis zobaczyliśmy pierwszego tej wiosny boćka...ale paskuda wiał az sie smuga robiła(( Horticzko, wypoczywaj kochana w ramionach mateńki))) Niko, rozumiem,ze nie wytargowałas od gina L4???Super,ze pokoik dla małej prawie gotowy.... Matalko, nadzieja jest i tego się trzymaj!Tylko zlituj sie nad biednym łosiem)) gwiazdeczko, alez musiała byc konspira z ciuszkami...i ryknęłam śmiechem, gdy wyobraziłam sobie synka w dziewczęcych ciuchach))Chyba nie kupowałas większych ubranek))A dla G. duża buźka za nakłanianie żonki do leżakowania)) Pewnie tez skorzystał z okazji i podgrzewa ci boczek??? Moje gardło nawala....juz mam sexi głosik niczym Monisia( A podobno nie mozna sie zarazic przez internet, no chyba,ze Pawełek jakis extra program wytworzył i przesłal mi chrypkę żonki...tylko, ze ja nie zasłużyłam(()Czuję,ze jutro będę miała zupełny bezgłos....i d....a blada.... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:12 Balbinko, no nie tylko nie bezgłos!!!!! Muszę pogadać z Pawełkiem co wymyślił na neciku)) Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:18 Balbinko Twoje wypieki to ja zawsze chętni skosztuję i wirtualnie i realnie)) A jak przyjedziesz do wawy to razem z Mikim zapraszamy Cię na ogromną porcję lodów do Grycana Hmm a może dobre lody by pomogły na Twoje biedna gardło?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:21 Znowu lody...a ja na dietce Zapomniałam o najważniejszym kolor włosków Ant jest całkiem, całkiem, tylko z tyłu to chyba jakiś orzeł nawalił)))) Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:39 megi, nie ma sprawy, do Warszawki w wakacje przyjdę z paczuszką)) fantaise..i co ci powiedział męzuś??? Kurka jutro ma 8 godzin non stopa...chyba umrę((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Po wizycie... 19.04.06, 21:39 megi, nie ma sprawy, do Warszawki w wakacje przyjdę z paczuszką)) fantaise..i co ci powiedział męzuś??? Kurka jutro mam 8 godzin non stopa...chyba umrę((( Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babki 19.04.06, 21:25 Nie watpię,ze występ był udany...Moniczka pastwiła sie nad dzieciaczkami niemiłosiernie...hihihi Althea...ile to jeszcze przed toba tych egzaminków???Świetnie,ze jesteś zadowolona . Cytrusie , odezwij się !!!! Ergusie tez nam wcięło, chyba żegna się ze szczeniaczkami...są słodkie, nie mozna sie na nie napatrzeć! I Zuzka milczy....i potwors i patuli buuuu O Abi, to nawet nie wspomnę...siedzi biedaczka na obczyźnie...i męczy się sama ze złymi nastrojami...martwię się o nią(( Stokrociu, zobaczymy, moze @@2 nie przylezie...ale faktycznie, jesli ma sie przyczłapac niech robi to bez opóźnienia)) Megi, gwiazdeczko, nika ma rację, częste wchodzenie na wage tylko niepotrzebnie was stresuje...i zafundujecie dzieciaczkom anorektyczne myśli)) a twój męzus gwiazdeczko szybko by sie zmęczył, gdyby miał takiego klocka jak ja nosic na rękach....oj , oj piszczałby biedaczek... Ogromnie się cieszę,że U naszych M&M wszystko zmierza w dobrą stronę.... Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: babki 19.04.06, 21:30 To ja poroszę o zdjęcie ant....ona biedaczka was wszystkie poddusi, że sie z niej naśmiewacie...orzeł mówisz...to nie wrona...zawsze coś)) Ant....jesli faktycznie tak źle sie czujesz w nowej fryzurce idź do fryca i niech ci odbarwi ten wzorek...niestety nie wiem jak to sie fachowo nazywa...ale jest to możliwe)) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: babki 19.04.06, 21:49 Dotarłam, Mała lezy w koncu grzecznie w wyrku i zasneła, i to sama... Monia i jej dziewczyny powaliły mnie na kolana, coś wspaniałego , jak one grają, tego nie da się opisac to trzeba zobaczyc , usłyszeć, Mała wytrwała w względnym spokoju mniej wiecej do połowy koncertu, co jak na nią to baaardzo dużo, przez to nie usłyszałam występu MOni. Monia była na tyle kochana ze zagrała specjalnie dla nas jeszcze w domku, i tu juz lezałam rozłozona na łopatki, ona nie gra, ona płynie przez muzykę, niesamowicie zdolna kobieta pod kazdym względem perfekcjionistka, jest moim guru, zaczynam dązenie do doskonałości) M Moni to faktycznie iście fantastyczny z fantazja facet, I jeszcze na dokładke opowieść z cyklu świat jest mały, jedna z dziewczyn była u Moni w domku czekajac na rodzicow, i siedzimy wchodzi jej mama, ja, Dorota?, Ona Ania? i przywitałyśmy się serdecznie, to była moja szefowa z mojej pierwszej pracy))))Niesamowite Nic nie powiem jak Monia ma w domku, ale to istny majstersztyk, Podsumowując, było WSPANIALE, !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: babki 19.04.06, 21:52 Maruda, boskojak się cieszęA temu bucowi, u którego byłas przed swiętami , powinnas wysłać wynik badania z dopiskiem,że powinien się przekwalifikować)) Fantaisie, ja Cię muszę w końcu usłyszeć Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Balbinko:) 19.04.06, 21:38 Raz, że roboty duzo Dwa, że pracę musze napisać a mi sie nie chce(( naślęczałam raptem dwie stronki jak E zobaczy, to będzie krzyczał już mi się nie chce idę zrobić przerwę... czy Wy znowu spotykacie się w Wawie? a ja? dobrze, ze krzyczysz na dziewczyny gviazdka, anialm i pozostałe: UWAŻAĆ na siebie! ROZKAZ! Jasne? no, to idę pisać dalej.... Ale podczytuję Was w miarę wolnego czasu i myślami i serduchem jestem z Wami! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 21:47 dziewczynki ja naprawde jestem w ciazy!!!!!!!! nic wam nie mowilam, ale dzis mialam usg, Marudziatko ma 7 mm, wg usg to jest 6 tyd. i 3 dzien i ja widzialam serduszko - skakalo jak pileczka kauczukowa!!!!!!!!!! BOSHE!!!!!!!!!!!!!! )))))))))))))))))))))))))))))))))) ale sie ciesze )) lece czytac ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 21:53 KOchany niedowiarku, ciesze się razem z Toba, 7 mm to juz całkiem spore Marudziatko i serduszko mówisz, jak piłeczka))Bardzo się cieszę, Wrzuszyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 21:54 A półki jeszcze wiszą ten cykl bez gadżetów Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:00 doczytalam ... Gviazdeczko super ze mala Gviazdeczka rosnie zdrowo, tylko szkoda ze u ciebie szpital na horyzoncie, no ale moze wszystko dobrze sie skonczy i obejdzie sie bez lezenia ... zreszta czy to wazne, czego sie nie robi dla naszych skarbow) Analm - sciski kochana dla ciebie i twoje mamy, jutro trzmamy kciuki!!! kotek tylko ty sie nie przemeczaj tak straszne, bo faktycznie lista jest dosc dluga ... Melbus bez gadzetow mowisz?? a na koncert do naszej Moniczki to mozemy sie razem wybrac, co??? a o tym lekarzu to samo pomyslalm jak wyszla z usg. Antus kochanie jutro lody aktualne, tak??? dla mnie podwojna porcja!! musze tego orla zbaczyc DDD Balbinko kochanie sciskam wieczorowo, widze ze i necik sie poprawil troszke? super Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:12 Marudko orła zobaczysz))Czekam na Cie jutro Wiesz dopiero doczytałam nie wiem jakim cudem wczesniej tego nie widziałam co Ci powiedział, normalnie baran, brak mi słów, Melba dobrze mówi ze powinnas mu teraz pozdrowienia z wynikami wysłac Gwiazdko ma nadzieje ze szpital jednak nie bedzie potrzebny, odpoczywaj ile się da Anialm musisz na siebie uwazac, ja wiem Mama w szpitalu, chcesz byc przy niej ale musisz odpoczywac dla maluszka Balbinko,mam wrażenie ze Ty znasz myśli nas wszystkich zawsze dokladnie wiesz co komu powiedziec co doradzic, zawsze to co powiesz jest takie głebokie, Ty jesteś jak taki dobry duszek. Lece do ksiązek Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:16 Gwiazdko, moze sie wszystko unormuje )))\ Główa do gory. Pytałaś mnie czy wiem cos na temat stawek za trłumaczenia. Roznie to z tym bywa, wszystko zalezy od rodzaju tłumaczenia, stopnia trudności, ilości godzin itd... ale zazwyczaj przyjmuje sie 50 zł za godzine, wiec nie martw sie- nie wzięłaś za duzo)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:03 wracam sobie z basenu, zagladam na forum i co widze?? Szczęście Marudki!! Gratulacje, bardzo dobrze, ze juz jesteś pewna wpadłam tylko na chwilke bo padnięta jestem po pływaniu. Buziaczki i kolorowych snów Też chciałabym posłuchać jak Fantaisie gra....ale Warszawa tak daleko...(( Upomnę się ostatni raz o zdjęcia od pozostałych Foremek....dajcie sie pozanac kochane ... Papapapa i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:06 Antuś, ten 'orła cień' na Twoich włosach coś mi przypomina, niezaz miałam kataklizmy na głowie po radosnej działalnosci własnej lub fryzjera.A może spróbujesz to zafarbować na odcień zblizony do naturalnego?Ciemne kolory łatwo łapią Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Witajcie !! 19.04.06, 22:08 Melduję się na nowo- starym juz wątku))) Na poczatek uzupelnie liste ciezarowkowa: Lista: - 01 maja - Zebra51 (syn) - 12 maja - Finka11 (syn) - 18 maja - Megi (Mikołaj) - 1 czerwca - Nika (córeczka) - 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) - 23 lipca - synek Tycji ( moze Marcel moze Olaf) -17 sierpien -Hortika (niespodzianka) - 26 sierpien - Kocurek (zobaczymy co malenstwo kryje miedzy nogami 25 kwietnia ) Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:07 Ma_rudka- ja Cię pogryzę!!! jak Bóg mi miły, pogryzę!! czemu Ty się nie przyznasz, nie napiszesz, że idziesz, człowiek by łącze telepatyczne uruchomił, wiedział na czym stoi... tak myślałam, że jakoś w tym tygodniu powinnas powtórzyc USG... ale nie, nie, Szanowan Pani się nie przyzna... nie wiem jak inne Kobity, ale ja mam Ci za złe! poza tym ciesze się jak głupia, że wszystko dobrze, że serduszko pika, i że 7mm juz ma) kawał Człowieka) Balbinko-sciski) mi 6. maja też pasuje) a 7.maja moge przyjechac) Potwors- no, właśnie gdzie Cię wcięło?? czyzby włoska wiosna Cię wchłonęła?) Zuza-chyba powinna już wrócic od rodziców... Anialm- martwię się trochę... sporo tego jest( oszczędzaj się maksymalnie! i może rozwaz powrót do tego lekarza Balbinki?? Fantaise- na następne spotkanie warszawskie bierz flet!! zagrasz nam w knajpie... albo pod knajpą) uzbieramy na poczęstunek) i wszytskie Cię w końcu posłuchamy) Melba- Ty na laurach nie spoczywaj) ty działaj) dla potomnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:08 Marudko, ciesze sie z malej pikawki! Gwiazdko, Twoja mala Gwiazdeczka rosnie prawidlowo - wiec masz sie cieszyc!!! i oczywiscie wypoczywac Anialm, uwazaj na siebie i kruszynke... wiem, ze ciezko w takiej sytuacji, ale dzidzia teraz najwazniejsza... Balbinko, zobaczysz, ze pocian doleci w koncu i do Ciebie Stokrotko, a moze jednak @ nie przyjdzie wogole juz teraz??? Wiecie co? dzis czulam jakies dziwne klucia... mam nadzieje, ze to tylko wiazadla - bo z obu bokow brzuszka... Wystraszylam sie, bo ostatnio smarowalam wickiem mezulka (chory jest biedaczysko). Jak myslicie czy moge smarowac go swoimi lapkami? oczywiscie potem myje je wielokrotnie i bardzo dokladnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Huuurrraaa!! 19.04.06, 22:13 Widzę , ze tu sie u was działo od poniedziałku Ja non stop zapierdzielam, jak mały samochodzik, -kończyłam sprzątanie po przemeblowaniu -zegnałam sie z przyjaciółmi.... juz pojechali i ja znowu sama... -mam na głowie dom babci bo wyjechała na święta i zostawiła nam kwiaty i zwierzęta - mąż wczoraj leczył mega kaca i wszystko musiałm robic sama, nawet samochodem sama jeżdziłam, co mi sie nie zdarzyło w czasie ciązy. No i mam małego stracha. Wczoraj poszłam do kolezanki i dowidziałam sie ze jej synek po urodzeniu przeszedł cytomegalię Ja byłam u niech 3 dni po narodzinach. Była z nim w Warszawie w instytucie, miał robione badania na oczy bo mu sie cos dziwnego działo z rogówką, juz jest ok, ale ja mogłam się zarazić.... No i kolejne badania przede mną... Boję sie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny... 19.04.06, 22:14 Też się w końcu uzupełnię) 01 maja - Zebra51 (syn) 12 maja - Finka11 (syn) 18 maja - Megi (Mikołaj) 1 czerwca - Nika (córeczka) 25 czerwca - Gviazdka (córunia) i Kateb (synek) 23 lipca - synek Tycji ( moze Marcel moze Olaf) 17 sierpien -Hortika (niespodzianka) 26 sierpien - Kocurek (zobaczymy co malenstwo kryje miedzy nogami 25 kwietnia ) 14 listopda- bebell (kto zacz nie wiadomo) ) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:17 Bebel czy ja Ci mówiłam baardzo mi się podoba ten Twój termin )))))) Orła cien zniweluje powrotem pewnie do fryzjera poprzednika, nie wiem jak ale cos oni tam juz wymyślą, tylko pytanie kiedy moze w piątek, Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:19 Tycja, wszystko bedzie dobrze, nic Ci nie moge poradzic bo nie znam się na tym ale pewnie doktorek coś poradzi, Trzymaj się kochana i nie przemęczaj, Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:20 wiem, że Ci się podoba) tylko nie wiem dlaczego chcesz mi tego dzieciaka o godz. 8.10 rano na ta strone brzucha sciągnac??))) przeciez to znaczy, że obudze się w środku nocy w łóżku zalanym wodami płodowymi)) a to nowe łóżko bedzie) i nowy materac) może jednak jakiś popołudniowy czas, co???) Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:24 Ale czeka Cie w takim razie miły szybki poród małego tłuścioszka) Prawie 5 kg żywej wagi, połozna nazwała mnie Breżniew Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka74 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:05 Bebelku, to wybierz popoludniowe godzinki...tego dnia i mój męzul świetuje urodzinki, ale niestety nie wie, czy o 17 czy o 18 przyszedł na świat! Ant...bardzo mi miło to ponownie usłyszeć...ale chyba troszke te słowa na wyrost.... Marudko...oj, ty bestio szalona!!! Kurka, chciałam ant poprosić, by ci wlała na pupę ale przecież to ona pierwsza konspiratorka( cichaczem na bete leciala) niedaleko pada jabłuszko..... My tu mamy naprawdę dobre fluidy...i pozytywnie dopingowałybyśmy nasza marudkę. A i ja dzis myslałam o tym, kiedy idziesz na usg...serio, nie kituję! Ogromnie się cieszę, że serducho mocno wali!!! Ściskam mocno....no i zmień teraz nick na niedowierek...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:24 No wiecie co??? Pójdzie człowiek się poodchudzać a tu tyle postów... Zacznę od Marudki, Kochana Ty się bronisz tylko brzuszkiem, bo ja nie będę taka delikatna jak Bebelek. Cholera jasna, co Ty siostra samarytanka???? Poszła na usg i siedzi cicho!!!! To jakaś kara dla nas, jasny gwint!!!! Stara chyba Ci odwaliło.... No ulżyłam sobie!!! Ale jak tak można, to my tu o wszystkim o jajkach, bzykanach, sikankach i innych atrakcjach, a Ty Zosia samosia..... Jeszcze raz tak zrobisz i zapomnij o krewetkach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gviazdeczko dla mnie Twoja kruszyna duża jest! Więc spokojnie, nie panikuj Laska, duża dziewczyna jest pod Twoim serduszkiem)) Tycjuś, ja już Ci pisałam, po pierwsze kropelkową, a po drugie rób badanie to Cię zaraz uspokoi!!! Antuś, my koniecznie musimy strzelic sobie tego grillika!!!!!!!! A fryzem się nie przejmuj, przód jest ok! I dzięki za wszystkie komplementa))) Melbuś, co Ty tu jeszcze robisz do roboty!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:26 Fantaisie myśle ze jutro zrobie to badanko. tylko czy to trzeba byc na czczo? i nie wiecie ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:28 Niestey w Warszawce to drogie badanie(( pamiętaj IgG i IgM, ja byłam na czczo, ale z tego co pamiętam to nie koniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:35 dzięki kotek Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:18 Marudko, super ze jest super!!!!!!! Szkoda z powodu Ant, Balbinki i Matali((( wstętne małpy i wstretne jedne kreski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:23 Padam na twarz. Kurde, jak wy to robicie ze udaje wam sie napisac codziennie po kilka postów????? Szczególnie fantaisie: lekcje, koncerty, zakupy.... i jeszcze ma czas na pogaduszki.. Ja jak siadam to czytam przez godzinę zaległosci , napisze kilka zdań i ledwo zipię... a bardzo bym chciała sobie z wami gadac codziennie. Przyznajcie sie: macie laptopiki z internetem i piszecie nie tylko z domku musze sie w cos takiego koniecznie zaopatrzeć, tylko obrabuję bank))) dobranoc, słodkich snów. P.S. napisze tylko jeszcze ze dzis była na pierwszysm spotkaniu " szkoły rodzenia" Uczyłysmy sie oddychac przepona i były rózne ćwiczenia. Jest 5 dziewczyn, mysle ze bedzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:26 Tycja przeponą to ja Cię mogę nauczyć oddychać że hej!!!!!!!!!!! A zapomniałam, jestem dumna z Ant, bo zagrała cosik na fleciku-BRAWO!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:28 przeponą to i ja dycham, że hej!)) na zawołanie) Tycja-kluczem jest nie miec zaległości) jak masz to przerabane) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:28 Jestem już, witam po świętach i pozdrawiam wszystkie serdecznie. Przyjechaliśmy wczoraj wieczorem (za późno na wizyty na forum) a już rano znów trzeba było iść do pracy. A my oboje tacy niewyspani po świętach w towarzystwie moich bratanic. Pytanie do mamuś: jak to się dzieje, że dwulatka może pójść spać po północy (bo i tak ucieka z łóżka) a od 6 znów szaleć. To dziecko nawet na hasło, że baja też śpi (potwierdzone przełączeniem na kanał, na którym nic nie ma) brało swoją ukochana podusie do naszego łóżka stwierdzając, że będzie spać z bają. No i jak się domyślacie prysznic tez w łóżku był. One wstają zdecydowanie za wcześnie, by to je obudzić wodą. Na szczęście moja mądra mama przekonała je do w miarę bezpiecznego spryskiwacza do kwiatów. Ale pościel była mokra I jak zwykle nie chciało się wracać, bo gdzie lepiej niż u mamusi, zwłaszcza, że rodzinny dom tak daleko? Następna wizyta już w czerwcu – zbiorowe imieniny i urodziny. A wiecie, że na Mazurach na niektórych jeziorach ciągle leży lód? Ale wiosna już tam przyszła. I widziałam 4 bociany siedzące na gniazdach I jedną sarenkę. I dwie żaby pracujące nad małymi żabkami. I byłam na działce, w lesie, nad rzeką i nad jeziorkiem. I zdążyłam co prawda przejrzeć wątek (nerwowo w racy, czy szef nie wejdzie za chwilę i się nie zdziwi o co chodzi z tymi pocianami na ekranie w wielkim hasłem w oczekiwaniu) ale i tak tego wszystkiego nie da się spamiętać. Więc jeszcze raz pozdrawiam wszystkie. Marudko, taki niedowiarek to nawet chyba ja nie jestemAle ciesze się strasznie, że wszystko porządku. Balbinko, już wysyłam swoje fotki do Ciebie Stokrotko, jak @ ma przyjść niech przyjdzie, jak nie, niech odejdzie na 9 miesięcy z hakiem. A wszystkie dwa w jednym – uważajcie na siebie! I odpoczywajcie. Ja też na swoją czekam, żeby zacząć znów się w lekomana bawić, niech się pośpieszy, żeby mi podgląd jajników (a może w końcu jajeczek) na długi weekend nie wypadł. I znów zapomniałam co chciałam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:30 ooo o wilku mowa i Zuza jest) Fantaisie-dobrze nagadałas tej Ma_rudzie) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:34 Marudka, a co ty myslalas, ze to urojona??? Jak cie zaraz to marudziatko kopnie od srodka to juz bedziesz miala pewnosc! No chyba, ze uznasz ze to z przejedzenia czy cos)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:36 Bebelku, ale z wami to sie cholercia nie da byc na bieząco codziennie po kilkadziesiąt postów. musiałabym patyrzec co 2 godziny, a to u mnie nie jest mozliwe. Staram sie jak mogę w kazdej wolnej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
zuza1978 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:35 I muszę już spadać, bo M mi komputer zajmuje(( Przypomniało mu sie teraz, że robotę ma.... A wczesniej to nie mógł. Idę się kąpać. Jak już mnie nie wpuści dzisiaj, to dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:40 Zuzka, mam ten sam problem. tak to jest jak sie ma jeden komp na dwie osoby(( a moj mąz pracuje mna necie, więc same rozumiecie ( nawet nie czuję jak mi sie rymuje!!!!) hihihi! ~ postawiłam dzis duzo dobrych ocen, podciągnełam tym niektórym oceny na koniec- 3 klasy odchodza , do jutra musza byc wystawione wszystkie oceny. Ale zamęt. Ale jest taka jedna co mi nie daje spokoju i nijak nie moze sie poprawic na 5. A baardzo jej zalezy i chodzi do mnie, wydzwania, błaga.... pisze jedna i ta sama klasówke po 3 razy ( zawsze na 4,4+ ) I co ja mam z nia zrobic????? docenic? Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:45 absolutnie nie doceniac!! a Ci wszyscy inni, którzy napisali na piątke??? jak postawisz taką samą ocenę tej dziewczynce to skrzywdzisz pozostałych! Howgh! powiedzialam! ale ja wyjatkowo wredna jestem) i stawiam 48 pał bez mrugniecia powieka... ale twardym trza byc! nie mietkim! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:48 Rany Bebellku, ale Ty straszna jestes ale wiesz co? mysle, ze masz racje Czy ktoras moze sie wypowiedziec na temat wicka? Bede wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:50 Ania- mi sie wydaje, że on nie szkodzi... w siebie przeciez nie wsmarowywałaś) a to kłucie to pewnie wiązadła się rozciągają) rośniesz Kochana) Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:54 Dzieki Kasiu Maz i mama mowia to samo - a rece przeciez myje, ale ja panikara jestem i uspokoic mnie nie latwo, szczegolnie ze dzis kulo... Mam nadzieje, ze to rosniecie Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:41 Zuza witamy po swietach... ale mialas fajnie) Beblek i Fantaisie - prosze na mnie nie krzyczec!! ja sie balam wam owiedziec i wogle balam sie tego usg. a ty Bebel sie nie denerwuj bo tobie nie wolno!!!!!!!!!!! Fantaisie - ja juz nic przed wami nie zataje, nic a nic ... ale zes mnie tymi krewetkami nastrasyzlaDD kochane jestescie a do poznania na dlugi weekend to ja nie moge - bo przeciez jade do rzymu modlic sie na grobie naszego papieza o wszystkie fasolki, ktore sa, beda juz niedlgo i o dzieciaczki ktore sie zaraz urodza lub juz urodzily ) Balbinko kochanie Anus ma racje, twoje posciki sa porostu cudne, zawsze wiesz co i jak, i nakrzyczysz i uscskasz. KOCHANA JESTES BARDZO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:47 ty się nie tłumacz Ma_rudzia! Ty masz juz tę kreskę i nic jej nie zmarze! każda z nas ma takie momenty, że się boi, że jej ciezko, ale uczciwie wszystkie piszą, a nie się chowają po kątach i udają, że niektórych pytań nie było!!! (ja się dwa razy o Twoją wizytę pytałam!) ściskam Kochana!)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 22:53 Oj Marudzia podpadłaś! Ale już Ci wybaczam)) żeby to tylko ostatni raz było!!!! Bo my Kochana się martwimy! A ja widziałam to pytanko Bebelka i się zastanawiałam, dlaczego to olewasz.... Kocurku ja nie mam pojęcia Tycja ja bym popatrzyła na nią przez pryzmat czasu, to jedno, po drugie czy to jej końcowa ocena-finito języka?? po trzecie a jak mówi? bo pisanie to jedno, ale gadanko też ważne! Idę spać, spokojnej nocki)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:03 Kochane ja was nie olewalam, naprawde((((((((poprostu strasznie sie balam, przepraszam, to byl pierwszy i ostatni raz ja czegos wam nie powiedzialam ( PRZYZEKAM Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:03 Nio ale my lubimy się razem bać!!!!!!!!!!!!! Pamiętaj Skarbie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:05 bede pamietac!!! serio, serio ) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:06 Dobra ide spac. Dziekuje dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Kolejnośc powiększania się forumowej rodziny. 19.04.06, 23:16 Ja tez lece Dobranoc dziewczynki! Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:51 Dobra Laski, lecę spac! Buziak na Dobranoc) Moja drużyna przegrala dzisiaj( nie lubię Arsenalu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:52 Smutno mi. Lezki mam w oczach... ach to zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:54 Althea co jest?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:57 Althea, cos sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:58 Chyba sobie poszłaś.... słonko całuję Cię bardzo mocno, żebyś się chociaż troszkę uśmiechnęła! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:58 A nic, z M. sobie porozmawialismy i on zupelnie pewnych rzeczy nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:00 Kochanie, a to Ty nie wiesz że z facetami ciążko się gada...oni pojmują świat całkiem inaczej niż my!!! Chcą dobrze a dowalają! Może zrozumie później... Nie smuć się takimi sprawami!!!!! Buziulki Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:00 Ola, to, że ONI nic nie rozumieją to już dawno ustaliłysmy) to gruboskórne stworzenia są! no, ale trzeba miec zawsze nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:57 No, to jednak nie idę spac... tu jakąs Kochaną Dusze trzeba ratowac... a co, Oleńka, a co?? przecież będzie dobrze! przytulam do mojego 75b) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 22:58 No nie ma Oleńki, chyba poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:00 No a kto te posty pisze?? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:00 Ale była długa przerwa Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:01 Ola, faceci tacy sa - moze potrzebuje wiecej czasu zeby zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:04 Althea na zakończenie, kiedyś zrozumie a jeśli nie to istnieje jeszcze łopatologia stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 19.04.06, 23:05 Ola, kto by sie tam chlopami przejmowal??? przeciez oni sa nie reformowalni!!! skarbie nie martw sie, nie placz, jutro tez jest dzien ))) sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:16 Czyżbym była dziś pierwsza?? no to witam wszystkie kobitki i miłego dnia życzę. lecę parzyć kawkę Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:18 I przede wszystkim pędzę złożyć najlepsze życzenia dzisiejszej jubilatce ) Melbuś - ty wiesz czego ja ci życzę!!! oczywiście tych bliźniaków!! i uśmiechu każdego dnia! I samych udanych zabiegów w twoim gabinecie ) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:24 Dzień Dobry!! witam sie i ja. Melba - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Tak naprawdę życzę Ci jednego - wymarzonego dzidziusia i oby jak najszybciej się pojawił!! Piękna pogoda dzis we Wrocławiu. Pozdrawiam wszystkich i wracam do pracy pa Odpowiedz Link Zgłoś
megi.1 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:33 Dzien dobry, Na początek serdeczne uściski urodzinowe dla Melby!!!! Niech te ostatnie łóżkowe szaleństwa zaowocują!!!! I niech w Twoim życiu zawsze będzie powód do uśmiechu i optymizmu!!! Marudko, dziewczyny dały Ci już reprymendę, więc ja się powstrzymam. Ściskam Cię tylko mocno no i to małe kochane Marudziątko pod Twoim sercem Kocurku, mnie praktycznie od 12tc cały czas coś kłuje, a to są jedynie wiązadła. Nie wiedziałam, że one potrafią tak cały czas dawać o sobie znać, więc się nie przejmuj. Miejsce dla coraz większego kocurka się robi i trzeba się cieszyć nawet takim kłuciem Ja wczoraj wieczorem się dowiedziałąm, że pogotowie zabrało moja babcię do szpitala. Jeżeli mogę Was prosić, to zmówcię "Zdrowaśkę" w jej intencji. Ja niestety nie mogę pojechac teraz do rodziców i ciężko mi. Uściski czwartkowe m. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:35 Megi sciskam cie moco. za twoja babcie sie pomodle. bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:34 witam i ja czwartkowo )) Melbunia - ja tez ci kochana zycze blizniakow, spelnienia marzen, klientow, klientow i jeszcze raz klientow oraz samych slonecznych dni )) sciskam. Bebelek usciski dla ciebie i twoich corek Antus cos dzis w radiu mowili o aplikacjach, slyszalas?? ja sie nie znam ale dobrze to chyba nie brzmialo ...?? lece po herbatke Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:41 Witam, na początek Melbuś wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!!! Gviazdeczko cieszę, się ze mała Gviazdka zdrowo rośnie, a Ty kochana wypoczywaj jak najwięcej. Mam nadzieję, ze jedanak obejdzie się bez leżenia w szpitalu. Aniulm Ty też uważaj na siebie i maleństwo! Marudko cieszę się ze wszystko dobrze i że widzialaś bijące serduszko. Ale żeby nam tak nic o wizycie nie powiedzieć? Althea mam nadzieje, ze dzis masz lepszy nastrój. Z facetami to już tak jest, rozumują po swojemu i nie wszystko do nich dociera. Balbinko, na zwolnienie ide od 28.04, wtedy ostatni dzien jestem w pracy, a po poludniu mam pojechac po zwolnienie. Lekarz nie robil problemów i chcial mi od reki zwolnienie wystawić, ale ja jeszcze po swietach musze pare spraw zamknąć zeby spokojnie wypoczywac. Dobrze ze się odezwałaś i dziewczyny mają rację, jesteś naszą dobrą kochaną duszyczką. Miłego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 08:50 Melba Wszystkiego najlepszego Gwiazdeczko wypoczywaj i lez nie tak dawno ty mi to mowilas Marudo pamietam jak ma mojej pierwszej wizycie uslyszalam ze malenka ma 7 mm i widzalam serduszko bylysmy w tym samym czasie tez 6tyg i 3 dni) Ja to chyba jestem jakas inna wczoraj pojechalam na zakupy bo musze cos kupic sobie na chrzciny i stwierdzilam ze najbardziej czego nie lubie to wlasnie kupywac sobie ubran jakos mnie to nie cieszy najchetniej kupywalabym tylko dziewczynka. Wkoncu kupilam sobie zakiecik a dzisiaj jade z mama zeby dokupic jakas spudniczke do tego no i buty. Zato meza ubralam wczoraj kupilismy kilka koszul no i nowe buty Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Megi 20.04.06, 09:01 Megi mam nadzieję,ze z Babcią bedzie dobrze. Nie martw sie teraz - nie wolno Ci Mam nadzieję, ze będzie wszystko dobrze. Musi być!! Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Megi 20.04.06, 09:03 megi nie martw sie napewno z babcia bedzie wszystko dobrze a ty sie nie denerwj bo mikolaj to wszystko czuje Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:06 Witam, Melbuś ja Ci tej rozkloszowanej bluzeczki życze jak najszybciej!!!!I samych szcześliwych chwil, w spokoju i radości Kocurku Bebel ma racje rośniesz! Marudka ale Cie obleciało od dziewczyn))) Dzięki za cyne w sppr aplikacji, ale mnie ona generalnie bezpośrednio nie dotyka, najgorzej mają Ci którzy są np po sądowej i chcieli uzyskac wpis na adwokacka , a przedemną i tak egzamin wstepny i normalne 3 lata i 6 mcy nauki jak dobrze pójdzie oczywiście, ale swoją drogą kręcą przy tym i kręcą tak ze pewnie dostanie się sporo osób a skonczy garstka, Lalisiu mamusia ślicznych dziewczynek tez musi ślicznie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:07 Megi, pomodlę się, będzie dobrze, Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:38 Cześć, jestem już w Warszawie i w pracy. Melbuś - dla Ciebie - najlepsze życzenia, spełnienia marzeń, tych wielkich i maleńkich, dalekich podróży, hulającego biznesu, szybkiego zostania doktorem habilitowanym, co ja mówię-profesorem!! Althea- uściski, mam nadzieję, że jest dzisiaj lepiej? Kiedy przyjeżdżasz do nas na czekoladkę? Gviazdko-dla Ciebie szczególne uściski, nic się nie martw, Twoja Gviazdeczka to już duża panienka! Tylko odpoczywaj Kochana więcej, wyprawka już gotowa więc teraz czas dla Ciebie-czytaj, słuchaj muzyczki i rób te wszystkie rzeczy na które maluch Ci nie pozwoli już za niedługi czas! Mam pytanie- skąd lekarz na badaniu widzi , że Ty masz skurcze dalej (czy po szyjce poznaje?) Wciąż mnie to niepokoi... mam paranoję jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:45 gviazdeczko-najważniejsze że mała gviazdeczka jest zdrowa!!! Nawet jeśli będziesz zmuszona chwilkę poleżeć w szpitalu - w końcu czego się nie robi dla maleństwa. Nie smuć się.. balbinko-nasz kapo ) pilnuj pilnuj bo dzxiewczynki za dużo sobie pozwalają A na gardło może kielicha wypij hihi Masz rację - żegnam się ze szczeniakami-już tylko 3 zostały.. Anialm-trzymam kciuki za operację mamy.. mam nadzieję że to nic poważnego. Może faktycznie przeszłabyś się do innego lekarza? ja tam się nie znam ale chyba powinni już coś działać skoro skurcze nie ustają. gviazdko-to może następnym razem powiedz ginkowi żeby zrobił zdjęcie kruszynki bo chcesz e-koleżankom wysłać ) fantaisie-czyli koncert udany, tak?? dziewczyny chyba specjalnie dla Antusi się postarały. I odwiedziny były - ale wam zazdroszczę tych spotakań!! Coś Cytrusia zamilkła.. i Abie się nie pojawia.. A i potwors gdzieś zniknęła. Antuś - i co ze zdjęciami twojej nowej fryzury?? znaczy się cienia orła hihihi Fantaisie nic nie pisze na temat włosków to chyba nie jest źłe, co? Enetrku -nie zamęczaj się pracą. odpocznij troszkę z anmi.. na forum. Maruda!! nosz położyłaś mnie na łopatki ze śmiechu-toż ty uwierzyłaś temu konowałowi co cię rękami badał??? nosz nie mogę z tą kobietą!! uwierz w to!! I trzymam cię za słowo że to był ostatni raz. Melbuś - czyżbyś zrezygnowała ze świecy?? nie. nie iwerzę. pewnie świeca była ale z dala od półek jaania - ja też byłam na basenie!! czyli razem pływałyśmy hihi Tysiu-leć do doktorka on ci wszystko powie-ja niestety nie znam się na tym. trzymam kciuki żeby było dobrze. bebell-0ant ma rację - to będzie wielki chłopak!! Tadziu będzie ważył około 5- tki-czuję to!! I Zuza się pojawiła po świętach wypoczeta!! - 4 bociany - to brzmi nieźle.. I bebell - twardzielka - 48 pał bez mrugnięcia?? łomatko!! Kocurku-nie wiem nic na temat Wicka - ale wydaje mi się że nie jest szkodliwy. Bo gdyby był pisałoby na ulotce. Althea - a czemuż ty masz łezki w oczach? czmuż to ci smutno?? nie smuć się - faceci są cali dziwni.. Mój też wielu rzeczy nie rozumie - i już przestałam się łudzić że kiedykolwiek zrozumie. Megi - pomodlę się za twoją babcię. Oby to nie było nic poważnego. Nikuś-dobrze że idziesz na zwolnienie-odpoczniesz sobie. lalisiu - a kiedy chrzciny?? widzę że szalejesz na zakupach. I Hortika się pojawiła.. dopiero dziś w pracy po świętach?? to troszkę odpoczęłaś. Ja już czekam na weekend. Chyba troszkę się rozpisałam. ciekjawe czy ktoś przeczyta cały pościk Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:51 chrzciny sa w przyszla sobote a ja jeszcze mam mnustwo spraw do pozalatwiania musimy przygotowac mieszkanie bo alicja poobijala gdzieniegdzie i oczywiscie popisala sciany musze jeszcze pomyc okna kupic szatke swiece no i zastanowic sie co bedziemy podawac na chrzcinach cale szczescie ze wszystko do jedzenia przygotuje mi moja mama. No i tu sie zastanawiam czy tort z bita smietana i truskawkami czy orzechowy Alicja nie wytrzymje w kosciele wiecej niz 5 min nie mam pojecia co z nia zrobie bo babci nie bardzo wypada zeby byla z nia przed kosciolem no ale zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:52 Ergus melduje ze przeczytalam caly twoj piscik!!! ja uwielbiam takie dluuugie i was za nie podziwam )) Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 09:55 Erga, ja przeczytałam cały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:01 ) cieszę się jak zaczęłam czytać te wszystkie posty k\tóre napisałyście od wczorajszego popołudnia to zeszło mi ponad godzinę!! Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:09 dziękuję za życzeniaJesteście kochaneWszystkie razem i każda z osobna ale ja mam taką maleńką, maciupenką uwagę....)czy pogłybyście życzyć mi bliźniaczek, a nie bliźniaków)))???? Odpowiedz Link Zgłoś
melba7 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:10 Megi, pomodlę się... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:13 melbuś - no ja własnie ci tego życzę!! zobacz post powyżej!! Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:35 Melbusiu, zycze ci dwuch pieknych corek za jednym zamachem! Niech sie w pracy dodrze wiedzie. A strasze dziecie nie daje we znaki. Ogromna buzka! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:13 Erga ja tez przeczytałam calutki. Lubie czytać takie długasne posty i zawsze podziwiam Was za to, ze umiecie takie pisac. Mi nigdy sie nie udaje zapamiętać wszystkiego, żebym nie wiem jak mocno sie starala. A bez piesków chyba coraz smutniej i ciszej w domu? Lalisiu jak to szybko leci, już w sobotę chrzciny. )) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:15 nikuś - żebyś wiedziała że smutno rozstawać się z psiakami. Moja sąsiadka (włascicielka tatusia psiaków) ryczy przy oddawaniu każdego. Ale z drugiej strony straszne z nich szkodniki. I coraz trudniej je upilnować więc najwyższa pora Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:29 Melbuś życzę Ci bliźniaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wspaniałych pacjentów Jeszcze wspanialszych właścicieli Żeby Kubuś był zawsze kochany Zebyś była szczęśliwa Żeby słonko dla Ciebie zawsze świeciło I żebyś była kochana najmocniej jak się tylko da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:29 Wcale sie nie dziwie twojej sasiadce. Tez bym plakala. Ja sie strasznie do zwierzat przywiazuje. Czasem nawet jak pomysle ze mogloby sie cos stac mojej psicy to mi sie plakac chce. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 10:42 ja dlatego staram się żeby mnie nie było w tym czasie w domu jak przychodzą po psiczki.. tez mi smutno.. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 10:46 Poszedł facet przed Świętami wyciąć choinkę do lasu. Tak szukał i szukał, że w końcu zabłądził. Chodzi więc po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tyłu w ramię. Odwraca głowę, patrzy a tu stoi wielki niedźwiedź, piana z pyska mu leci i mówi: - CO TU ROBISZ???? - Zgubiłem się - odpowiada facet. - Ale czego się K***A tak drzesz? - pyta znowu wściekły niedźwiedź? - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - mówi gość. - No to K***AAAA jaaa usłyszałeeeeem. Pooomooogłoooo ciii? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: 20.04.06, 10:51 Hejka! Dołączam się do życzeń dla Melby - 1000 lat i samych szczęśliwych chwil w życiu! Spełnienia wszystkich marzeń! Mi chyba jeszcze krąży pregnyl w organizmie! Minęło 14 dni od zastrzyku i zrobiłam teścik. Wyszła druga kreseczka - bledziutka. Niby po 14 dniach można juz robić, ale moga być jeszcze jakies pozostałości... Ale nic nie mówcie, to napewno po pregnylu, fałszywy wynik! Kurka wodna, jak tu nie zwariować. Jutro albo pojutrze powinna przyjść @... Może dla pewności pojade na betę, albo poczekam do jutra i pojadę... Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 20.04.06, 10:56 A co ty taka szybka jestes z tym testowaniem! Poczekaj jeszcze ze dwa dni i lec na bete. Wtedy wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: 20.04.06, 10:58 Jaka u was pogoda??? U mnie tak szaro za oknem, ze optymistycznie to nie nastraja, wiec humorek nadal taki sobie, ale moj M. jest bardzo kochany co nie zminia faktu, ze nie rozumie pewnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: 20.04.06, 11:04 U nas niby niebo zaciągnięte ale słoneczko świeci i jest cieplutko. Ma być 19 stopni w ciagu dnia!! Idę dziś do gina. Altheo, ja też mam ostatnio jakieś zgrzyty z małżonkiem szanownym, też jest kochany ale czasami jak sie uprze to.... a kiedyś taki nie był, podobno przy mnie się taki zrobił, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 10:52 Stokrotko-dobrze, ja nic nie mówię ) ale leć kochana na betę!! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 10:55 Chyba polecę, tym bardziej, że duphaston wczoraj odstawiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 10:58 leć, leć i daj nam szybko znać!!! trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka76 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:08 Jak polecę, to dopiero po pracy... Althea ma chyba rację, może lepiej poczekać, chociaż do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:14 Melbus, wszystkiego co najlepsze spelnienia w zyciu zawodowym i prywatnym, no i oczywiscie przesliczny blizniaczek Megi, mam nadzieje, ze babcia poczuje sie lepiej. Nie zamartwiaj sie, bo Mikus sie denerwuje. Erga, tez byloby mi smutno oddawac takie cudenka. Trzymaj sie mocno kochana Stokrotko, mam nadzieje, ze ta druga kreseczka to wynik przytalanka Lec koniecznie na bete - dla swojego spokoju, no i dla naszego Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie i przesylam duze buziaki Ania Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:15 Ergunia, a ten "moj" juz poszedl?? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:35 Ergus ciesze sie ze pomoglo )) Stokrotka ty nas nie denerwuj i nie trzymaj w napieciu tylko lec na bete!!! biegiem, najlepiej dzis a jak nie to jutro rano!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:37 Tak (( własnie wczoraj poszedł (( I jak sąsiadka usłyszała od gościa że psiak będzie spał w garażu to się rozpłakała.. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ergusia na poprawe humorku :) 20.04.06, 11:44 Moje biedne malenstwo(( W garazu(( Mam nadzieje, ze dobrze sie nim beda opiekowac. Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Melba, wszystkiego najlepszego! 20.04.06, 11:48 składam ci najlepsze zyczenia!!!!! i az się boję , zeby nie wymyśleć czegos w stylu z ostatniego razu, to chyba było dla Ergi((((( Moi przyjaciele zawsze mi mowią " Ryśka ty jak zwykle cos śmiesznego walnęłaś" Kaśka , moja przyjaciółka załozyła sobie zeszyt z moimi tekstami. Moj mąż zawsze ma cos wesołego do opowiedzenia na temat moich powiedzonek. a moj popis z zyczeniami dla Ergi do dziś jest opowiadany przez niego. Uwierzycie, ze ja nie miałam pojecia,ze zdania " niech ci ziemia lekka będzie" nie znaczy " niech ci sie lekko zyje, łatwo i przyjemnie?"' Ale czad!!!!!! Tak ze Melba- niech ci bedzie NAJLEPIEJ. Po prostu))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Meldunek z rana 20.04.06, 11:51 Byłam na krwi, pobrali mi tylko na przeciwciała tą cytomegalię. Na wynik czeka się 10 roboczych dni. Długo coś. Niedługo robię glukozę, znowu beda mnie kłuć. Mam tez morfologie do zrobienia, i raczej nie obskocze wszystkiego na raz, bo po glukozie to mi przeciez nie wyjdzie. 3 razy igła!!!! i dentysta- sadysta... czekaja mnie okropne chwile. Althea, lepiej?????????????????? POgadajcie raz jeszcze na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Meldunek z rana 20.04.06, 11:57 Tysia, my bardzo spokojnie rozmawialismy i w milych okolicznosciach przyrody. Wlasnei jej sernik i pije kawke, z pyszna pianka Po takich pysznosciach to musi byc lepiej Nie bedzie tak zle No ale chyba morfologie musza ci zrobic przed glukoza My idzeimy dzisiaj ma szczepienie. Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: Meldunek z rana 20.04.06, 12:04 Dokładnie Tycja-ja też idę na morfologię i glukozę w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że obejdzie się dwukrotnym pobieraniem, tzn. pierwsze-morfo i cukier przed wypiciem glukozy a drugie już po.. W Twojej wersji to byłyby 4 nakłucia brr.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek100 Re: Meldunek z rana 20.04.06, 12:10 Horitko, Tycjo - ja na glukoze i morfologie udam sie za jakies dwa tygodnie. I wg mnie kluja dwa razy przed i po wypiciu glukozy. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=40531516&v=2&s=0 To jako inspiracja Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:10 Tysia-ale mnie ubawiłaś !! już zapomniałam o tych twoich życzeniach )) hihihi-zeszyt z powiedzonkami ) podeślij kilka hihihi Althea - powino mu być dobrze. Będzie w garażu bo to małżeństwo które go wzięło ma nowy dom i 30 arów ogrodu - tylko jeszcze bez ogrodzenia i dlatego biedaczek musi być zamknięty. Oprócz tego mają 2-letnie dizecko a drugie w drodze ) więc będzie miał dobrze!! A wiesz że w dniu oddania ważył 5,7 kg!! więc nie takie maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:23 Jestem wrakiem( pojechałam dziś na pobieranie krwi i ledwo wrócilam( kulturalnie zwymiotowałam sobie w publicznym miejscu i myśłałam, ze się przekręcę w autobusie... Hortika- siedzenia cuchną!!! ludzie zreszta tez... Melba- cudnych bliźniaczek i wielu pacjentów) i spełnienie marzeń: wszytskich po koleii) Erga- jaki Tadek??? ale przede wszystkim jakie 5kg??? Kobieto miej litośc! ja nie urodzę pięciokilogramowego dziecka!! na szczęście małe szanse sa na to) w naszych rodzinach nie rodzą się takie duże dzieci)) Lalisiu- dobrze, że coś kupiłas) przy takich ślicznych córkach mama tez się musi godnie prezentowac) więc prosze bez takich tekstów) i czekam na zdjęcia z chrzcin) Stokrotko- lec na betę) trzymam kciuki) Kocurku- tez mam USG 25kwietnia) Potwors- Ty się lepiej odezwij, bo ci myszy naślę) kto to widział tak milczec???)) k. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:29 Bebell, biedaku! Ale cie to dziecie wymeczy! U nas sa nowe autobusy, moj M. nazywa je statkami kkosmicznymi Tak w nich smierdzo, ze nawet w ciazy nie trzeba byc zeby miec klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:31 Bebell - świetnie to brzmi - kulturalnie zwymiotowac ))ale nie zazdroszczę. A siedzenia śmierdza i to bardzo, o ludziach nawet nie wspomnę... dla ciężarnej środki komuniakcji miejskiej to katastrofa.... 5 kilo?? Rany boskie...chyba normalnie nie mozna urodzić takiego dziecka, tylko przez cesarkę co? i od razu upraszam sie o zdjecia z USG ))) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Gviazdko, cos dla ciebie! 20.04.06, 12:31 hihih - no dobra bebell - niech ci będzie - urodzisz go zanim osiągnie 5 kg ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:31 Kochane, ale się rozpisałyście, w ogóle Was zostawić nie można Człowiek musi czasami coś zrobić(pranie, gimnastyka, jedzenie, kanapki dla Pawełka do pracy) a Wy szalejecie)) Megi, modlę się za Twoją babcię, mam nadzieję, że to nie jest nic poważnego! I rozumiem, że jest Ci bardzo smutno i źle, ale postaraj się dla Mikiego za bardzo nie martwić!!! Jaaniu, co do pogody to i u nas ślicznie, dzisiaj u mnie pranko pierwszy raz wisi na podwórku Idź do doktorka, zobaczymy co Ci powie! Na pewno wszystko jest super i usłyszysz do dzieła) Kocurek, ja też tak myślę że te wszystkie kłucia to efekt rozciągania się macicy, nie przejmuj się! Nikuś, a Ty masz jeszcze siłę zeby jeździć do tej pracy? Pisałaś, że ciężko Ci w samochodzie... I jak przygotowania pokoiku??? Lalisiu, już chrzciny?! Ale ten czas pomyka...ja jeszcze pamiętam jak dostaję od Ergi sms-a, że jesteś w szpitalu Na pewno będziesz śliczna, a Twoje dziewuszki najpiękniejsze!! Hortika, ale Ty jesteś panikara, ale ja pewnie będę jeszcze gorsza Odpoczęłaś trochę w święta? I czy Ty również nie wybierałaś się na zwolnienie? Anialm, trzymamy kciuki za mamę! Oby jak najszybicej wróciła w pełni sił do domu! A Ty się nie denerwuj, tak samo jak Megi, myślcie o kruszynkach! Erguś, ja sobie nie wyobrażam momentu oddania pieska, ja bym chyba wyła okropnie(( A jak jeszcze napisałaś, że w garażu!! To aż mi się niedobrze zrobiło. U mnie psice śpią na łóżkach...Alka ma nawet swój fotel(bynajmniej nie badziewie:oryginał swarzędz) ALe mam nadzieję, że będzie mu jednak dobrze! Takie są słodkie i kochane, muszą trafić na dobrych właścicieli! Co do fryzurki Ant, to ja pisałam, że orzech przeleciał jakby z tyłu, moim zdaniem przód jest oki ale z tyłu to wygląda jakby fryzjerka jej radośnie chlapnęła!!! Aczkolwiek nadal uważam, że Antuś przesadza, może gdyby mnie zobaczyła 4 lata po rozjaśnieniu, to by dzisiaj inaczej mówiła ja do dzisiaj nie mogę się jeszcze pozbierać jak się pierwszy raz zobaczyłam w lustrze! Twojego dłuuuuuugaśnego posta przeczytałam, bardzo lubię takie pościki)) Marudzia, dowcip genialny, dobrze że już skończyłam herbatkę jak czytałam! Pozwoliłam sobie puścić dalej.... Kiedy Ty dokłądnie wracasz z tego Rzymu? Stokrotko, jeśli masz stalowe nerwy to idź jutro, ja bym nie wyrobiła.... I bardzo mocno trzymam kciuki za dobre wieści Tycja, niestety tyle się czeka, ja pamiętam że też się złościłam, tam coś musi wyrosnąć, jeśli nie wyrośnie to jest ok. Ale nie martw się, będzie dobrze!!! Althea, czyli nastrój dzisiaj lepszy!!! Kochana szczepcie się i wyjeżdżajcie na te wakacje, odpoczniecie, wyluzujecie i może wrócicie już w trójeczkę albo więcej Kiedyś się już pytałam, macie już wybrany jakiś hotel? Jeśli tak to puść mi linka, proszę! Ja na pewno na Kretę nie jadę, ponieważ wyloty są w soboty, a ja mam jeszcze 27.05 konkurs zespołów kameralnych i nie mogę dziewczyn zostawić. Później też nie mogę, bo mama musi od 5.06 najpóźniej otworzyć biuro. W związku z tym prawdopodobnie jedziemy na Rodos! Pewnie dzisiaj już się wszystko wyjaśni. Buziaczkuję Was w ten piękny słoneczny dzionek, a najbardziej Altheę bo u niej ponuro! Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:34 Bebel Ty moja bidulko, ale Cię ten Tadzik męczy! Trzeba chyba z nim poważnie pogadać, żeby zmuszać inteligentą kobietę do kulturalnego rzygankaDD koszmar!!! Wiesz, czasami się takie rzeczy zmieniają i rodzi się duuuuuuże dziecko!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:49 Bebelku, biedactwo niechze juz cie te mdlosci zostawią w spokoju. Fantaisie jeszcze jakos jezdze, chociaz plecy mnie bola. Staram sie po poludniu dużo wypoczywac i lezeć. Jeszcze jakos ten tydzien wytrzymam. Pokoik jeszcze do konca nie gotowy, narazie maz sie zajął ościeżnica w drzwiach, jak skonczy bedziemy skrecac meble, moze zaczniemy juz dziś. W weekend chce wymalowac mój obrazek. Moglabym go juz teraz wlasciwie zaczac, ale popoludniu wole sobie polezec, żeby nie meczyc za mocno brzuszka. Jak przeczytalam o tym piesku w garazu to az mi serce zamarło. Moja sunia tez spi w sypialni z nami, najczesciej w swoim kojcu, a jak jej dupsko zmarznie to przychodzi i wskakuje pod kołderkę. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:35 co do eksperytmentów z włosami to i ja mam nie jeden na swoim koncie. Jak sobie kiedyś rzuciłam na włosy "śliwkę" tak chodziłam z fioletowo czerwonymi włosami pod chustką ) Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:37 o jakie fajne karteczki!!!!! moze juz kilka zrobie podobnych, jedynie miejsce na fotkę zostawię)))) chyba łatwe to bedzie w wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:40 czy wy tez takie śpiące jesteście???? niby ciepło ale tak parno jakoś, usypiam na siedząco.... a tu dopiero z jednej pracki wróciłam i do drugiej na 13.30. kończę dziś po 18((( buuu! ale za to męzuś obiadki robi kupił na targu sałatę i rzodkiewki i polskie pomidory ( o smaku pomidorowym- nie do wiary!!!!) ale będzie wiosennia dziś na stole))) i truskawki świeze dzis kupiłam ale chyba z Hiszpanii sprowadzane- smaczne))) Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:38 Tak hotel juz wybrany, zarezerwowany Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:41 No więc............dowiem się jaki???????????????????????? czy to tajemnica???? Odpowiedz Link Zgłoś
tycja78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:44 eeeeeee! Althea, suuupcio To sobie pięknie odpoczniecie. Masz sie kobito czym cieszyc a wiesz, dzis przeczytałam, ze beda robic od nowa nasz ryneczek, fontanna z kaskadami i odnowią kamienice i scena bedzie inna i projekt na lodowisko zimą wreszcie coś sie dzieje Czy ty w ogóle tutaj kiedys przyjezdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:48 Althea mam do Ciebie pytanko, czy u Was 1 maja jest wolnym dniem od pracy? i tak sama 3maja??? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:53 1 maja jest wolne! A 3 oczywiscie, ze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:57 Althea, sorki, ze pytam - czy mi coś umknęło?? Co to znaczy ze 3 maja u was nie jest wolny?? Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:03 Nie, no a niby dlaczego oni tu maja swietowc, ze Polska konstytucje uchwalila?? Nie ma zadnego swieta 3 maja! Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:20 no właśłnie, ale gdzie??????????? ja nie wiem gdzie Ty jesteś ((( Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:00 zżarło mi posta...ciekawe dlaczego? ponawiam pytanie - Altheo, moze mi coś umknęło i jak nie iwem gdzie Ty pracujesz, gdzie mieszkasz - i czy w zwiazku z tym nie masz wolnego 3 maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:27 jaaniu - Althea jest za naszym morzem ) Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
jaania77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:47 no i wszystko jasne jeśli chodzi o Altheę.... bo ja taka jeszcze nieświadoma mnóstwa rzeczy na tym wątku jestem, dużo jeszcze o Was nie wiem więc wybaczcie że sie nie orientuje jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:51 witam z nad 2 sniadanka ) tez mam wiosenne kanapeczki z rzodkiewka, ogrkiem i salata - boshe ja jem salate - chyba mi odbilo!!!! Althea przypominj kochanie kiedy ten twoj wielki wyjazd?? Fantaisie Rodos powiadasz, ale zazdroszcze, o magnesie dla mnie chyba nie musze przypominac?? do Rzymu lece 30.04 a wracam 03.05. krotko ale zawsze, szczegolnie ze nigdy nie bylam i ze za darmo D A Moniczko nie to zebym sie wpraszala, czy cos ale CO Z TWOIM IMIENINOWYM GRILEM???? bedzie??D Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:52 Marudzia, ja właśnie się dlatego pytam bo planowałam na 6 maja) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:53 Bebelek kulturalne rzyganie przystoi kazdemu w dodatku w miejscu publicznymD a tak na serio to wspolczuje, mam nadzieje ze mala (nie Tadik!!) przestanie niedlugo meczyc swoja mamusie!! na morfologie, glukoze i jakies wr i ja jutro lece, ale ja UWIELBIAM oddawac krew, moga mnie kluc i 3 razy dziennie ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:55 O magnesie pamiętam)) a czy ma to być jakiś specjalny???? jakieś preferencje??? Trzeba założyć nowy wątek, ale ja tego nie zrobię!!!!))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ruda2 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 12:59 magnes ma byc z Rodos, najlepiej jakich charakterystyczny dla tego miejsca i przede wszystkicm NAJTANSZY!!! no kochanie weekend 6-7.05 mi na grilika bardzo, bardzo pasuje!! a krewetki beda??? kurcze tylko winka nie bede mogla ( niech ktoras nowy watek zalozy PLIZZZZZZZZZ Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:19 To lecimy z 6 maja!!! Ja nie zakładam, zrobiłam to dwa razy i dwa razy był wycofanyPP Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:24 a do Pozanania nie jedziemy 6.maja??? bo myśłałam, że jedziemy... Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:32 Łomatko wątek chodzi jak chora krowa Odpowiedz Link Zgłoś
ant25 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:26 Fantaisie do trzech razy sztuka)) Odpowiedz Link Zgłoś
nika112 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:25 Wow, ależ sie dziewczyny rozjeżdzacie. Tylko pozazdrościć. Też bym się gdzieś wybrała. Na Rodos byłam w zeszłym roku. Fantasie a w jaki rejon Rodos sie wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
lalisia78 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:39 wlasnie dzwonila moja mama ona nalezt do polskiego zwiazku niewidomych i malo widzacych bo ma rete ze wzgledu na oczy ale wszystko widzi tylko ma bardzo grube szkla. Powiedziala ze sa mozliwe wczasy ad mozem dla niej za darmo opiekun 1000 zl a dziecko do 3 lat za darmo w tym jest juz dojazd i pelne wyzywienie. Staralam sie ja namowic zeby jechali jesczze z tata pogadam i mze pojada w sierpniu i moze zabiora alicje choc nie jestem tego taka pewna bo babcia ma czasami problem z jej upilnowaniem i nie wiem czy nie bedzie sie bala. Fajnie by bylo jakby ja wzieli mama zadala mi pytanie tylko czy wytrzymam bez niej 2 tyg bo my w tym roku nigdzie nie bedziemy wyjezdzac Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:54 Hej! Witam czwartkowo))) Melbuś! Samych pozytywów, słoneczka i uśmiechu wszystkiego naj.... ale się napisałyście... i jakos wyjazdowo się zrobiło a ja... wczoraj wióry leciały a dzisiaj chyba @ zawitała chociaż to dziwne, bo ani nic nie boli (poza prawym jajnikiem rano) ani to termin (23dc dzisiaj). co za cholera! zobaczymy... miłego popołudnia... ja idę po pracy dowiedzieć się, czy można jeszcze przesunąć termin złożenia pracy... trzymajcie kciuki jak się nie uda, to mam czas do 30 kwietnia. chyba padnę(( uciekam Odpowiedz Link Zgłoś
bebell Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:25 jaania- althea w Kraju trzech koron siedzi) i gada barbarzyńskim językiem) sama słyszałam) Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:33 hehe - barbarzyński język - hihihi ale się uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
erga4 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:35 kto wymyśli nowy tytuł - bo ja weny nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 13:43 Bebelku ja na pewno 6 maja nie mogę, ponieważ mam zawsze w soboty lekcje z bachorkami(( Odpowiedz Link Zgłoś
fantaisie Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 14:13 Wynoszę się, już jestem spóźniona cholera jasna................ Odpowiedz Link Zgłoś
enterek77 Re: Ostatnia @ w tym roku-pociany przybywajcie:) 20.04.06, 14:27 odwazyłam się... zapraszam:00 Pociany - my tutaj czekamy)) Odpowiedz Link Zgłoś