Dodaj do ulubionych

takie pytanie o test i o okres też

25.04.06, 17:12
dziewczyny, powiedzcie co myślicie pliz.
ja dalej czekam na okres, jeny....już połowa trzeciego tygodnia i nic. test
robiłam dwukrotnie - cały czas jedna kreska. byłam u gina, usg mi zrobił i
mówi że póki co nie widzi ciąży ale tez nie widzi żebym była przed okresem. i
kazał za kilka dni zrobić ponownie test, bo już niejedne cuda z testami
widział. to co - są na tyle niepewne, ze 2 tygodnie po spodziewanej @ mągą
jeszcze nie wskazać ciąży? czy co cholerka jest z tym moim okresem??
Obserwuj wątek
    • iniulka Re: takie pytanie o test i o okres też 25.04.06, 17:40
      ja jestem w podobnej sytuacji sad
      @ spoznia mi się już 4 dni, z reguły mam co do dnia...
      wczoraj zrobiłam test, nie z rana tylko po południu i niestety tylko jedna
      krecha sad((((((. Niewiem czy ja sobie wmawiam, ale kręci mi się w głowie,
      jestem spiąca, piersi mnie nie bolą ale mam takie jakieś cięższe i bardziej
      zaokrąglolne. Do gina jeszcze nie idę bo pewnie jest za wcześnie, czekam do
      soboty rana i test rbie jeszcze raz i mam gorącą nadzieję, że nie są to objawy
      przesilenia wiosennego....
      A jak u Ciebie, czy masz jakieś objawy?
      Trzymam kciuki za Ciebie i życze fasolinki w brzuszku smile))))
      • mamadacja Re: takie pytanie o test i o okres też 25.04.06, 17:56
        Hejsmile U mnie test zadziałał poprawnie koło końca 2-ego miesiąca ciąży- wcześniej
        nigdy i nic nie wykazał - żadnej ciążyjego zdaniemsmile Wcześniej zdążyłąm dostać
        kartę ciązy - bo na USG już fajnie widać byłosmile Z hormonami ciążowymi różnie
        bywasmile Poczekajcie....
        • kaluha Re: takie pytanie o test i o okres też 25.04.06, 18:02
          o jejku.....no to nieźle!
          no a na usg gin kiedy już widzi na 100% taką fasolkę?
          ja sama nie wiem, bo teraz objawów nie mam żadnych, oprócz spóźniającej się@.
          tyle tylko że w te dni, w które miała przyjść @ miałam baaardzo dużo takiego
          jakby śluzu..... Co prawda w ostatnim miesiącu leczyłam też stan zapalny w
          pochwie i tak sobie myślę czy to może wszystko przez to nie jest.....
          A człowiek tyle w głowie w ten czas ma myśli już....jejku.....niech się już
          wszystko wyjaśni......póki co czekam pokornie.
          • asiar78 Re: takie pytanie o test i o okres też 25.04.06, 19:04
            Hej dziewczyny! Dołączam się do was u mnie juz 7 dni po terminie i testy nadal
            negatywne , poczekam jeszcze tydzień i pojde sprawdzic co sie dzieje, u mnie
            również cykle były bardzo regularne. Tylko,że ja brałam bromka przez ostatnie 3
            cykle i może to ma wpływ na to,że nie mam jeszcze @, ale nadzieje jest nadal.
            • niepewna85 Re: takie pytanie o test i o okres też 25.04.06, 23:10
              cześc dziewczyny u mnie test niczego nie wykazał a robiłam go tydzień po spodziewanym terminie@ według mnie najpewniejsza jest beta hcg można ją zrobić w chyba każdym laboratorium tylko że odlatnie chyba 20 zł
              u mnie wykryła ciąże która ma teraz 11 tyg a dzidzia 38mm warto było wydać 20zł
              na usg widziałam pęcherzyk płodowy w 5 tyg
              życze powodzenia
    • yskyerka Re: takie pytanie o test i o okres też 26.04.06, 00:00
      Mnie testy tez nie wychodziły, a ciąża była. Dlatego zamiast wydawać pieniądze
      na kolejne testy, lepiej od razu zrobić betę z krwi. Będziecie miały pewność.
      • anula302 takie pytanie o test i o okres też 26.04.06, 09:13
        Cześć dziewczyny.Powiedzcie kiedy mozna zrobić test z krwi?Jestem w 23 dc i
        czekam na @(ale w duchu modlę się żeby nie przyszła)cykle mam 28,26
        dniowe.Pozdrawiam Ania
        • adrasteaa Do Mamadacja 26.04.06, 09:20
          A czy mialaś jakies objawy ciąży typu bol piersi, ból brzucha, bo mnie nic nie boli ani na @ ani na ciąze piersi nawet na @ mi się nie powiększyły dziwne to jakieś test w 28 dc wyszedł negatywny przy cyklach 29-31 dni
          • mamadacja Re: Do Mamadacja 26.04.06, 10:02
            Kręciło mi się w głowie i miałam mdłości podczas jazdy samochodem - a nie mam
            choroby lokomocyjnej. To było w czasie bachanaliów i kompletnie nie działał na
            mnie alkohol. A na inne objawy nie zwróciłam uwagi bo ciąży wtedy się nie
            spodziewałam - miesiąc wcześniej wyleczyłam torbiel na jajniku, więc i
            początkowy brak okresu mnie nie zdziwiłsmile
    • iwa8 Re: takie pytanie o test i o okres też 26.04.06, 10:07
      czesc wszystkim.ja tez jestem w podobnej sytuacji,okres spoznia mi sie 2 tyg.
      pierwszy test zrobilam 2 dni po spodziewanej miesiaczce,drugi tydzien po i
      nic.nawet test z krwi zrobilam,ale niewiem czy to ten beta?ja zaplacilam za
      niego tylko 10 zł.tez wyszedl negatywnie.dzis bylam u lekarza ,jutro mam
      przyjsc na usg.zobaczymy.pa
      • kaluha Re: takie pytanie o test i o okres też 26.04.06, 18:11
        to ja trzymam kciuki. dla mnie już wielkim wrażeniem było jak lekarz powiedział
        że nie widzi jeszcze ciąży, ale JESZCZE jej nie wyklucza. zawsze to można
        jeszcze liczyć że może jednak za kilka dni ją zobaczy...
        • liwwia Re: takie pytanie o test i o okres też 26.04.06, 22:39
          Hej dziewczyny!!

Jestem w podobnej sytuacji. @ mi sie spoznia juz 9 dzien. Pierwszy test robilam
          2 dni po spodziewanej @-negatywny, drugi 4 dni po.. i tez nic. Jutro zamierzam
          zrobic kolejny, ostatni juz test..a jezeli znowu nic..to ide na badanie krwi..

Musze przyznac, ze bardzo pocieszyly mnie Wasze wypowiedzi, ze nie zawsze warto
          wierzyc testom...

Co do obajwow to mam wrazenie, ze powiekszyl mi sie biust i stal sie bardziej
          wrazliwy na dotyk..poza tym czasem pobolewa mnie w dole brzucha..no i jestem
          spiaca..najchetniej to bym w ogole nie wstawala z lozka..

Mam nadzieje, ze to ciaza..bo jezeli nie to moje hormony cos szwankuja..

Dziewczyny trzymam za nas kciuki i dajcie znac co u Was..

Pozdrawiam serdecznie
          Liwia
          • iniulka Re: takie pytanie o test i o okres też 27.04.06, 11:30
            witam,
            u mnie okres spóźnia się już 6 dzień...
            Podbrzusze mnie boli, ale tak delikatnie, jest mi niedobrze i cały czas
            mi się odbija smile - wyczytałam na forum, że są to objawy wczesnej ciązy, ale tak
            bardzo boję się nakręcać. Mój mąż cały czas mówi, że nie potrzeba powtarzać
            testbo on już wie, żejestem w ciąży smile. Czekam do soboty rano żeby powtórzyć
            teścik i mam nadzieję że zobaczę tam dwie piękne krechy smile))
            Tego samego życze i Wam.
            Dajcie znać co tam u Was...
            • kaluha Re: takie pytanie o test i o okres też 27.04.06, 22:02
              i dupa, że tak powiem. przylazła ta małpa jedna.
              • liwwia Re: takie pytanie o test i o okres też 28.04.06, 14:00
                Przykro mi kaluha...ale nie zalamuj sie a "pracuj" dalej..

U mnie nadal nic...czekam i czekam..

W przyszlym tygodniu ide do lekarza...Taka niepewnosc jest okropna!!!!!!!!!

A co z reszta Was dziewczyny?????? Przyszla @ czy druga kreska na tescie????
                • kaluha Re: takie pytanie o test i o okres też 04.05.06, 19:53
                  to było tak, że nawet nie staraliśmy się specjalnie ponieważ planowaliśmy
                  zacząć staranka w lipcu. ale że okres się spóźniał już tak długo
                  przyzwyczailiśmy się do myśli, że to pewno dzidziuś. nawet już wszysztkie obawy
                  miałam książkowe wink i tak naprawdę jak @ przyszła to posmutnieliśmy.
                  jejku....naprawdę ten mój chłopek był smutny. ale jest taki plus, że doszliśmy
                  do wniosku, że nie chcemy czekać do lipca - bo i po co. więc badania już
                  zrobiliśmy i do gina. jeżeli szef pozwoli, tzn gin, to będziemy się kochać
                  dowoli. dopiero jeżeli wtedy nie będzie wychodzić to się załamię powaznie. na
                  razie jeszcze nie.

A jak u Was kobiety? no gadajcie szybko!
                  • asiar78 Re: takie pytanie o test i o okres też 04.05.06, 20:13
                    Witam ponownie. U mnie 43 dc i nadal zero @!!! Wizyta u gina dopiero w
                    poniedzialek. I jeszce w miedzyczasie dorwala mnie ostra infekcja dróg
                    moczowych - a może to jest przyczyna braku @ - jak myślicie?
                    • kaluha Re: takie pytanie o test i o okres też 04.05.06, 20:45
                      no ja przyznam że też leczyłam jakiś stan zapalny i pęcherz jak mi się potem @
                      spóźniała.

a test dalej nic? jejku...trzymam kciuki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka