Dodaj do ulubionych

Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w maju

• gwiazdusia12 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 15.05.06, 10:48
      witam. ja tez zaczynam starania w polowie maja czyli wlasciwie juz terazwink to
      bedzie moje pierwsze malenstwo i juz sie nie moge go doczekac. mam nadzieje ze
      wszystko pojdzie dobrze. pozdrawiam i zycze powodzenia.
      • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 15.05.06, 11:05
        hej gwiazdusia!jesteśmy na tym samym etapie,ja też "działam" w tym tygodniu,już
        nie mogę doczekać się początku czerwca-przyjdze @ czy nie?pozdrawiam i za
        wszystkie trzymam kciukiwink))
        • buzka5 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 15.05.06, 11:36
          Hej dziewczyny ja też jestem w trakcie starań.To mój 36 dzień cyklu,@ nie ma a
          test negatywny jak narazie...Zamierzam powtórzyć za jakiś czas smile
        • gwiazdusia12 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 15.05.06, 12:23
          ciesze sie ze nas tu tyle. powodzenia. mam nadzieje ze na poczatku czerwca
          spotkamy sie nainnym forumwink juz jako oczekujace. powodzenia. trzymam za was
          kciuki dziewczyny.
          • anula_79 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 16.05.06, 18:37
            witajciesmile my z lubym staramy się już od lutego i jak na razie nicsad najgorsze
            że mam strasznie nieregularne cykle(potworne opóźnienia) i zawsze niepotrzebnie
            się cieszę.. ale nie tracąc nadziei też wierzę że to będzie maj!
            pozdrawiam cieplutko
            • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 17.05.06, 09:10
              głowa do góry!grunt to dobre nastawienie a czasami warto sobie odpuścić i tak o
              tym nie myśleć!powodzenia w starankach!!!
              • pani_kawka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 17.05.06, 11:09
                witam się z Wami serdecznie,

ja też zaczynam starania w maju smile naczytałam się na tym forum, że to wcale
                nie jest takie proste i teraz trochę mnie strach obleciał, zwłaszcza, że jestem
                w wieku "około trzydziestkowym" i to będzie moje pierwsze dzieckosmile

na razie biorę folik, cykle mam w miare regularne 27-28 dniowe, tabletek nie
                brałam od 6 lat, zaczynam mierzyć temp. i mam nadzieję, że jakoś pójdzie smile

trzymam za Was kciuki !!
              • sylwiact1 Hejka! ja zaczęłam w maju i udało się!!!! 17.05.06, 11:25
                Witajcie dziewczyny! jestem na forum po raz pierwszy i wciągnęło mniesmile)
                jeszcze 2 tyg. temu staraliśmy się z mężem o nasze 2 dziecko... i udało się!!!
                to dopiero 3 tydzień...
                powodzenia wszystkim!!!!!!!!
                • dakota123 Re: Hejka! ja zaczęłam w maju i udało się!!!! 17.05.06, 11:46
                  no to wielkie gratulacje!!!dbaj o siebie i dzidzięwink)ja "efektów"naszych starań
                  będę oczekiwać ok.7 czerwca(@ ma przyjść 3-5,mam nadzieję że już jej nie
                  będzie!).na razie starania w toku!!
                  • buzka5 Re: mi się w maju nie udało :( 17.05.06, 11:50
                    Mimo że wszystko na to wskazywało to niestety nie,,,,,,,,,Ale teraz w nowym
                    cyklu nabrałam nowych sił i walczę dalej smileMam nadzieję że w czerwcu będę
                    szczęśliwa...
                    • dakota123 Re: mi się w maju nie udało :( 17.05.06, 11:51
                      a my za ciebie trzymamy kciuki,głowa do górywink)
                      • wiolasb Re: mi się w maju nie udało :( 17.05.06, 18:32
                        buzka5 - trzymam kciuki za Ciebie i ja! W końcu przecież musi się udać, a
                        pozytywne nastawienie to podstawa! Jestem z Tobą! Trzymaj się cieplutko - uda
                        się! My zaczynamy starania za kilka dni... Buziaczki!!!
                        • buzka5 Re: mi się w maju nie udało :( 18.05.06, 10:41
                          wiolasb ja też zaczynam starania za parę dni bo dziś mój 4dc!!!!Dzięki za
                          ciepłe słowa smileJa też życzę ci powodzenia.We mnie wstępuje nowa nadzieja,bo
                          wiem,że znowu mam szansę.Dziś zaczęłam mierzyć temperaturkę.Nie mam o tym zbyt
                          dużego pojęcia ale to plus śluz.....może mi troszkę ułatwi sprawę?Dziewczyny
                          trzymajcie się-damy radę!!!
                        • i.f Re: mi się w maju nie udało :( 18.05.06, 15:35
                          Cześć,
                          i ja się przyłączam do starań majowych a raczej końcowych majowych wink.
                          Zaczynamy 21-24 maja. Może dostane na urodzinki upragnione II kreski. Buziaki
                          • anula_79 Re: mi się w maju nie udało :( 18.05.06, 23:28
                            ale fajny prezent byś sobie zrobiłasmile
                            trzymam kciuki
    • joanna796 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 22.05.06, 16:30
      Hej dziewczyny..no i co?maiłam zacząć starania w maju a tu wychodzi,że juz się
      postaraliśmysmileDziś rano ujrzałąm dwie czerwone kreseczkismilePozdrawiam i życze
      owocnych starańsmile
      • buzka5 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 22.05.06, 21:19
        No ja właśnie zaczynam się intensywnie przytulać i mam nadzieję że będą
        efekty smile
        • joanna796 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 22.05.06, 22:38
          No to czekamy na efektywink
          • kostka25 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 23.05.06, 07:40
            co niektórzy to mają szczęście. Za pierwszym razem...
            Marzenia.
            Ale nie traćmy nadziei. Do dzieła!
          • i.f Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 23.05.06, 11:53
            Joanno796 gratuluję serdecznie. Ja już po jajkowaniu jestem, wiec teraz czekam
            na teścik. Oj, ale mam nadzieję. Ostatnio udało sie za I razem, więc może....
            Ciekawe czy są takie testy co wykrywają ciążę po 24h wink hihihihi. Pozdrawiam
            • dakota123 kiedy testować??? 23.05.06, 20:36
              hej dziewczyny! mam pytanie,obecnie mam 18 dc,cykle 28 dniowe,staranka były
              poważne,@ powinna przyjść ok.3 czerwca.jak myślicie,czy mogę zatestować w dzień
              dziecka czy to jednak za wcześnie.a może któraś testuje ok.5,razem będzie nam
              łatwiej wytrwać??
              • alfa156 Re: kiedy testować??? 24.05.06, 10:00
                ja 04/06 smile
              • johanka1234 Re: kiedy testować??? 25.05.06, 09:53
                hej! mnie też korci żeby testoważ w dzień dziecka mimo że @ powinna przyjść
                około 2-4 czerwca. Jednak jak zrobię szybciej test to będę miała jeszcze kilka
                dni niepewności czy oby wynik jest ostateczny. Poczekam z toba do 4 czerwca, bo
                dłużej nie dam rady.
              • dorota.m1976 Re: kiedy testować??? 25.05.06, 11:45
                Trudno mi powiedzieć , myślę ze to bardzo indywidualne . Przy mojej
                pierwszej ciąży zrobiłam test tydzień po spodziewanej miesiączce i wyszedł
                negatywny ...ale jak po 2 tygodniach nadal nic nie było to zrobiłam 2 test
                i ten dopiero pokazał 2 kreseczki.
                Widziałam jednak na forum dziewczyny które testowały 4 dni przed
                spodziewaną @ i wychodziły pozytywne wink))
      • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 25.05.06, 11:42
        Gratulacje !!!!
        Maj to mój pierwszy cykl starań. Nakręciłam się na maxa. Dzisiaj mam termin
        @ ale oczywiście juz wczoraj zrobiłam sobie test i wyszedł negatywny .
        Może się coś jescze zmienić czy juz raczej nie ???
    • necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 23.05.06, 21:10
      Hej,jesli u mnie @nie pojawi sie do 01.06 to ja testuje,wiec jest juz nas
      dwie.Ale mam wielka nadzieje.
      • wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 23.05.06, 23:49
        Witam! Gratulacje dla zaciążonych!!! Pozostaym dziewczynom życzę dwóch
        kreseczek na teście! Niestety, ja wypisuję się z majowych starań, a miał to być
        mój miesiąc... Jest mi strasznie smutno i źle - dopadło mnie przeziębienie,
        więc muszę odłożyć starania... Nadzieja jakby zmalała...
      • i.f Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 24.05.06, 11:07
        Ja też testuję... ja też. Wg moich wyliczeń @ powinnam dostać 3 czerwca, ale
        tesuję 30 maja na moje urodzinki. Już się nie moge doczekać. Wiola- życze Ci
        dużo zdrówka. Lepiej może poczekać miesiąc i zaczać w czerwcu. My nasze
        maleństwo poczeliśmy zaraz po mojej chorobie i skończyło się jak sie skończyło :
        (. Jak mnie się nie uda, to w czerwcu będziemy we dwie. Buziaki.
    • iwasz2000 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 24.05.06, 14:20
      ja rozpoczynam drugi cykl starań mimo, że wykrykli 4 cm mieśniaka
      podsurowicówkowego na dnie macicy. powedzieli żeby sie nie przejmować i sie
      starać. poza tym chyba juz byłam w ciazy ale tej niewykrywalnej bo gdzies w
      srodku cyklu, jeszcze przed owulacja, HCG miałam 560 i potem sobie malał i
      malał. podobno to ten przypadek, kiedy dochodzi do zapłodnienia ale nic poza
      tym. i nie ma zadnych objawów poronienia.
      w kazdym razie staramy sie rzeczywiście mimo wszystko i licze, że się uda
      niebawem, czego nam wszystkim zycze. pozdrawiam.
      • i.f Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 24.05.06, 14:25
        Iwasz2000, trzymamy za Was kciuki. Maj będzie należał do nassmile. Musimy mieć
        nadzieję. A każda Dziewczyna pisząca o swoich pojawiających sie II kreskach
        jest tego cudownym dowodem. Pozdrowionka. Ifcia
    • necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 25.05.06, 07:51
      Ja odpadam.Dzis dostalam jakis plamien domyslam sie ze to @ chociaz troszke za
      wczesnie.No coz musze poczekac na czerwiec.Wam wszystkich zycze
      powodzonka.Okropnie zaczal sie dzien!!!!!!!!!!!!
      • iwasz2000 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 25.05.06, 09:54
        neciu, poczekaj jeszcze. moze to nie @. slyszałam, ze czasami w tydzień po
        zapłodnieniu własnie moga wystąpic plamienia. wtedy własnie tworzy sie jakieś
        ciałko czy coś tam. no nie wiem dokładnie. przepraszam z góry wszystkie
        znawczynie tematu za moja indolencję w tej kwestii. także poczekaj jeszcze może
        chwilke. a jesli nie, to czerwiec też fajny. ja mam urodziny w czerwcu wiec
        musi byc fajnie. sciskam i trzymam kciuki.
        • dakota123 dorota m.76 25.05.06, 17:50
          jeśli test wyjdzie negatywny to nigdy nie jest to ostateczny wynik!!powtórz test
          za kilka dni,oczywiści jeśli wredna @ nie przyjdzie!!powodzenia!!
          • alicja30 testowanie 5 czerwaca? 26.05.06, 09:12
            • alicja30 Re: testowanie 5 czerwaca? 26.05.06, 09:20
              Ja chciałabym testować około 5 czerwca, ale nie wiem czy wytrwam. Pewnie w
              weekend nie będę mogła się doczekać. @ spodziewam się 8. W ubiegłym
              miesiącu "zmarnowałam" dwa testy smile. Tak mi było smutno jak je wyrzucałam takie
              z jedną kreską.
              A z poprzedniej ciąży zostawiłam sobie na pamiątkę takie z 2 kreskami (najpierw
              bardzo bladymi a potem juz takie 100% ciążowe) Myślałam, ze się
              nie "przechowają" ale już 5 lat i są jak wczoraj testowane. Chyba zostawię
              mojej córci i za 15 lat pokażę jej te najbardziej wytęsknione kreseczki. Wtedy
              pewnie będzie sobie można testować w 5 minut po zapłodnieniu i pewnie nie przez
              siusianie. Ale się zdziwi smile

Alicja
          • dorota.m1976 Re: dorota m.76 26.05.06, 10:27
            Dziś rano zrobiłam kolejny test - negatywny .
            hmmmm @ dalej nie mam i zadnych objawów ze się pojawi, ani nadwrażliwości ani
            bóli brzucha . Nic zupełnie nic i nawet jestem znośna dla domowników wink))
            Zmieniła mi się tylko sluz na biały lejący i sporo go oj sporo .
            Moze po tych anty moj organizm swiruje i sam nie wie co mu jest ...
            • ewa008 Re: dorota m.76 26.05.06, 10:51
              witam was i ja rozpoczynam 3 miesiac staran i jest mi smutno ze nie wychodzi
              matrwie sie może ktos ma jakis sposob...
              • dorota.m1976 Re: dorota m.76 26.05.06, 11:03
                hmmmmmm Wszystkie pewnie same jestesmy spragnione sposobów, tych skutecznych .
                Moze wakacje, sloneczko , urlopy ...i wolna głowa sprzyjają bocianom
    • iniulka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 26.05.06, 11:12
      Witam dziewczynki,
      Poradzcie cos smile
      Ostatni @ spóźnił mi się o 6 dni, zawsze moje cykle trwały 29 dni. czy kolejny
      cykl powinien być też po 29 dniach czy powinnam poczekać jeszcze kilka dni w
      związku z ostatnim opoznieniem? dzisiaj powinnam dostac @, ale nic z
      tego.Objawy mam raczej na @ (bolace jajniki,powiekszone piesi i zaczynam się
      stresować już bo sie pogubilam sad.
      Wszystkim nowym mamom wszystkiego NAJ - dbajcie o siebie i swoje fasolinki smile
      • buzka5 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 26.05.06, 11:19
        Moim zdaniem powinnaś poczekać jeszcze parę dni w związku z tym
        opóźnieniem.Życzę II
        • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 26.05.06, 21:13
          moim zdaniem też a jak @ nie przyjdzie to zrób teścik-będziesz miała spokojną głowę!
          Alicja30-na tym forum jest wątek o testowaniu 4 czerwca,to jest niedziela,czas
          sprzyja testowaniu,może dołączysz do nas,zapraszam!!!
          Dorota.76-jeśli test wychodzi negatywny a ty wiesz że mogło dojść do
          zapłodnienia to nie poddawaj się,powtórz za kilka dni,oczywiście jeśli wredna @
          nie przyjdzie!pozdrawiam was gorąco!!!
    • iniulka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 27.05.06, 15:37
      Dzięki Dziewczyny smile
      Tak właśnie zrobie, ale i tak jestem nakręcona już troszkę smile
      Chciałabym zasnąć i obudzić się 1.06 bo wtedy będę mogła zatestować.
      strasznie nie lubie tej niepewności sad. Cały czas mam nadzieje na II kreseczki
      na teście.
      A jak tam u Was kiedy testuecie po starankach majowych?
      Wszystkim życze upragninych wyników smile)))))
      • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.05.06, 20:23
        ja dopiero 04.06 więc mam trzy dni niepewności więcej niż tycrying((oczywiście też
        liczę na II,zobaczymy jak to będzie,jeszcze tydzień!!!trzymam za nas wszystkie
        kciuki!!!!!!
        • bearad Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.05.06, 09:55
          Choć test pokazał tylko jedną kreskę, miała nadzieję że może jeszcze się myli,
          ale niestety....
          Zaczynam poraz trzeci - może czerwiec bedzie moim miesiącem!
          Dla wszytkich, którym nie udało sie w maju - wierzę że czerwiec przyniesie
          upragnione szczęście...
          Powodzenia, a tym którym sie udało - GRATULACJE!! i trzymajcie za nas kciuki.
      • dakota123 co to za cisz????? 29.05.06, 23:24
        co się dzieje?już 2 dni cisza na wątku!tak bardzo stresujecie się zbliżającym
        się testowaniem czy jeszcze się staracie?
        Pozdrawiam wszystkie oczekujące dwóch kreseczek!
        • iwasz2000 Re: co to za cisz????? 30.05.06, 16:27
          ja dopiero zaczynam okres starań w tym miesiacu. dzisiaj zapomniałam zmierzyc
          temperaturki i szlag mnie trafił. ale przewidywana owu to dopiero 3-4 czerwiec,
          wiec nie trace nadziei. jak marzę o tym, żeby kochać się bez stresu i myślenia.
          tak bym chciała się rozluźnić. ale jak, skoro to cos tak nieprawdopodobnie
          cudnego to macierzyństwo, że tylko o tym myślę. nie mówię, że robimy to bez
          namietności, ale jednakże z odrobiną stresu. sciskam mocno i bedziemy na
          bieżąco.
      • johanka1234 Re: Mi się w maju nie udało 31.05.06, 19:21

@ przyszła cicho i niespodziewania, a jutro miałam testować. Czerwiec jest też
        ładny i napewno bedzie pracowity smile

Pozdrawiam Wszystkie zaczynające starania w czerwcu
    • nekokoneko Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.05.06, 20:40
      Przesyłam ciążowe fluidkismilesmile
      beta=62,2smile
      • iniulka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 31.05.06, 11:39
        Ja także gratuluje wszystkim zafasolkownym smile)))
        Ja także zaczynm nowy cykl staranek (2)- staram się nie załamywać przybyciem @
        Czerwiec też jest dobrym miesiącem ;D
        Ej dziewczynki głowa do góry i dajcie na bieżąco znać jak tam u Was
        Słonecznego dnia Wam życze, Buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka