antyka Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 10:34 100 reazy dziennie ludzie mnie pytaja o to, jak sie czuje juz mam powoli dosyc, Ty jeszcze nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 18:15 Moze akurat twoje samopoczucie nikogo nie interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
nadii19 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 11:17 Ja ogólnie czuję się dobrze, ale mam problem ze zbyt częstym oddawaniem moczu.PS zazroszcze tej która napisała że dzień w dzień pytają się jej jak się czuje bo mnie się żadko o to pytają imi się to raczej nie znudzi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jovi78 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 12:52 Ja mam termin na 8.10, ludzie też bardzo często pytają mnie o samopoczucie, ogólnie jest oki, cały czas pracuję, jak do tej pory byłam przez 2 tyg. na zwolnieniu...dokuczają mi niestety bardzo upały, zwłaszcza, że mieszkam w dużym mieście a powroty z pracy w zatłoczonym autobusie nie należą do przyjemności...a Ty jak sobie radzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
natalka691 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 13:34 termin na 14 paxdziernik, samopoczucie oki, upały mi dokuczały i to bardzo, alr to chyba wszystkima tak to normalnie funkcjonuję. Pracuję, w sierpniu wyjeżdżam na urlop. Jak na starszą panią w wieku 30 lat czuję się w ciązy super . Odpowiedz Link Zgłoś
m_aja Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 14:33 hej, ja mam termin na koniec października. Póki co, czuje sie rewelacyjnie i mam nadzieje, ze bedzie tak do końca Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 15:43 Ja mam termin na połowę października Czuję się dobrze, a nawet moge powiedzieć, że bardzo dobrze. W te upały tylko puchną mi stopy... We wtorem mam wizytę i już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę maleństwo pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 15:44 Mam termin na 05 października i czuję sie świetnie. W upaly bylo gorzej, ale dzieki Bogu w domciu mam chlodno i poprostu nie wychodzilam na zewnątrz. Ja natomiast do pracy juz nie chodze od prawie miesiąca. Wcześniej bralam raz w miesiącu zwolnienie na tydzień w celu regeneracji sil. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
k.o.r.b.k.a Re: termin na październik...jak się czujecie? 18.07.06, 14:35 o, ja też mam termin na 14 października. Czuję się dobrze, nadal pracuję. Męczy mnie tylko zgaga i siku co 20 minut (szczególnie w nocy) Odpowiedz Link Zgłoś
motylica2 Re: termin na październik...jak się czujecie? 22.08.06, 10:06 ja mam termin na 17.10. Czuję się dobrze, upały na szczęscie minęły. Od przeszło miesiąca jestem na L4. Teraz kompletuję wyprawkę. Zastanawiam się nad wózkiem Emmaljunga? co sądzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sloncze Re: termin na październik...jak się czujecie? 21.08.06, 19:44 Czesc,tez a termin na 14.10. Czuje sie bardzo dobrze, chociaz lekarz troszeczke mnie martwi, bo moj dzidzius wazy nie duzo (1500g 30tc). Powoli juz mnie meczy brzuszek, tym bardziej, ze nie moge spac na brzuchu (uwielbiam).Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Tak na marginesie, mam 32 lata i od samego poczatku ciazy znosze ja super... Odpowiedz Link Zgłoś
izagw2 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 21:53 witam ja tez mam termin na 10 pazdziernika, wlasnie koncze urlop troszke udalo mi sie odpoczac od najwiekszych upalow ucieklam nad jeziorko A skad jestes?? ja z trojmiasta, zaczelyscie juz chodzic do szkodly rodzenia??? 20 lipca mam najblizsza wizyte u lekarza i tez nie moge sie juz doczekac gorace pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
malpa513 Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 11:55 Ja też jestem z trójmiasta i zastanawiam się nad szkołą rodzenia, mozesz mi jakąś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
izagw2 Re: termin na październik...jak się czujecie? 18.07.06, 17:54 witaj zdecydowalam sie na szkole rodzenia w swiis medzie na Morenie, tam mam zamiar rodzic i doszlam do wniosku ze dobrze byloby poznac ten szpital blizej i troszke sie z nim oswoic pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
witaaminkaa Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 16:31 Ja mam termin na 10 Pażdziernika a okres takich upałów jest dlamnie katorgą, strasznie puchna mi nogi, zdaża mi sie zemdleć. Ogolnie to czuje sie świetnie szczególnie wtedy gdy dzidzia kopie lub ma czkawke, wynagradza mi te spuchnięte nogi Pozdrawiam pażdziernikowe mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 18:20 ja mam termin na 4 października i czuję się dobrze, męczą mnie tylko upały, bo wtedy całe dnie siedzę w domu już mi sie troszkę nudzi bo od 3 miesiąca siedzę na L4 ale spoko, oglądam sobie ciuszki które już zakupiłam dla dzidziuna i jest ok. 20 lipca idę na ostatnie usg i znów zobaczę moją kruszynkę pozdrawiam mamy październikowe!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
celt Re: termin na październik...jak się czujecie? 19.07.06, 23:42 Ja też mam termin na 4 październik. Czuję się dobrze, lepiej niż w pierwszej ciązy. Pracuję jeszcze przez 2 tygodnie a potem wolne.... może już do końca Dokucza mi tylko zgaga a tak wszystko w normie na plusie jakies 7 - 8 kg Odpowiedz Link Zgłoś
kraplakowa Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 21:07 świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: termin na październik...jak się czujecie? 16.07.06, 22:22 do dupy...ojciec dziecka mnie zostawil...termin na 26.10 Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 11:53 Ja sie czuje srednio dobrze:/..termin na 2 pazdziernika i juz sie nie moge doczkeacogolnie jest ok, ale te upały, puchnące nogi i skurcze lydek mnie dobijająale już bliżej jak dalej.Jeśli ktos ma ochote pogadac to zapraszam na gg: 1866812, pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
magda_wojciechowska Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 12:25 Termin na poczatek wrzesnia. Czuje sie wysmienicie! Zeby jeszcze taka temperatura utrzymala sie do konca sierpnia, to byloby super. Zadnych upalow! Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 12:42 Generalnie ok, chociaż czesto jestem osłabiona i tylko bym lezala. Do tego zgaga plus rwa kulszowa, czyli standard)) Po całym dniu pracy brzuch twardnieje i pobolewa. Zastanawiam się nad zwolnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic12 Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 12:43 mnie przeszkadza brzuch, musze albo chodzic albo siedziec wyprostowana bo inaczej mi nie wygodnie. Siedzenie w pracy przy biurku zaczęlo byc uciążliwe., bo nie mogę się pochylić za bardzo do przodu. Wstawanie z łóżka to też zaczyna być wyczyn ....a że do łazienki w nocy wstawać muszę to mi ciężko ...... A wy jak się macie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pika30 Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 12:55 Witam, termin na początek października, od tygodnia na L4 bo brzuszek twardnieje i "stawia się", szczególnie wieczorem jest do bani- choćbym leżała cały dzień, jak wieczorem gdzieś wyjdę to mam straszliwe parcie na pęcherz i uczucie jakby mi ktoś od środka pompował balonik tak do granic rozciągliwości. Więc się oszczędzam, leki na podorędziu, mam nadzieję że wytrwam do końca. Dajcie znac czy są jakieś październikowe mamy z Krakowa? A pozdrowionka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.07.06, 21:22 a tak październikowe mamusie co jeszcze ciekaqwego powiecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: termin na październik...jak się czujecie? 18.07.06, 10:13 a czy któras z październikowych mam jest może z Częstochowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1979 Re: termin na październik...jak się czujecie? 10.08.06, 15:55 Hej, mam termin na październik i jestem z Częstochowy )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: termin na październik...jak się czujecie? 10.08.06, 17:13 witaj Aniu zajrzyj do Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: termin na październik...jak się czujecie? 10.08.06, 17:15 ło hihi pojecia nie mam dlacego taki link sie wkleił moze lepiej zrobie tak: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36929 Odpowiedz Link Zgłoś
csk2 Re: raz lepiej, raz gorzej 17.07.06, 17:42 Hej, Termin na 7 października, samopoczucie - jak w tytule. Codziennym rytuałem stało się bardzo częste odwiedzanie WC, nocne skurcze łydek, walka z pękającymi naczynkami, opuchnięte nogi, zgaga ...no i, co najpiękniejsze, wieczorne szaleństwa synusia. Poza tym nie moge już słuchać tych wszystkich "dobrych rad" koleżanek, które już urodziły, opowieści o komplikacjach porodowych itp. (a to wszystko z wyrazem dzikiej satysfakcji na twarzy .. brrr).Więc najchętniej leniuchuję w przydomowym ogródku, dokształacam się (kursy internetowe) i zastanawiam jak ja mogę tak długo wytrzymać bez pracy (od 8 tc jestem na L4 - zagrożenie poronieniem, teraz przedwczesnym porodem)-to jedynym powód moich napadów tzw. chandry. Ostatnimi czasy zacząła mi się "stawiać" macica i to po krótkotrwałym chodzeniu, do tego doszło dość mocne kłucie w lewym boku - trochę się tym stresuję, ale z tego co słyszę większości z nas coś tam zaczyna strzykać z tym okresie. Trzymajcie się ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_kk Re: raz lepiej, raz gorzej 17.07.06, 18:59 witam ja mam termin na 13 pażdziernika, upały strasznie mi dokuczają jak widze każdej z was. Widze ze duzo kobietek w ciazy ma problem z twardniejacym brzuszkiem. mi tez twradnnieje i biore nospe i magnezin. mam nadzieje ze dotrwamy do konca ciazy i dzidzia urodzi sie w terminie a nie przed. jakby ktos chciał pogadac to zapraszam na gg:4899723. Moze jest jakas przyszła mma z wrocławia i moze polecic mi szpital w jakim najlepiej rodzic?? odpisujcie prosze bo czas ucieka a ja nadal mam problem z wyborem szpitala.najlpieje odpisujcie na gg Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: raz lepiej, raz gorzej 18.07.06, 09:47 jestem w 29 tc i termin mam na 5 padziernika. Mój brzuszek od wczoraj też trwadnieje. Na początku myślalam,że to Martynka się wygina, ale teraz glównie przy chodzeniu, staje sie to uciążliwe. Wizytę mam pojutrze i nie wiem czy powinnam zażyć no-spe??PzdrOla Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: raz lepiej, raz gorzej 18.07.06, 09:55 ja nospę biorę codziennie, takie dostałam zalecenia od lekarza, ale brzuszek czasami tez mam twardy ... ja mam dzisiaj wizyte, wiec podpytam o to twardnienie brzuszka ja jestem w 29 tc. pzdr wszystkie październikowe Mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
oltka Re: raz lepiej, raz gorzej 18.07.06, 10:27 moje pytanie chyba gdzieś zginęlo w sieci. czy któraś z październikowych mam jest może z Częstochowy??Pzdr Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aniaph zapraszam na forum pazdziernikowe 18.07.06, 10:57 ja mam termin na 8 pazdziernika, czuje sie naprawde bardzo dobrze, poza tym, ze jest mi troche ciezko w upaly. A tak w ogole to zapraszam wszystkie pazdziernikowe mamy na forum Pazdziernik 2006. Jest tam bardzo milo i przyjemnie, poruszamy wszystkie dotyczace nas na biezaco tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
izagw2 Re: zapraszam na forum pazdziernikowe 18.07.06, 18:47 a moglabys podac linka do tego forum?? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: do aniaph zapraszam na forum pazdziernikowe 18.07.06, 19:09 poprosimy o linka!! Bo w wyszukiwarce nie znajduje mi Odpowiedz Link Zgłoś
a.matuszewska Re: raz lepiej, raz gorzej 18.07.06, 10:40 Cześć, nasz termin to początek października, ponoć drugiego, jak będzie to się dopiero okarze. Ogólnie czuję się dobrze, skurcze łydek chyba już mi przeszły, nie chcę zapeszać bo od dwóch tygodni ani jednego. Najberdziej męczy mnie siedzenie w domu, od trzech tygodni już nie pracuję, a przez te upały ciężko gdzieś wyjść, bo zaraz duszo i w głowie się kręci. Najlepiej jest wieczorem, kiedy Artur wraca z pracy i mogę z kimś pogadać, wtedy wszystkie dolegliwości przechodzą. Możemy razem poleżeć i poczuć jak nasze maleństwo kopie, jeszcze nie wiemy kto to będzie, dowiemy się po porodzie. Już nie moge się doczekać. Jeśli macie ochotę pogadać: GG 6365339. Pozdrawiam wszystkie mamy Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
rprp1 Re: termin na październik...jak się czujecie? 18.07.06, 14:24 witam wszystkich! termin porodu mam na 5.10.2006 r. wiec juz sie nie moge doczekac, jesli chodzi o samopoczucie to dzis kiepskie i jak sa straszne upaly to tez jest zle -w nocy straszne skurcze i czeste oddawanie moczu a w dzien zgaga, ciezkie stopy oraz bol kregoslupa-ciesze sie tylko ze dzidziunia sie rusza i jestt jej tam dobrze- wieczorem jak leze juz w lozku to czuje ja sie wierci i plywa mile uczucie )))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolla88 Re: termin na październik...jak się czujecie? 18.07.06, 15:29 Ja mam termin na 21.10. a czuję się raczej dobrze.Staram się nie wychodzić z domu jak nie muszę (upały). Nogi puchną, kręgosłup czasem boli ale jak czuję ruchy Filipka to czuję się wspaniale.Pozdrawiam forumowiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
justa233 forum październikowych mam 2006- link 19.07.06, 08:26 ja również zapraszam na forum październikowych mam, podaje linka forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36929 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: forum październikowych mam 2006- link 19.07.06, 09:52 tylko na to forum nie da sie wejść, jest zastrzeżone czy co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: forum październikowych mam 2006- link 19.07.06, 12:55 musisz poczekac na "zaproszenie" na skrzynkę Ci przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: forum październikowych mam 2006- link 19.07.06, 13:29 tylko juz 2 razy zgłaszałam chec wzięcia udziału w tym forum, a zaproszenia nadal nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
aniaph Re: forum październikowych mam 2006- link 19.07.06, 13:33 Przepraszam, ze dlugo nie podawal linka ale nie bylo na necie. Faktycznie trzeba poczekac na zaproszenie od osoby, ktora zalozyla to forum. Ona powinna miec w swoim mailu wasze zgloszenia i wam da pozwolenie na wejscie na forum. W razie co, powiem jej, zeby spojrzala do skrzynki, moze juz dawno nie zagladala albo jest na wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: forum październikowych mam 2006- link 20.07.06, 13:13 spoko do mnie przyszło chyba po trzech dniach od zgłoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
ja19771 Re: termin na październik...jak się czujecie? 20.07.06, 13:55 nam też ciężko w te upały,ale ogólnie jest oki, termin mamy ruchmy raz 3.11 a odstatnio 25.10, Olivierek dokazuje a my z tatusiem już się nie możemy doczekac października aby go przytulić.nadal chodzę do pracy. nie mam jeszcze nic z wyprawki,ale już od sierpnia chyba zaczniemy kompletować, a wy jak robicie? czekacie do końca czy wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
jwyszynska Re: termin na październik...jak się czujecie? 21.07.06, 10:03 Nie pracuje od 4 miesięcy i popodam w depresję, muszę leżeć,wszystko dla dzidzi.Nie mogę się doczekać , brakuje mi zajęcia, nie mogę sobie znaleść miejsca w domu. Jako pracocholiczka ciężko mi jest tak leniuchować,nigdy nie byłam jeszcze w tak koszmarnej sytuacji.Wszyscy powtażają,że to dla dobra dzidzi jakbym nie miała świadomości tego.Zaczynam wariować, wy też tak macie? Najgorsze że nie moge spać,rozpiera mnie energia i nie mam jak jej spożytkować, co robić???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jwyszynska Re: termin na październik...jak się czujecie? 21.07.06, 10:04 mam termin dopiero na paźdxiernik -- Odpowiedz Link Zgłoś
dorota2001 Re: termin na październik...jak się czujecie? 23.07.06, 12:40 Hej Mam termin na 23 października czuje się w miarę dobrze -zwłaszcza wtedy gdy mam jakies towarzystwoo bo od kwietnia jestem na zwolnieniu. Ostatnio tez twardnieje mi brzuszek i troche pobolewa ale mój lekarz powiedział,że to normalne (chociaz ja nie jestem tak do końca przekonana)Może wybrać się jeszcze do innego lekarza?? Tak jak większości dokuczają mi skurcze nóg niskie cisnienie i te okropne upały Czuje sie jak nietoperz bo wychodzę tylko wieczorami Mój nr GG 1979022 pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
agpil Re: termin na październik...jak się czujecie? 23.07.06, 20:41 mam termin na 6 października - zostało 75 dni i powoli zaczynam mieć dość bycia w ciąży mimo świadomości że to cudny i niepowtarzalny czas i pewnie juz mi sie nie przydarzy - to moje trzecie dziecko i wiecej ich nie planuję, jest gorąco, cięzko mi oddychać i spać, a mała rozpycha się bezlitośnie odliczam dni do końca lipca bo od sierpnia biorę zwolnienie, wogle żaluję że dałam się namówić na pracę w lipcu w taki upał, pozdrawiam inne październikowe mamy i maluchy Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: termin na październik...jak się czujecie? 24.07.06, 08:57 Hej dziewczyny Tak sobie czytam, co każda (z terminem na październik) z nas pisze i jedno jest pewne, że kazdy inaczej znosi ciążę Będzie dobrze Juz niedużo nam zostało!! Ja juz nie moge się doczekać chwili, kiedy przytule do siebie moje maleństwo pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 Re: termin na październik...jak się czujecie? 25.07.06, 21:13 kurcze kiedy ten październik? od 1-go sierpnia zaczynam już ósmy miesiąc i może wtedy zleci...? Odpowiedz Link Zgłoś
itomala Re: termin na październik...jak się czujecie? 31.07.06, 16:18 HEJ JA TEŻ PAŹDZIERNIKOWA, I TO W DODATKU NA OBCZYŹNIE. MAM TYLKO NADZIEJĘ, ŻE ZDĄŻĘ WRÓCIĆ DO POLSKI. MOŻE JEST KTOŚ KTO RODZIŁ W ANGLII?! NUDNO MI SAMEJ WIĘC JAKBY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA OCHOTĘ POKLIKAĆ TO ZAPRASZAM NA GG 4067157. IWONA Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: termin na październik...jak się czujecie? 02.08.06, 15:00 Hej październikowe Mamusie!! Co nic nie piszecie?? Czyzby czas urlopowy pozdrawiam Was serdecznie miriam Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: termin na październik...jak się czujecie? 02.08.06, 19:00 mamusiom chyba sie nie chce pisac zauwazylam ze nawet na naszym forum pazdziernikowym malo kto sie oddzywaalbo przemeczone sa mamusie, albo na urlopach albo przygotowywuja sie na nadejscie dzidziusiaPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamartusi Re: termin na październik...jak się czujecie? 03.08.06, 09:23 w te upały to nikomu pewnie nie chcialo sie zaglądać na forum a urlopowiczek tez pewnie kilak było z dala od internetu a poza tym racja coraz ciezej i coraz bardzoj niewygodnie siedziec tyle przy kompie i nadrabiac zaleglosci forumowe Odpowiedz Link Zgłoś
niewinnagrzesznica Re: termin na październik...jak się czujecie? 02.08.06, 16:48 Witam!!! Ja mam termin na 19 pażdziernika.... Czuje sie dobrze, synek też jednak jest mi coraz ciężej,... Cudem jest jak wybiore się gdziekolwiek sama bez męża.... Ale to nie szkodzi... Dla mojej kruszynki wszystko )) Pozdrawiam październikowe (i nie tylko) mamusie ) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1979 Re: termin na październik...jak się czujecie? 10.08.06, 18:16 piszcie, piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1979 do oltki 10.08.06, 20:42 Hej, jestem z Częstochowy. Mam nadzieję, że pojawisz się tutaj jeszcze przed porodem . Odezwij sie, narka Odpowiedz Link Zgłoś
mirabellka26 październikówki:):) 10.08.06, 23:29 no jak tam własnie zauważyłam że na NASZYM forum mało co sie odzywamy, ale to może dobrze żadna nie ma problemów hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: październikówki:):) 11.08.06, 08:34 Ja sie juz nie mogę doczekac, kiedy Nasza córcia bedzie razem z nami !! Wyprawke powoli kompletuję Zostały mi takie większe zakupy, typu: mebelki, wózek i fotelik do samochodu A jak tam Wasze zakupy?? Moze jakies uwagi...zalety i wady pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: październikówki:):) 11.08.06, 10:13 Witam ja już tez nie moe sie doczekac mojej kruszynkiale jeszcze tylko 52 dni do terminutakze szybko zleci..Ogolnie czuje sie nawet ok, pomijajac te dziwne klucia i ciągniecia w dół, ale jest już lepiej i dzidzia podobno wysoko umiejscowiona takze sie ciesze innych dolegliwosci chyba nie mam... moze raz za c zas jakis skurcz lydki mnei chwyci i tyleno alee...staalam sie strasznie nadwrażliwa i chyba nie do zniesienia jak to mowią "Marudna jak kobieta w ciąży" cos w tym jest hehe pozdrawiam wszystkie mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: październikówki:):) 11.08.06, 10:14 aaaa bym zapomniałaa co do wyprawki to ciuszków juzz mam troche lozeczko jest spiworek, ale reszte kupuje juterkoczyli wozek, posciel i cala inną reszte bo potem moge nie byc wstanie sie z domku ruszyc Odpowiedz Link Zgłoś
ewajako Re: październikówki:):) 16.08.06, 09:49 Witam!!!! Mam termin na 21 października. Jeszcze troszkę czekania. Czytam że dużo z Was już prawie ma wyprawki hmmm. powoli się do zakupów przymierzam. Z dolegliwości to tylko akrobacje mej kruszynki czasami dają sie we znaki i moja waga . Pozdrawiam Przyszłe Mamusie Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka12351 Re: październikówki:):) 16.08.06, 15:21 Witam, Mam termin na 29 października. Jeśli chodzi o wyprawkę to już prawie skompletowana. Jeszcze tylko wózek Odpowiedz Link Zgłoś
nnnikita Re: termin na październik...jak się czujecie? 17.08.06, 18:13 MAm do sprzedania sliczne ciuszki po moim synku w rozmiarach 56-74. Mozna obejrzec je tutaj www.allegro.pl/item121495609_zestaw_1_4_mcy_dla_maluszka_h_m_next_cocodrilo.html oraz calkiem nowy welurkowy dresik w rozmiarze 68 www.allegro.pl/item121472791_welurkowy_dresik_z_cubusa_nowy_okazja_1.html kontakt: gg 4590232 oraz telefon 512527109 w Poznaniu, mozliwy odbior osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonia2 Re: termin na październik...jak się czujecie? 23.08.06, 00:39 witam .mam termin na 14 pazdziernik.brzus jak arbuz ale czuje sie ok.bede rodzila w Irlandii to moja druga ciaza czekam na dziewczynke moj synek takze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: termin na październik...jak się czujecie? 26.08.06, 16:41 Hejjka.. ja juz mam wszystko pokuowane pozatym tio juzz czuje sie taka ocieżala że poprostu mam doścehh.. planowany porod na 2 października.. ale cos czuje ze do konca nie wytrzymam pozatym martwi mnie to że mała ma dużą głowke.. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia110682 Re: termin na październik...jak się czujecie? 23.08.06, 01:13 ja mam termin na 2.10 ale planowana cc na 25.09 bedzie córeczka Liwia Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: termin na październik...jak się czujecie? 25.08.06, 21:53 Pażdziernik dziewczyny juz niedługo Wyprawki zakupione?? A jak się czujecie ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
matuska Re: termin na październik...jak się czujecie? 26.08.06, 12:41 Kobitki a powiedzcie czy wasze maluchy tez sie tak w brzuszku uspokoily????Moj synus kiedys szalal jak najety a od jakis 3 dni leniwy jest i malo co sie rusza Siedze czasami jak nienormalna i sie zastanawiam czy wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
ewajako Re: termin na październik...jak się czujecie? 30.08.06, 08:16 Witam. Nie masz się po co zamartwiać. Przu końcu ciąży już nie ma takich ruchów jak wcześniej, robi się coraz ciaśniej maluszkowi. Usmiechnij się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota2001 Re: termin na październik...jak się czujecie? 30.08.06, 12:49 hej, termin mam na 23.10. wyprawka no cóż będzie po mojej córci więc dokupiłam tylko kosmetyczne rzeczy pieluchy itp Czuję się dobrze gdyby nie te hemoroidy i zatwardzenie KOSZMAR. Czasami myslę, że predzej urodze niż ... ( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewabodanka Re: termin na październik...jak się czujecie? 30.08.06, 14:57 hej, mam termin na 2 października, czuję sie świetnie chociaż ostatnio szybko sie męczę, ale jest ok. Martwie się tylko moją wagą bo przytyłam 2 kg!!! Ale jak tu mozna jeść za dwoje gdy człowieka aż odrzuca na widok jedzenia. Dzidzia podczas ostatniego usg (w 19 tyg) nie chciała pokazać płci. Następne usg mam 7 więc może wreszcie dowiemy się czy to będzie Oleńka czy Bartuś. Chociaż jest nam wszystko jedno bo to pierwsze dziecko, a będą nastepne. Szkoda tylko że nie wiemy jaki kolor ma dominować w wyprawce. Póki co kupujemy duzo zielonych i żołtych ubranek. Jest też kilka rózowych i niebieskich od znajomych. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa hmm..średnio 30.08.06, 15:20 Jeszcze tylko 33 dni do konca mi zostało..ale coraz wieksze mam obawy i lęki. Dzisiaj strasznie przejełam sie "Matuska".... jedym slowem jest mi przykro.Ehh..ale mam nadzieje że jakos sobie poradzi i bedzie dobrze. Ogolnie to juz mam dośc:/...czuje sie ocięzala i taka nie sprawna..wszystko mnie boli..no ale takie uroki ciązy pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś