Dodaj do ulubionych

w ktorym tyg??

21.09.06, 10:02
witam wszystkie panie. mam pytanie w ktorym tyg ewentualnej ciazy zaczyna sie
odczuwac jakie kolwiek objawy? czy jest to juz np w drugim trzecim tyg? czy
dopiero w 9 czy 10 tyg? i jakie sa te najwczesniejsze objawy w pierwszysch
tyg? z gory dziekuje za odpowiedziwink
Obserwuj wątek
    • wer03 Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 10:23
      Witaj,
      w mojej pierwszej ciąży było tak. Zaszłam 17 października, a 11 listopada
      miałam bardzo bolące piersi i mdłości przez cały dzień. Następnego dnia
      zdrobiłam test ciążowy, który potwierdził moje przypuszczenia... kalkulator
      internetowy dni płodnych się nie mylił smile). To były moje jedyne mdłości przez
      cały okres ciąży!
      Podtrzymuję temat, gdyż czekam aktualnie czy zaszłam w ciążę czy nie.
      Wypowiedziałam się już w wątku starania wrześniowe - ciąg dalszy i tam opisałam
      całą sytuację. Sama się zastanawiam czy mi się tylko wydaje czy nie, ale mam
      jakby pierwsze objawy ciąży, tylko to byłoby bardzo wcześnie, bo mniej więcej,
      o ile się powiodło, co najdalej w niecałe dwa tygodnie od zajścia.
      Pozdrwaiam
      Agnieszka
      • meg789 Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 10:38
        dziekuje serdecznie za odpowiedz.
        ja czekam doslownie kilka dni do okresu jak go nie bedzie wtedy tescik i do
        lekarza..ale mam nadzieje ze skonczy sie na strachu i nie bede w ciazy. prawde
        mowiac to jest chyba najgorszy moment w moim zyciu zeby miec dziecko..
        Pozdrawiam m.
    • kasian00 Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 12:38
      Oprócz nie pojawienia się miesiączki niemiałam żadnych objawów ciążowychsmile
      Teraz jedyny objaw to to że przytyłam parę kilo i mała kopie. Jetem w 24tc.
      • amoniaaa Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 12:49
        a moja siostra która jest obecnie w 7tc ma tylko większy i bolący biustsmile Mówi
        że wszystkie staniki ma już za małewink Nic ją nie boli, nie ma mdłości, super
        się czuje. Przy pierwszym dziecku też nie miała wymiotów ani mdłości. Szwagier
        mówi że powinna ciągle chodzić w ciąży bo wtedy najlepiej się czuje haha
        Dowcipniś.... wink
        • karolinka1116 Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 12:55
          nawet nie w tygoniu, tylko w dniu
          4 dni po zaplodnieniu: biegunka, uczicie bycia chorym, ospalosc, dlugie godziny
          snu
          zanim przyszla potencjalna miesiaczka wiedzialam, ze to ciąza
          wiedzialam od 4 dnia!
          • meg789 Re: w ktorym tyg?? 21.09.06, 17:04
            kazdy inaczaj to przechodzi i nic dziwnego wszystko zalezy indywidualnie od
            organizmu kazdej kobiety. ja na samym poczatku odczuwalam bol w podbrzuszu
            podobny to takiego przed okresem a do okresu bylo jeszce hoho dlatego sie troche
            przestrzaszylam. no i jeszcze nie wiem czy to jest objaw ciazowy..ale czeste
            chodzenie do wc w celu siusiu rzecz jasna;p jak nigdy..
            o moich ciaglych snach z udzialem noworodkow porody itp itd.. nawet nie
            wspominam gdyz wiadomo podswiadomosc i zby czeste myslenie o tym robi swojewink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka