04.01.07, 04:49
Jestem dzisiaj w 20 dniu cyklu i zauwazylam rano male brazowe plamienie i sie tym zdenerwowalam.
Tak mi sie wydaje ze na miesiaczke troche wczesnie, zwykle mam plamienie jeden dzien przed @,
poprzedni cykl mialam 26 dniowy. Na poczatku tego cyklu mialam badane hormony i wszystkie wyszly
w normie. Jak myslicie co to moze byc, moze to wczesniejsza miesiaczka, ale chyba nie miala powodu
zeby mi sie tak przesunac. Martwie sie jesli to miesiaczka to bym miala za krotkie cykle zeby zajsc w
ciaze. Aktualnie staramy sie o dziecko.
Obserwuj wątek
    • melba7 Re: plamienie 04.01.07, 08:18
      może implantacyjne?
      • megisa1 Re: plamienie 04.01.07, 14:08
        tez o tym od razu pomyślałam wink
        • saybook Re: plamienie 04.01.07, 23:05
          Mam teraz podobnie ,jestem w polowie cyklu i mialam dzisiaj jakies dziwne
          plamienie.Oby to byly plamienia implantacyjne smileZycze powodzeniasmile
          • papuga_5 Re: plamienie 05.01.07, 08:19
            Tez bym chciala implantacyjne ale boje sie ze przyjdzie miesiaczka, dzisiaj jeszcze nie przyszla @ ale tak
            jakos czuje ze przyjdzie bo pobolewa mnie troche brzuch jak na miesiaczke, nie wiem jak to jest z
            plamieniem implantacyjnym ale obawiam sie ze przy nim nie boli brzuch. Tylko sie zastanawiam dlaczego
            ta moja miesiaczka miala by przyjsc tak wczesnie i jeszcze plamienie jakies wydluzone, dwa dni, od wielu
            miesiecy mialam tylko jeden dzien, a poza tym hormony byly w normie, wiec juz glupieje. Pewno jak sie
            chce zajsc w ciaze to organizm glupieje.
    • eulaliaa Re: plamienie 05.01.07, 11:22
      a nie przesadziliście z seksem?
      krwawienie implantacyjne pojawia się ok. 23 dnia 28 dniowych cyklów. Masz krótsze cykle, więc mogłoby być wcześniej...
      skoro hormony są ok, to nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci, żeby to było TO smile

• krokus77 Re: plamienie 05.01.07, 16:34
      Ja w poprzednim cyklu też miałam plamienie tak ok.20ego dc i ból w dole brzucha
      oraz częste oddawanie moczu więc miałam nadzieję, że jestem w ciąży. Niestety
      28ego dc dostałam @. Czy jest jednak możliwość, że jestem w ciąży? Co prawda
      zrobiłam test w dniu spodziewanej @ ale wyszedł negatywnie z tym, że nie
      robiłam go z porannego moczu tylko po południu. Nie powtarzałam, bo już
      straciłam nadzieję. Jestem teraz w połowie następnego cyklu. Zastanawiam się
      jednak czasami co mogły oznaczać takie objawy w poprzednim cyklu tym bardziej,
      ze nigdy takich nie miałam (nie mam też skłonności do zapalenia pęcherza). Jak
      myślicie?
    • papuga_5 Re: plamienie 06.01.07, 04:57
      Moje plamienie jak na razie ustapilo, od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch jakby na miesiaczke, ale
      jakos bardziej czuje sie na @ niz na ciaze. Strasznie jestem nerwowa jak przed @, albo jeszcze bardziej,
      moze dlatego ze mysle ze przyjdzie @ a ja chce byc w ciazy. Dzisiaj rano niewytrzymalam i zrobilam test
      ktory mial byc czuly, ale wyszedl oczywiscie negatywny, nie wiem czy mogl byc w 100 proc. wiarygodny
      bo to dopiero moj 22 dzien cyklu i plamienie sie pojawilo dopiero dwa dni temu. Nie pozostaje nic innego
      jak uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na @, z odrobina nadzieji ze nie przyjdzie @.
      • lalisia78 Re: plamienie 06.01.07, 08:27
        test napewno za wczesnie zrobiony ja robilam w 27 dc a cykle mam 28 dnowe i byl
        negatywny jednak 2nie przysza i mam juz 10 m coreczke w domu
    • johanka1234 Re: plamienie 08.01.07, 18:04
      No właśnie ja też mam plamienie lekko bezowe i zastanawiam się czym to jest
      spowodowane. To mój drugi cykl w którym biore duphaston od 16 - 25 dc 1 tableta
      2 razy dziennie. Staramy się o dzidziusia i duphaston ma mi w tym pomóc, bo
      moje cykle były do tej pory według lekarza za długie (32 dni) i zdażało się że
      były nieregularne. A teraz od 17 dc mam plamienia już 3 dzień. Jeśli powodem
      byłby niski progesteron to duphaston powinien chyba zatrzymać te plamienia.
      Co o tym myslicie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka