ebenark 31.01.07, 13:22 Ja zwsze miałam przeczucie, ze urodzę pierwszą dziewczynkę-ciekawe czy się sprawdzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Mialam przeczucie 31.01.07, 13:23 Tak samo jak maz. Oboje stawialismy na chlopa. I tak wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: Mialam przeczucie 31.01.07, 13:31 miałam przeczucie,że dziewczynka, 3 kolejne usg u różnych lekarzy nie pozostawiaja wątpliwości,że chłopiec. Chyba nie mam intuicji Odpowiedz Link Zgłoś
nela12 Re: Mialam przeczucie 31.01.07, 13:36 hej"ja mialam przczucie ze chlopiec-chociaz wszyscy twierdzili ze wygladam na dziewczynke))smaki tez na dziewczynke a ja ,,czulam''ze chlopak-i jest chlopak-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laluu eyes! 31.01.07, 17:23 urodziłaś?? Gratulacje! Opisałaś to gdzieś? Chętnie przeczytam o porodzie bez dzidziowania My od poczatku stawiamy na chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Spokojnie... 31.01.07, 17:25 Wlasnie sie przeterminowuje ladnie. Ale jakos na dniach pewnie mlode wyjdzie. Musze tylko umyc okna, wykorzystac sexualnie meza i napic sie wina po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: Spokojnie... 31.01.07, 17:37 >Oboje stawialismy na chlopa. >I tak wyszlo Ale skoro jeszcze faktycznie nie wyszło, to skad wiesz, ze wyjdzie to, co wychodzilo do tej pory? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Bo widzialam fiutka ;) 31.01.07, 20:35 Na USG rzecz jasna. Mam dowod w postaci zdjecia - jak wyjdzie co innego, to sie zdziwie... Ale nie wyjdzie, bo moje mlode jest nieskromne i za kazdym razem pokazuje co kryje miedzy nogami. Pokazuje tak od 20tc, wiec naprawde nie wierze, ze cos sie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
laluu Re: Spokojnie... 31.01.07, 22:21 To trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 17:43 Tatuś miał przeczucie. Odrazu jak zmajstrował powiedział, że będzie baba W końcu wie, co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 19:06 w pierwszej ciazy wszyscy mi mowili ze bedzie chlopak chociaz ja bardzo chcialam dziewczynke i tak mi sie tez wydawalo ze bedzie dziewuszka, no i jak sie okazalo rzeczywiscie urodzilam coreczke, teraz jestem w drugiej ciazy, wszyscy znowu chca miec chlopaka a ja bardzo chcialabym druga coreczke, mam jednak takie przeczucie ze tym razem to jednak chlopczyk, no coz przede mna polowkowe usg wiec juz niedlugo byc moze sie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 19:11 U mnie sie nie sprawdziło Miałam przeczucie (do czasu jak poznałam płec dziecka na USG), ze bedzie chłopiec a urodziłam córeczke. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.kot997 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 19:11 w pierwszej ciazy wszyscy mi wmawiali, ze to na pewno bedzie chlopak, a ja mialam przeczucie od samego poczatku, ze dziewczynka- no i jest dziewczynka (czym nas strasznie uszczesliwila ). teraz w drugiej ciazy mialam silne przeczucie, ze to chlopczyk, ale na kilku kolejnych USG lekarz mowil, ze dziewczynka. juz zaczynalam watpic w moje przeczucia, kiedy okazalo sie na nastepnym badaniu, ze to jednak bedzie na 100% chlopak . tak wiec chyba cos w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
ingapol Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 19:19 ja przeczuwam dziewczynkę co bedzie to się okaże, za 2-3 tyg usg połówkowe Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 20:31 Od początku wiedziałam, że to chłopiec. Po prostu takie nieuzasadnione przeczucie I trafiłam! Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 20:34 Miałam przeczucie że będzie cvhłopczyk i JEST CHŁOPCZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 31.01.07, 21:52 Prawie na 100% byłam przekonana,że będzie chłopiec.Usg nie pokazywalo co ma być. A oto moja córeczka: src="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/md/yb/uo9f/FEvOeCIcSJU6eO4ngB.jpg" alt="DSCF8549" title="DSCF8549" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
sophie2202 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 01.02.07, 00:40 w pierwszej ciązy czułam że bedzie dziewczynka i się sprawdziło, teraz czułam że chłopak ale na usg wyszło ze dziewczynka , dopóki jednak nie urodze to pewnosci 100% nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
cafesultan Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 01.02.07, 04:46 tak, że będzie chłopak, a jest dziewczyna :-p Odpowiedz Link Zgłoś
arnika15 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 01.02.07, 10:19 Miałam, mieliśmy, ale USG wyprowadziło nas z błędu Odpowiedz Link Zgłoś
ma_len_ka Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 01.02.07, 10:57 ja miałam do końca popredniej ciąży przekonanie ( bo nie było widac na USG), że będzie chłopak-i urodziło sie chłopaczysko Teraz baaaardzo chciałabym córcię, ale intuicja znów podpowiada, że drugi syn-za jakieś 12 tyg może już cos zobaczę na USG... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_25 Re: Czy miałyście przeczucie co płci dziecka 01.02.07, 10:57 Ja miałam przeczucie, że na 50% będzie dziewczyna )) tak mi też wyszło z jednego fajnego, opartego na ludowych przesądach testu, który znalazłam w necie )) Leakarz od USG powiedział jednak, że na 100% chłopak Odpowiedz Link Zgłoś